Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Un nou proiect numit Sandero a facut valuri

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Poate mai tarziu. Peste 2, 3 ani. Dar poti sa-i pui tu, desi nu cred ca o sa-ti mai ramana ceva din portbagajul ala.

    Comment


    • #47
      Din cate am citit se va pune in comercializare la sfarsitul luni iunie.Banuiesc ca va fi o lista uriasa de asteptare chiar din primele zile.

      Comment


      • #48
        "Comercializarea Sandero este planificata pentru sfarsitul lunii iunie. Logan Sedan restilizat urmeaza sa fie lansat ulterior, iar in saptamanile urmatoare urmeaza sa decidem daca vom lansa versiuni restilizate si pentru celelalte modele din gama Dacia", a afirmat Fourmont. deci asta inseamna ca nu vom mai astepta prea mult

        Comment


        • #49
          Lansarea este la inceputul lui iunie, spune acelasi articol. Astept, cred ca imi voi cumpara un Sandero
          Last edited by Stefan; 13 May 2008, 19:16. Reason: nu cita postul anterior

          Comment


          • #50
            Miercuri, 2 iunie 2008, ora 19:30, Dacia Sandero va fi lansata oficial la World Trade Plaza, Bucuresti.

            sursa: userul Catalin S. - forum concurent

            Comment


            • #51
              Nu are cum sa fie lansata miercuri 2 iunie, deoarece 2 iunie este intr-o luni. Este o greseala pe undeva.

              Comment


              • #52
                Pai si lunea nu se lanseaza masini?

                Comment


                • #53
                  Dar in mesaj spunea ca miercuri, 2 iunie. Corect era "Luni, 2 iunie"

                  Nu cita mesajul anterior

                  Comment


                  • #54
                    A da, ai dreptate. Nu stiu, eu am dat informatia mai departe. N-am fost atent la chestia asta. Important e ca stim data, adica 2 iunie. Ma intreb cand incep Porti Deschise.
                    Last edited by Stefan; 15 May 2008, 11:59.

                    Comment


                    • #55
                      porti deschise cam tot in perioada aceea va incepe prin iunie

