Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Cu ce benzina si de unde alimentam...???

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Petrom. 95

    Comment


    • #47
      domnilor, dat fiind ca au existat doua topicuri identice, unul "cu ce benzina alimentam si de unde?" si " de unde alimentam si ce benzina folosim?" (asta pt ca butonul "cauta" o fi al naibii de ascuns ...) am unit cele doua si a ramas doar asta (sper). foarte probabil ca unele posturi nu vor avea logica/continuitate, asta e...de acum inainte insa va fi ok.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #48
        eu am bagat si mol evo 95 si petrom 95 si 99 si lukoil 95. sincer nu am vazut vreo mare diferenta. am alimentat de unde am gasi benzinarie.
        la 1.4 al meu...nu il face zmeu.
        asa ca pe cat posibil o sa raman la petrom 95(pret mai bun)

        Comment


        • #49
          eu bag de la petrom pe rationamentul ca e cea mai apropiata benzinarie de parcare... in rest e si probabil cea mai ieftina. de 95. pana acum nu am avut probleme, la solenza doar cu tipul asta am alimentat in 90% din situatii si nu a fost bai.

          Comment


          • #50
            benzina din romania ...

            Benzina influenteaza masina si in final aduce multumirea sau nemultumirea soferului. Clar e ca benzina gasita in statiile romanesti ( sau mai ales cea din S-E Romaniei ) n-o sa satisfaca probabil niciodata sandero-ul meu...Am probleme cica din cauza benzinei proaste, dar intrebarea e ....cumva aceste masini au fost facute pt benzina din America ??? Am folosit initial benzina de la Rompetrol (95) , apoi am tot oscilat intre Petrom si Rompetrol, niciodata Lukoil, cei de la Nalba Galati mi-au recomandat MOL-ul ca si incercare de eliminare a unui zgomot ( care "...aaa.....parca l-am mai auzit la daciile 1310 veeechi..." incurajator, nu?ca doar deh! am masina model nou ...)
            Mai nou, Apan Braila mi-a recomandat s-o tin numai pe Petrom si, daca am ocazia sa alimentez de pe undeva din vestul tarii ( tot petrom) sa n-o ratez...( da..dar pana in GL as consuma-o ...hmm...)

            Comment


            • #51
              salut!
              eu pana acum am alimenta de la rompetrol cu benzina de 95 si a fost ok dar am zis sa mai incerc si altceva, acum am alimentat cu ecto 95 si apoi cu ecto 98, ce sa zic am fost incanta de felul cum merge motorul dar nu am vazut nici o diferenta intre 95 si 98
              Apoi am primit vestea ca un vecin de la mine din bloc a avut probleme acu cativa ani cu benzina de la acel peco asa ca ma mai gandesc daca mai alimentez de acolo

              Comment


              • #52
                da, mai, e buna benzina asta de la noi. fiind luata tot de la rafinariile din valea prahovei si moldova, pana ajunge aici scapa gazele, nu-i ca a voastra. a noastra e partial decarbogazificata...
                au si ceva creier "daciotii" aia de la braila sau doar sediu? cum mama dracului sa fie mai buna benzina din vestul tarii? =)) apropo, vorbeste unu care ani de zile a facut tm-gl de cateva ori pe an si n-am observat nici o diferenta, nici la dacia 1300, nici la cele 2 loganuri. sa fim seriosi...
                dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                Comment


                • #53
                  saptamana trecuta mergeam la practiker prin zona dristor si este o benzinarie MOL acolo. mi-am zis sa alimentez ca nu vreau sa scad sub 2 linitute pe bord. am pus 95. dezamagit dupa 1 zi de mers. motorul trepideaza usor dupa pornire, n-are forta, mai zgomotos. am 13.000 km cu masina zic ca motorul este inca nerodat, dar NOU. bine ca n-am bagat decat vreo 11 litri. mai merg cu ea pana mi se aprinde becul si tot la Petrom ma intorc ca abonat.

                  Comment


                  • #54
                    Alimentez de la Mol(cel de la iesirea pe A2,pe langa gara Catelu) cu Evo (5,19 RON/l) sau Rompetrol Bucurestii Noi cu Alto 101.Masina este la 5500 km,motorizare 1,4...functioneaza perfect,din pacate pretul benzinei Evo si Alto 101 este in continua crestere...

                    (am auzit ca Evo si Carrera 101 sunt de import)

                    Comment


                    • #55
                      da, cand omv extrage petrolul de la noi, il rafineaza la noi, or fi prosti sa ni-l aduca inapoi din austria, gata preparat, le pret mai mic decat la ei in tara...
                      mergi in ungaria, alimenteaza cu omv95 si n-o sa-ti recunosti masina, chit ca ai alimentat aici numai omv100...
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • #56
                        Ca tot veni vorba de Ungaria, oare MOL95 este adusa de dincolo ?
                        Sau cumparata de aici de la rafinarii, aditivata cu aditivii specifici MOL si e numai buna pt Romania.

                        Comment


                        • #57
                          Ultima varianta,as zice..."las' ca merge s-asa!"

                          Comment


                          • #58
                            am vazut prin tm cisterne cu numere de ungaria pe care scria mol. dar nu stiu de unde e benzina. din auzite, e de la ei. insa omv, petrom, rompetrol, lukoil, sunt luate din aceeasi sursa si se aditiveaza ficare dupa reteta proprie. desi umbla zvonul ca lukoil e adusa din rusia, m-as mira...
                            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                            Comment


                            • #59
                              Ar fi frumos sa fie MOL-ul de dincolo.
                              Legat de acceasi sursa, cred totusi ca Petrom-OMV sunt dintr-una iar Rompetrol este de la alta sursa dar tot locala.
                              Ramane de vazut LukOil unde se incadreaza sau ia cand cand

                              Comment


                              • #60
                                posibil sa se aduca, dar si la benzinele MOL cu cit mergi spre sud sau est se intimpla sa fie tot mai proaste, chiar foarte proaste pentru motor cele de 95. in genere cea de 95 da motorului un comportament "ciudat", astfel ca el tremura la relanti, iti bate avansul si e mult mai zgomotos. daca benzina asta e fabricata si adusa din HU..nu mai zic nimic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google