Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

un sfat va rog, sandero nou sau sh?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acum cica e 430 euro taxa de inmatriculare la motor de 1.4, mi se pare mult. Mai e o chestie care ma pune pe ganduri, anume consumul. Rog pe cei care au mai postat sa-mi zica daca vor dar sincer cat papa nea sandel. Aici mai e si chestia cu sa moara si capra vecinului.
    Unii se plang de un consum de 14 %, ce sa zic.... nu cred ca mint. Cei care ziceti ca nu aveti probleme, cat va consuma? tocmai din cauza asta m-ar tenta un peugeot 107.
    Last edited by allex; 19 April 2010, 20:54. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce pot sa iti spun dupa aproape un an de cind am masina: hai sa fiu putin altfel desi am impartasit si eu entuziasmul colegului cristilion. (l-am avut si eu la inceput acuma nu il mai am, mi-a trecut si vad masina asta ca pe o consumabila pura si din pacate rapida).
      sandero e o masina care iti satisface strict nevoia de transport. si asta neconditionat.
      marele ei avantaj e spatiul care il ofera in clasa ei.
      asadar revenind la idee, acuma mi se pare cam scumpa la ce iti ofera.francezii au stiut sa speculeze la maxim faptul ca e o masina reusita ca design si au trecut mai usor peste alte aspecte dincolo de coviltirul frumos.daca iti vei lua masina le vei descoperi si tu.(se vorbeste destul de ele pe forum, nu le mai enumar, dar daca nu esti pretentios si ai urechea "tare", talpa "usoara" si "dioptrii", nu te vor deranja aspectele neplacute). asadar daca vrei ceva aparent mai ieftin pe care sa il exploatezi pe o perioada relativ scurta de timp alege sandero. atentie ca intretinerea nu e chiar ieftina in reteaua Dacia si consumul e maricel daca ii ceri.ai insa avantaj ca e noua, ai ceva garantie si retea de service. daca ai si noroc e perfect.
      daca vrei ceva sa te tina mai mult, urmaresti o investitie pe termen mai lung si nu ai posibilitatea sa iti schimbi in curind masina reorienteaza-te . merita sa dai un banut in plus. piata e plina de oferte. acuma depinde si citi bani ai disponibili momentan. multa bafta.
      Last edited by ciomp; 19 April 2010, 21:46. Reason: corectare+adaugire

Comment

Perfect de acord cu Ciomp.
        Repet si eu, "dar daca nu esti pretentios si ai urechea "tare", talpa "usoara" si "dioptrii"" chiar merita sa iei Sandero si o spun pe bune.
        Daca nu te astepti ca
        -Sa fie super inzolata fonic
        -Sa fie sprintena la stop
        -Sa aibe plastice si butoane si chedere super fixe si taiate la mm
        atunci ti foarte buna o Dacia.
        Eu unul nu m-am asteptat la nici una dintre astea si asa ca ma declar multumit de alegerea facuta.
        Am stiut ce iau si am luat exact ce am stiut.

Comment

"Entuziasmul" meu vine din faptul ca este o masina noua, cu siguranta cea mai spatioasa din clasa ei, si .... varianta pe care vrea sa si-o ia Allex costa 6890 euro si daca foloseste 3 rable o sa ajunga la un pret la care, orice masina second este incomparabila la absolut orice cu Sandero. In ceea ce priveste consumul .... eu nu am reusit cu motorul de 1.6 sa scot 14 % si conduc destul de sportiv dar ..... o fi posibil. Referitor la Peugeotul 107 intr-adevar este o masina comparabila ca pret, desi e mai scumpa , are si servodirectie, probabil si taxa de poluare este mai mica avand in vedere motorul de 1.0 L dar dupa parerea mea este o masina mult prea mica.

Comment

lasa draq 107...aia nu e masina. e atv cu cabina!
            -fara-

Comment

Foarte probabil sa merg pe varianta sandero numai ca nu mai am timp sa fac rost de voucere pt ca oferta expira in mai si eu trebuie sa primesc o suma considerabila de bani abia la sfarsitul lunii mai.
              Dar de un hyundai i10 ce ziceti? are f multe dotari la prima varianta, interior chiar f misto, exterior...hmm, depinde de gusturi.

