Daniel, singura solutie e sa faci reclamatii peste reclamatii la OPC. Pana acum cativa ani, legea care proteja consumatorii spunea ca daca un produs se strica de 3 ori, puteai primi banii inapoi. Din pacate legea aia nu mai e valabila, asa ca doar daca ai da in judecata Dacia, eventual mergand si la un psiholog pentru cateva sedinte de consiliere (pe motiv de stres cauzat de multiplele probleme ale masinii si timpul pierdut prin serviceuri ca factor de surmenaj psihic), ai putea castiga procesul cu Dacia si astfel sa ceri daune materiale si morale care sa-ti acopere costurile achizitionarii masinii.
ps. eu am cu masina pana acum 4100 Km, si merg destul de des pe drumuri proaste (denivelari si gropi), nu o menajez deloc si nu am nici un fel de problema tehnica (doar pe undeva prin bord, in dreapta, cand trec peste denivelari sau gropi aud zgomot de plastic care scartaie)
Chiar nu cred ca cele 3 casete de directie au avut toate defecte de fabricatie, cred ca problema e una mai complexa...chiar nu stiu ce sa zic.
ps. eu am cu masina pana acum 4100 Km, si merg destul de des pe drumuri proaste (denivelari si gropi), nu o menajez deloc si nu am nici un fel de problema tehnica (doar pe undeva prin bord, in dreapta, cand trec peste denivelari sau gropi aud zgomot de plastic care scartaie)
Chiar nu cred ca cele 3 casete de directie au avut toate defecte de fabricatie, cred ca problema e una mai complexa...chiar nu stiu ce sa zic.
Comment