Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un nou proiect numit Sandero a facut valuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu ar cumpara nici dracu sandero cu 3 usi. sau ma rog ar cumpara cativa.
    sa revin la ce vroiam sa zic: rectificare data lansare - marti 3 iunie ora 19 30, World Trade Plaza.

Comment

Originally posted by catal1n2000 View Post
      Ma intreb care o sa fie termenul de livrare pentru Sandero.
      Daca are cineva informatii in acest sens va rog sa le postati pe forum.
      As vrea sa-mi cumpar un Sandero la inceputul lunii iulie, dar daca termenul de livrare depaseste o luna nu cred ca are rost sa astept.
      Termenul de livrare o sa fie la inceputul lui Iulie cel tarziu spre mijlocul lunii Iulie din cate am auzit de la dealerii autorizati
      1.5

Comment

Enervanta treaba, pentru ca vroiam sa iau inainte de 1 iulie sa nu prind noua taxa de mediu. Decat sa dau la stat mai bine imi bagam airbaguri laterale de banii aia.

Comment

Originally posted by Stefan View Post
          Enervanta treaba, pentru ca vroiam sa iau inainte de 1 iulie sa nu prind noua taxa de mediu. Decat sa dau la stat mai bine imi bagam airbaguri laterale de banii aia.
          Intradevar enervanta treaba pentru ca o sa fie foarte mare taxa si pe langa airbagurile alea ar putea sa iti mai ramana cativa banuti pentru altceva
          1.5

Comment

si de ce nu ar cumpara lumea sandero cu 3 usi?
            la un pret mic si aspect sportiv toata lumea ar vreao

Comment

pentru ca romanii vor ori masini in 3 volume cu portbagaj mare, ori, mai nou, hatch-uri cu 5 usi.

Comment

imi poate arata si mie cineva cele 4 tapitari in functie de varianta
                si daca este posibil sa-ti alegi alta decat cea din varinata respectiva

Comment

pe ma intereseaza asa ceva si as vrea sa stiu care din varianta este
                  Attached Files

Comment

stefan dar tinerii dinamici,cu putini bani nu ar cumpara-o?
                    anytza,cred ca toate modelele vor avea asa tapiteria de la usa si indicatoarele

EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT
                    Last edited by Stefan; 16 May 2008, 15:25.

Comment

sau s-ar putea sa fie varianta prestige

Comment

Ma intreb cate stele va obtine Sandero la testul Euro NCAP de siguranta.
                        Personal cred ca ar trebui sa aiba macar 4 stele.
                        Din cate stiu eu Loganul are 3 stele nu?

Comment

loganu 3 stele are sandero ar putea sa ia 4 stele pentru ca l-au mai intarit
                          Dacia Sandero se va vinde în hexagon la un preţ cu 300 de euro mai mare decât Loganul, fiind pentru început dezavantajată destul de mult de taxa de mediu locală, ce ar putea creşte preţul cu până la 750 de euro.

Patru niveluri de echipare sunt disponibile, cel mai ieftin, la 7800 de euro se numeşte simplu Sandero şi este oferit exclusiv cu motorul de 1,4 litri şi 75 CP, având printre dotări doar ABS, AFU şi 2 airbaguri, opţional putându-se comanda airbaguri laterale şi vopsea metalizată. Ambiance vine cu un preţ mai mare cu 700 de euro, ce aduce în plus direcţia asistată şi închiderea centralizată dar şi posibilitatea de a comanda geamurile electrice şi aerul condiţionat ca opţionale.

Al treilea nivel de echipare, Winner, vine cu un preţ de 9300 sau 9800 de euro, în funcţie de motorizare şi oferă în standard computer de bord, volan şi scaun şofer cu reglare pe înălţime, banchetă rabatabilă şi o nouă ambianţă interioară. Prestige aduce aer condiţionat şi radio cd, fiind disponibil doar cu motorul de 1,6 litri.

Chiar dacă la prima vedere preţurile pot părea foarte mari, concurenţa locală nu pare să pună mari probleme. Clio 3 este disponibil în versiunea cea mai ieftină cu motorizarea de 1,2 75 CP la 12.950 de euro, dar nu are nici măcar aer condiţionat. Clio 2 Campus în schimb se poate să fie afectat, versiunea de 11800 de euro cu motor de 60 CP urmând să fie aproape condamnată. În exteriorul familiei, noul Sandero se va bate cu Suzuki Splash, de la 9890 de euro, Fiat Grande Punto 1,2 de la 11290 de euro, Ford Fiesta Fun de 10600 de euro şi Skoda Fabia 1,2 de 10690 de euro. Toate la dotări mai slabe evident
                          asta e in franta

Foloseste EDIT
                          Last edited by Stefan; 16 May 2008, 15:24.

Comment

Originally posted by cj_03_grm View Post
                            ar fi grozav sa se lanseze sandero cu 3 usi[2 usi+hayon] ca ar putea fi mai ieftin cu vreo 200 de euro si ar concura cu kia pro_cee'd si ar fi mai sportiv
                            ar fi o idee foarte buna si cred ca ar avea succes.
                            am facut eu unul pe calculator, nu mi-a iesit prea bine dar sa va faceti o idee cu ar arata.
                            Attached Files
                            Scuzati absenta indelungata. I'm back

Comment

mai trebuie retusat putin si linia spatelui putin mai coborata

Comment

L-am facut in graba. este doar acoperit manerul de la usa spate si geamul l-am modificat.
                                Scuzati absenta indelungata. I'm back

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google