Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

un sfat va rog, sandero nou sau sh?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oricum as face tot la sandero imi sta gandul, cel mai tare imi pare rau ca oferta cu bonurile e pana in mai iar eu abia la sf lunii MAI primesc niste bani si nu stiu daca mai prind, poate totusi o mai lungeste putin.
    imi placee sandero chiar f mult, e mare, parca e un jeep mai micut asa. Poate ca nici nu iesi in evidenta (stiti voi cu gagicile, treburi) dar nici nu te faci de ras.
    Chiar imi place sandero, atat am dubiu in privinta consumului.

Comment

Stai linistit (zic eu) ca o sa mai dureze ofertele
      Gandeste-te ca deocamdata numai 10.000 de masini noi (toate marcile) s-au vandut prin rabla.
      Si la halul cum suplimenteaza astia Tichetele sunt pe piata acuma tichete intr-o veselie.
      Dealerii stiu asta si cum numa masina poti sa iei pe ele nu si prune sau mere deci promotii o sa fie

Comment

@geoalexus : nu stiu daca e ok sa compari sandaua cu bravo sau corrola. mai degraba grande punto si auris. asta doar la dimensiuni/mase etc... la calitate .... si mai complicat
        @allex : cel mai bine compara costuri de intretinere. si stabileste-ti prioritati, ca fluctuezi de la i10,panda, 107 la albea ??? intre clasa supermini si sedan. sincer, eu am luat sandero pt costuri si design. mie mi se pare o masina frumoasa. din exterior. din punctul meu de vedere, in continuare, cea mai reusita de la dacia.
        nu tin sa am un portbagaj cat un hambar si cf unor statistici, in UE cu o masina circula 1.5 persoane. deci nu e nevoie de ditamai break-ul sau suv-ul. si stau in bucuresti, deci cea mai mare parcare din tara.
        personal ma gandisem si eu la panda, doar ca atunci cand am luat eu masina erau preturi mai mari, dotari mai putine. si cu sandero la cca 8700 eur am luat cam tot ce am vrut. panda la banii aia era cam chel si prea mic pt drumuri prin tara. fac mult autostrada. ma luau tirurile pe sus...
        Last edited by AG25FLI; 22 April 2010, 23:20.

Comment

Panda cade. E mica si urata ( dar e buna)
          Am zis, si mie imi place mult sandero, chiar f mult, daca avea un motor de 1.2 mai eco era bestial, nu ma intereseaza numai decat viteza, la cat costa benzina in ziua de azi si la cat castig eu,pt mine conteaza consumul.
          Am o intrebare, astia care se plang de consum de 14 de ce nu se duc la garantie sau sa faca o sesizare ceva, nu stiu ,,,zic si eu, adica nu se poate face nimic?
          In legatura cu oferta remat, m-as bucura sa o mai lungeasca macar pana in toamna, poate pun si eu mana pe un jeep, pardon SANDERO
          Last edited by allex; 23 April 2010, 01:48.

Comment

Masina consuma cat da producatorul +/- 0,5 L-100 km.

Comment

Originally posted by allex View Post
              Vreau ceva convenabil, de suzuki swift ce ziceti?[url]verdicte date de echipa TOP GEAR, si din toate masinile mini, toyota aygo si suzuki swift au facut impresie f buna. Toyota a obtinut 14/20 puncte iar suzuki 11/20 puncte.
              Dacia sandero nu a impresionat cu nimic, obtinand doar 6 puncte din 20.
              c1, 107 sau aygo nu e o masina de ras cum zic altii sau atv
              Toyota Aygo am condus eu si e penibila masina. Motorul in 3 cilindri vibreaza foarte neplacut, suspensia e inutil de tare si aspectul interior e foarte foarte ieftin. Schimbatorul de asemenea e destul de penibil ca precizie.
              Ia un Sandero SH de 1-2 ani vechime si maxim 40 000 de km. Ideal ar fi sa aiba garantie 3 ani. Astfel ai si masina la pret foarte bun si mai ai si inca 1 an de garantie.

Comment

salut

Am si eu o problema cu nenea sandel ,am 16700 de km cu el si azi am observat ca-mi curge ulei pe la motor.Sa fie cumva garnitura de chiuloasa?A mai patit cineva asa?Si mai am o problema cu cutia de cind am cumparat masina imi face figuri la masalier nu mereu dar uneori nu intra si imi ciriie.

Comment

treaba cu masalierul asa face la toate, nu te speria iar cu pierderea de ulei dute in servis numai ei te pot ajuta (doar este in garantie)

Comment

La toate intra mai greu in marsarier, iar de curs ulei cel mai probabil curge pe la un semering din partea de jos a motorului si se prelinge in carcasa curelei de distributie. Fuga la service si repara pe garantie daca o mai ai.

Comment

stie cineva daca rabla continua si in 2011?

Comment

La cum "evolueaza" lucrurile in Romania mai greu de pronuntat.
                        Oricum din cate stiu programul Rabla are doua etape. Una pana in vara si una de prin toamna.
                        Cred ca in functie de cea din toamna ai putea sa-ti faci o impresie daca vor mai fi fonduri si pt 2011.
                        Bine inteles sa nu uitam ca pt aceasta prima faza s-au suplimentat de doua ori numarul de voucher-e deci s-ar putea ca la toamna sa nu mai fie multe (sau chiar deloc).
                        Asta e parerea mea proprie si personala, poate afli ceva informatii "pe surse" cum se zice mai nou

Comment

Am Sandel din iulie 2008, 1.6 MPI, 20000 km la bord. Consum de iarna - 7,5-8 l/100 km; consum de vara (include in timpul zilei si aer conditionat) - 9,5-9,8 l/100 km. Stil de conducere: mixt (sportiv cand sunt singur, agresiv cand ma grabesc; "calm" cand sunt cu toata familia). Per ansamblu nu am ce sa reprosez masinii, pana acum i-am facut doar verificare de 1 an, ceea ce implica schimbat filtru de aer, de ulei si uleiul. Aditional i-am facut o recalibrare a consumului, dar consumul tine foarte mult de benzina pe care o folosesti.
                          Andrei N.Popa
                          www.andriipopa.rosigpic

Comment

Ce inseamna "recalibrare a consumului" ?

Comment

Da,ne-ai facut curiosi...

Comment

banuiesc ca se refera la resetarea parametrilor.
                                -fara-

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google