Am pe masina mea Sandero un RCD cu mp3 Blaupunkt. Am incercat sa fac 3 CD-uri cu mp3-uri si toate 3 nu mi le-a citit. CD-urile le-am scris cu 8x, erau marci diferite: Sony, YDD, Raxon. Un Traxdata mai vechi (nu mai stiu parametrii cu care a fost scris) merge foarte bine. Sa fie oare de la blank-uri sau viteza de scriere ...
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
RCD mp3 probleme
Collapse
X
-
S-a mai discutat. Sigur citeste mp3 ? Daca ai radiocd-ul din fabrica fara sa optezi penrtu mp3 citeste numai cd audio, chiar daca scrie mp3 pe el. Revino te rog cu informatii sigure. Viteza de scriere nu are importanta, daca calculatorul citeste cd-urile le citeste si radiocd-ul.
-
Eu am alt tip de radiocd, dar nu numai ca le fac data dar le impart pe liste (directoare), nu tin cont de viteza si de tipul blancului. Ce am observat este ca, cele trase la viteza mica nu dau eroare pe timpul cat sunt inscriptionate si tin mai mult in timp.
Comment
-
Ideea era ca: pe mine m-ar interesa "altfel" de date despre cum faceti sa va citeasca voua CD-urile mp3.
Spre exemplu in Nero:
Data mode: 1 sau 2
File system: "ISO 9660" sau "ISO 9660 + Joilet" sau "ISO 9660:1999"
si tot asa inainte.
Pana la urma o sa ii dau de capat si revin cu informatii utile.
...
Am reusit sa fac un CD mp3 care sa mearga pe RCD-ul mp3 Blaupunkt.
In Nero setarile sunt: (tab-ul ISO de la CD-ROM (ISO))
Data mode: "1"
File System: "ISO 9660 + Joilet"
File name length: "Max. of 31 chars"
Character set: "ISO 9660 (standard ISO CD-ROM)"
Eu am scris un Traxdata la 16X si a mers perfect.
la toata lumea !
Comment
-
Nu are importanţă cu ce viteză scrii un CD, atâta vreme cât este scris corect, fără erori.
Şi eu am radio CD MP3 Blaupunkt şi nu am avut probleme cu CD-urile scrise, indiferent de setările din Nero şi indiferent dacă am creat directoare sau nu.
Dacă un CD scris merge pe un alt CD Player şi nu merge pe Blaupunkt, problema este la Blaupunkt, dacă nu merge nici pe alt CD Player, problema este la CD-ul scris.Mama proştilor este mereu gravidă!
Comment
-
Originally posted by manic_user View PostNu are importanţă cu ce viteză scrii un CD, atâta vreme cât este scris corect, fără erori.
Imaginea atasata e un test (nu l-am facut eu, din lipsa de timp) unde se observa ca erorile C1 si C2 (astea sunt pentru cd-uri, la dvd-uri tipurile de erori sunt: PIE, PIF, POE, POF) sunt extrem de putine ceea ce inseamna ca cd-ul respectiv e de calitate.
ps. recomand ca cd/dvd care contin date (poze, fisiere word, excel, softuri...etc.) sa fie scrise la maxim 4X - dvd si 8X - cd pentru ca riscul de a avea erori de scriere sa fie cat mai mic.
La scrierea filmelor sau a muzicii se pot folosi viteze si mai mari.
ps2. vad ca peste poza a aparut sigla clubsandero, ori tocmai acolo jos era tot "point-ul" discutiei..so, http://www.cdfreaks.com/reviews/LG-G...rformance.html
Comment
-
Din câte ştiu eu, viteza ideală de scriere a unui CD este 16x, deoarece este singura viteză CLV 100% pe toate unitățile, astfel calitatea imprimării se obține mai ușor decât la Zone-CLV (P-CAV la unele unităţi) sau CAV. Având viteza unghiulară constantă calitatea este maximă pentru că nu sunt necesare operațiuni de recalibrare a puterii laserului cum e la Zone-CLV (P-CAV) sau CAV. Durabilitatea discului este dată în primul rând de stabilitatea chimică a acestuia. Viteza afectează mai puţin calitatea, dar e drept că o dată cu viteza creşte şi numărul de erori corectabile, iar la extrem face discul necitibil pe anumite porțiuni. Dar în principiu, cu unitățile moderne de marcă nu sunt probleme pentru că-şi reduc singure viteza daca nu le iese bine.Mama proştilor este mereu gravidă!
Comment
-
CLV inseamna viteza variabila a discului, CAV inseamna turatie constanta. CLV are avantajul ca se scriu datele la fel de bine sau la fel de prost pe disc, pe cand la CAV, datele de la interiorul discului au sanse mari sa fie mai bine scrise decat cele de la extremitate, unde viteza liniara e mult mai mare in cazul CAV decat la CLV. eu am avut probleme inclusiv la unitatea DVD cu cd-urile scrise cu 16x de aceeasi unitateam schimbat cd-urile si am scapat de problema.
dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"
Comment
Comment