Comment

prea mica!!!

Comment

allex: tu vrei masina, sau chestii cu 4 roti. da comanda de tata nano sau cum se numeste.
                  -fara-

Comment

Vreau ceva convenabil, de suzuki swift ce ziceti?http://www.suzuki-romania.ro/modele/...-92-cp_64.html

Am dat de de un site foarte interesant http://www.topgear.ro/masini/verdicte, unde sunt verdicte despre fiecare masina, verdicte date de echipa TOP GEAR, si din toate masinile mini, toyota aygo si suzuki swift au facut impresie f buna. Toyota a obtinut 14/20 puncte iar suzuki 11/20 puncte.
                    Dacia sandero nu a impresionat cu nimic, obtinand doar 6 puncte din 20.
                    c1, 107 sau aygo nu e o masina de ras cum zic altii sau atv cu cabina, nicidecum.

Asta nu inseama ca mi-am luat gandul de la sandero, vroiam doar sa arat ca nu te faci de ras cu un 107 nu mai zic de suzuki swift, care e chiar frumos.
                    Last edited by allex; 21 April 2010, 02:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Unele comentarii de pe togear sunt putin cam exagerate un exemplu
                      "Cool
                      Poftim? Ha ha ha.
                      2/20" 2 din 20 e prea exagerat mai ales fiind vorba de logan facelift

in timp ce Hyundai i10 are 12/20 ...
                      Last edited by Shoot; 22 April 2010, 01:33.

Comment

Shoot, ooricum nu-i rau un 107 daca si ei au zis-o

Am trecut azi pe la fiat la mine in oras si:
                        Fiat panda 3943 euro + tva ( cu totate discount-utile aplicate)
                        Fiat albeea 3948 euro + tva ( cu totate discount-utile aplicate)
                        Dintre strict cele doua care?

Albeea e facuta la turci iar panda nu.
                        Last edited by allex; 22 April 2010, 02:50.

Comment

Ce masina cumparam de 7.000 – 8.000 de euro: Logan sau masina germana second hand?

In acest caz as alege Logan datorita garantiei si a costurilor de exploatare mai mici. Reviziile pana la 60.000 de km sunt ieftine si este o masina care si-a dovedit fiabilitatea. Este evident cand vorbesti cu taximetristi si simpli utilizatori
                          O masina la 7.000 de euro este deja veche, are 4-5 ani si poate aduce cheltuieli neprevazute. Poate sa ascunda probleme chiar daca pare impecabila in primele 6 luni

Comment

ca nu fiu rautacios cred ca ar trebui sa intrebi pe fiecare forum dedicat..despre un anumit model...sau pe unul general unde intra diversi posesori de marci auto.......cum ar fi daca as intra si eu pe forum bmw...zic ca vreau o masina..si apoi ii intreb..stiti...vreau si eu sandero ce parere aveti..?

Comment

Stai linistit, nu ma supar, ai dreptate, stiu ca e forum de sandero.

Comment

iti iei ce masina iti permiti la banii pe care ii ai cu cele mai multe dotari. Daca vrei un cub ( ex. Panda ( parerea mea) ) sau ceva urat fata forma ( ex albea ( parerea mea) ) atunci " go for it " dar nu le incadra in aceeasi clasa cu sandero ca cel putin panda nu este. Eu as compara sandero din punct de vedere al clasei cu Bravo de la fiat sau corrola de la toyota . Ma intreb daca pot compara si preturile ? Iar la calitate recunosc ca sunt mai sus ca sandero dar nu atat de mult incat sa justifice diferenta de pret. Si tot parerea mea este ca sandero este o masina cu un pret mai corect decat celelalte. Tot ce am spus este strict cum gandesc eu , fara a te influenta cu ceva sau a jigni cu ceva sau pe cineva de aici.

Multumesc .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google