Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero SCe 1.0 2018

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandero SCe 1.0 2018

    Salutare forumisti sunt un viitor posesor de Sandero comandat ieri cu data aproximativa de preluare pe 9.11.2018,modelul ales Dacia Sandero Seria limitata Plus cu navigatia Nav ca accesoriu,ceva sfaturi utile cu si despre acesta masinuta?

    Am ales Sandero dupa alte 2 masini Fiat Punto mk2 2002(1.2/59 cp)care pleaca la Rabla in cateva zile si WV Bora variant (1.9 tdi (ajm)/135cp 2003,dupa mai multe experiente neplacute cu raparatiile si problemele acestor masini am hotarit dupa un test drive sa iau Sandero nou si motorizarea de 1.0/73cp.

  • #2
    Dupa Bora de 135 CP Sandero de cu motorul de 1 benzina si 73 CP o sa ti se para ca e stricat cand o sa sa apesi pe acceleratie sa pleci de pe loc o sa crezi ca e stricat ca ii lipsesc niste bujii :-) experimnetez ceva asemanator acasa cu cele 2 masini ale mele :-)

    Sandero. masina fiabila, iti faci treaba materiale ieftine si putine in ea, ceva probleme cu rugina in viitor, o masina fara pretentii cu care iti faci treaba. Fara pretentii de feeling.

    Comment


    • #3
      Bine ai venit!
      Decat 135 cai tinuti in service, cred ca sunt mai buni 73 cu care sa te plimbi...

      Comment


      • #4
        Corect….la test drive mi s-a parut ok motorasul iar masina e ok si interior si exterior,ok nu pretentii nu impresii dar simplu decent si in primul rand noua,putin mai sprinten mi s-a parut Tce-ul dar cind aud de turbine mi se face rau asa ca am ales Sce-ul e mai nou si mai ales ca va merge sotia cu Sandero mai mult,Seria Limitata Plus are computerul de bord activat sau trebuie activat? ca si accesorii am luat navigatia si am niste jante aliaj de 15" de pe punto,se mai merita luate alte accesorii?

        Comment


        • #5
          Ca si accesorii mie imi plac volanul imbracat in piele si cotiera cu spatiu de depozitare montata in scaun.
          Daca mergi pe autostrada, se merita si cruise control...Si senzorii de parcare sunt de ajutor, dar poti parca si fara ei...
          Vad ca versiunea aceasta are afisaj temperatura exterioara, asa incat banuiesc ca are activat CB.

          Comment


          • #6
            Nu, n-are cb. Senzorii (spate) m-au costat in plus 520 lei. Navigatie n-am pus, costa prea mult (300 E), radioul e bun, are si bluetooth. Jante trebuie cu ET40. Cand o sa schimbi viteza o sa cam plangi dupa masinile vechi... A! Era sa uit! Pune benzina de 98 sau 100 cand mergi in oras, daca mergi intre localitati merge si 95.
            Last edited by Piticot; 13 September 2018, 21:47.

            Comment


            • #7
              Am inteles,multumesc de informatii,navigatie am pus e bagata pe comanda deja, cu masina presupun ca o sa ma obisnuiesc,nu cred ca e asa mare diferenta fata de Punto MK2 1.2cmc/59cp,fata de bora posibil sa fie ceva diferente o sa vad dupa ce intru in posesie,CB am inteles ca are dar nu e activat,HSA asta e ceva de el sau vrajeala cu denumiri frumoase? oricum e masina noua...cind am luat bora model edition am zis ca fac o afacere nu a fost, a ajuns mult peste 5k euro in 4 ani cu pret achizitie,intretinere,reparatii plus taxe,asa ca 5 ani cu garantie si intretinere inclusa pare promitator,o sa vad pe propria piele(buzunar) daca merita...stiti vorba aia ce isi face omu cu mana lui...lucru manual se cheama .

              Comment


              • #8
                bad post...

                Comment


                • #9
                  Exact pe principiul asta am mers si eu; masina noua, 5 ani garantie. In rest, Dacie.

                  Comment


                  • #10
                    Decat o masina veche, mai bine una noua!
                    Chiar de e Dacia!

                    Comment


                    • #11
                      HSA chiar funcționează la pornirile în rampă sau pantă.

                      Comment


                      • #12
                        Ceva sfaturi la ce sa fiu mai atent la receptia masinii, aveti idee cat e casco si daca se merita facut?

                        Comment


                        • #13
                          Sa fii atent ca rezervorul este aproape gol...primul drum trebuie sa il faci la o benzinarie apropiata.
                          Vei primi o multime de informatii in maxim o ora, informatii care sunt oricum si in manual. Mai bine fa-ti tu o lista cu cateva intrebari.
                          Eu am platit acum 4 luni 234 euro Casco si 295 lei RCA - era o promotie la Alliant Tiriac in reprezentanta (parca GOLD se numea pachetul, CASCO era cu fransiza 0).

                          Comment


                          • #14
                            Am inteles rezervor gol,masina fiind noua ,,teoretic'' nu ar trebui sa fie vreo problema dar...traim in Romania...asa ca intrebam la ce ar trebui sa fiu mai ,,atent'' in mod special,banuiesc ca multe ,,chichite'' se vad dupa citeva luni de utilizare si o parte din ele nu cred ca se rezolva pe garantie,zic si eu poate exista anumite defecte ascunse care pot fi vazute la receptia masinii,intreb si eu deoarece nu am mai luat masina noua si multumesc anticipat pentru raspunsuri si sfaturi!

                            Comment


                            • #15
                              Presiunea în anvelope la stocarea mașinii este mai mare decât cea recomandată pentru mers. Cineva a raportat recent (singurul în toți anii forumului) că geometria direcției nu era reglată bine.
                              NU UITA SĂ FACI UPDATE GRATUIT la hărți (dacă ai navigație) în primele 3 luni.
                              Vezi dacă ți-au pus lichid de parbriz de iarnă.
                              Caută imperfecțiuni ale vopselei înainte de a lua mașina de la dealer.
                              Last edited by gecmc94; 25 September 2018, 13:31.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google