                      Comment


                      • #56
                        Dacia Sandero este un automobil foarte bine dotat - cel puţin asta reiese din broşura de prezentare pe care promotor.ro a pus mâna. Din păcate, despre preţuri nu există încă informaţii concrete.
                        Cu ocazia lansării pe piaţă anunţată pentru iunie, Dacia Sandero va fi oferită iniţial doar cu două motorizări pe benzină, cunoscutele 1,4 şi 1,6 litri, cu doar două supape pe cilindru, cu puteri de 75 CP (55 kW), respectiv 90 CP (64 kW). Se pare că motorizarea diesel, în cele două versiuni de putere, de 70 şi 85 CP, va mai întârzia până în toamnă sau chiar până la sfârşitul lui 2008, în timp ce o versiune mai puternică pe benzină este deocamdată o necunoscută.
                        Chiar dacă motorizările par puţine, nivelurile de echipare sunt numeroase, în număr de cinci: Sandero (echiparea de bază), Ambiance, Preference, Laureate şi Prestige. Bineînţeles, ultimele două îi vor gratula pe clienţi cu finisări de un nivel mai ridicat, în timp ce primele trei sunt destinate strict celor care urmăresc un buget cât mai redus.
                        În ce priveşte echiparea de serie, o mare surpriză este prezenţa ABS-ului încă din echiparea de bază - deşi, în cazul acesteia, pentru obţinerea unui preţ cât mai coborât, ar fi fost de preferat includerea acestui sistem pe lista de opţionale. Se pare, însă, că francezii nu doresc să repete experimentul Dacia SuperNova Europa, o maşină catalogată drept... "cheală" din punct de vedere al dotărilor la vremea ei. Chiar dacă preţurile oficiale nu sunt cunoscute încă, versiunea Laureate oferă cel mai echilibrat pachet de dotări standard şi este cel mai probabil să devină preferata majorităţii clienţilor - deoarece, faţă de Preference, plusează cu aerul condiţionat, geamurile şi oglinzile electrice sau computerul de bord.
                        În ce priveşte lista de dotări opţionale, apare o inadvertenţă: aerul condiţionat este opţional pe Laureate şi Prestige, deşi în lista dotărilor de serie acesta apare standard la aceste nivele de echipare. Ceea ce ne face să ne întrebăm dacă nu cumva s-au strecurat erori şi în lista de echipamente standard. Airbagurile laterale sunt disponibile ca opţiune pe toate nivelurile de echipare, dar numai împreună cu airbagul pentru pasager.
                        Cei pentru care culoarea maşinii contează mai mult decât orice altceva nu vor fi prea satisfăcuţi de gama de culori oferită pentru Sandero, care se bazează pe nuanţe reci, cu preponderenţă gri şi albastru.
                        Însă cei care apreciază spaţiul interior vor fi foarte satisfăcuţi de ceea ce oferă Dacia Sandero - măsurătorile interioare oficiale sunt foarte optimiste şi depăşesc cu mult media clasei mici, apropiindu-se foarte mult de ceea ce oferă maşinile de clasă compactă ca habitabilitate.
                        Cu cei 4,02 metri lungime, Dacia Sandero se dovedeşte un automobil foarte bun pentru utlizare mixtă, atât ca maşină de oraş, cât şi pentru drumurile interurbane. Surprinde garda la sol generoasă, de 155 mm, ceea ce se anunţă de bun augur pentru drumurile pline de gropi.
                        Dacia Sandero are dimensiuni exterioare compacte
                        Mai rămâne doar problema spinoasă a preţurilor. La lansarea de la Geneva 2008s-a afirmat că preţul pentru cea mai dotată versiune va fi de 9.500 euro - să fie vorba despre Dacia Sandero 1,6 Prestige? Dacia Logan 1,6 16V Prestige are un preţ de 9.900 euro, diferenţa de 400 de euro putând fi justificată de motorul mai modern. Dar există şi surse Dacia, neconfirmate oficial, care afirmă că preţurile lui Sandero vor fi cu până la 15% mai mari decât ale lui Logan, în condiţii de motorizări şi echipări similare. Ceea ce ar putea însemna că 9.500 euro ar fi preţul lui Sandero 1,6 Laureate, iar 1,6 Prestige ar putea ajunge la 10.000 euro.
                        Oricum ar fi, mai este doar foarte puţin până când preţurile concrete vor fi date publicităţii. Până atunci, este clar că Dacia Sandero oferă un compromis imbatabil în clasa mică, prin spaţiul interior şi dotările standard oferite, pentru preţuri sub 10.000 euro. V-aţi înscris pe lista de comenzi? Dacă sunteţi interesat de Dacia Sandero, faceţi-o cât mai repede, pentru că se preconizează o cerere foarte mare în vest
                        Attached Files
                        Last edited by cj_03_grm; 15 May 2008, 13:14.

                        Comment


                        • #57
                          Termen de livrare

                          Ma intreb care o sa fie termenul de livrare pentru Sandero.
                          Daca are cineva informatii in acest sens va rog sa le postati pe forum.
                          As vrea sa-mi cumpar un Sandero la inceputul lunii iulie, dar daca termenul de livrare depaseste o luna nu cred ca are rost sa astept.

                          Comment


                          • #58
                            Ma intereseaza si pe mine si chiar vreau sa ma inscriu si la programul rabla.Cum si lansarea si programul rabla incep in aceasi data sunt curios daca deja sunt epuizate locurile oferite la dacia!!

                            Comment


                            • #59
                              Cum sa fie epuizate locurile oferite de Dacia, daca inca nu s-a aprobat lista producatorilor acceptati in programul Rabla?! Virtual vorbind, Dacia poate sa nu fie acceptata!

                              Comment


                              • #60
                                ar fi grozav sa se lanseze sandero cu 3 usi[2 usi+hayon] ca ar putea fi mai ieftin cu vreo 200 de euro si ar concura cu kia pro_cee'd si ar fi mai sportiv

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google