Salut,
Am un Sandero 1.4 si de ceva vreme in treapta a doua si a treia cand ajung la 2500 rot/min se aude un fel de huruit mai ciudat la motor (ca si cum ar vibra ceva), iar dupa ce se depaseste aceasta turatie, sunetul motorului revine la normal.
Din cate am observat acest lucru nu se prea intampla cand este motorul rece, ci doar dupa ce se incalzaeste.
A mai observat cineva ceva similar?
Am un Sandero 1.4 si de ceva vreme in treapta a doua si a treia cand ajung la 2500 rot/min se aude un fel de huruit mai ciudat la motor (ca si cum ar vibra ceva), iar dupa ce se depaseste aceasta turatie, sunetul motorului revine la normal.
Din cate am observat acest lucru nu se prea intampla cand este motorul rece, ci doar dupa ce se incalzaeste.
A mai observat cineva ceva similar?

. dar la cele noi nu ma pricep. eu am un prieten in service-ul dacia care ii face lu tata la logan(si acum si mie la sandero) reviziile de 4 ani incoace. si el are logan din 2005 si la fel a facut si a lui. i-a schimbat rola intinzatoare. asa mi-a zis ca e rola intinzatoare. acum nu stiu ce intinde rola aia ..probabil vreo curea sau vreun lant habar nu am. sa iti dea aceasta informatie cei care se pricep si au vazut un motor dezmembrat.
se apropie revizia si cu ocazia asta o sa intreb si eu la service
Comment