Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitionare Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Achizitionare Sandero

Viitorii proprietari de Sandel, sa posteze aici detalii despre viitoarea lor autohtona.
    Ince eu: il voi lua in 2009 (probabil), pret cip: 9970euro, varianta Prestige, culoare Biege sable, motor 1.6 mpi (daca nu apare 1.5 dci 85cp), airbaguri laterale si garantie extinsa 24 luni. Accesorii: Alarma Cobra cu telecomanda, radar recul, coriera neagra, covorase de cauciuc, grilaj protectie faruri (negru), ornamente praguri (negre), eleron, ornament esapament, aparatori noroi fata-spate, deflectoare aer fata-spate, folie colorata geamuri, protectie praguri spate.
    P.S.: Nu e sigur ca va fi Sandero. Pe "lista" mai am si Volvo XC60, chiar daca nu se pot compara, nu stiu daca sa aleg SUV sau o masina de oras.
    Scuzati absenta indelungata. I'm back

OK....
    Il voi lua... cand voi vinde Solenza. Deci la cum merg vanzarile auto in ziua de azi...in cel mai bun caz o voi comanda anul asta si o voi primi in 2009

Laureat, blue electrique, 1.6 (daca nu apar alte motorizari), geamuri electrice spate. Pret final 9705 euro.
    La asta se vor adauga direct de la dealer o alarma (cu pager cred), kit inchidere geamuri si probabil folie si/sau presuri cu borbura. Ulterior voi achizitiona de la reprezentanta sau din alte surse si voi monta singur: aparatori de noroi, cotiera (doar daca nu incurca prea rau actionarea geamurilor electrice spate) si bare pavilion.

Cam asta mi-am propus...ce va iesi....vom vedea, va anunt daca apar modificari.
    Bafta!

Comment

Eu iti sugerez sa montezi tot la ei si aparatorile de noroi si cotiera(iti vei pierde garantia daca le vei monta singur).
      Spuneti NU drogurilor

Comment

Pai am intrebat la poliserv ploiesti si omul mi-a explicat asa: daca le iau odata cu masina au montajul gratuit. daca din lipsa de fonduri le iau ulterior nu am montaj. Apoi am vb la IATSA Campina care mi-au explicat ca treaba cu montajul e "la bunul simt"...pt ca toti dealeri care iti ofera montaj gratuit nu iti dau deviz de lucrari...deci oricum nu poti demonstra unde ai facut montajul. Deci cei de la IATSA m-au sfatuit ca la componentele care aduc modificari (gauri, fire, modificari ale instalatiei electrice, etc) sa fac montajul in service...dar cu deviz si sa platesc. Pentru niste paravanturi sau aparatori de noroi unde practic la montaj folosesti gaurile existente nu sunt probleme de garantie. E posibil la cotiera sa ai dreptate pentru ca trebuie date niste gauri in consola.

A si apropo...atentie...cei care isi pun alarma de la dealer si primesc montajul gratuit....sa ceara o hartie (deviz de lucrari, o mentiune pe factura... orice) care sa ateste ca montajul a fost facut in service dacia. Cei de la IATSA mi-au explicat ca exista dealeri care dau montajul gratuit doar pentru a scapa de probleme cu clientii....cand acestia vin cu gura mare le atrage atentia ca pierd garantia pt ca n-au dovada montarii. Solutia ar fi instiintarea Dacia pentru ca cica le este interzis sa ofere montaj gratuit....si dealerii risca sa isi piarda acreditatrea constructorului.
        Bafta!

Comment

ar fi culmea sa pierd garantia pentru niste amarate de aparatori de noroi.le dau jos cand ma duc cu ea la revizie.si nu cred ca stau aia sa imi caute gauri prin consola.daca da sa vad garantia la ce o pierd(la plasticele dupa masina probabil).se mira cum sa ne mai scoata banul din buzunar.nu as cumpara nimic de la dealeri de masini.adaosul lor comercial depaseste orice imaginatie.si va mai asigur ca si cotierele lor sunt facute tot pe vreun vapor.

Comment

Asta zic si eu..pentru niste aparatori nu vad problema...pt. o alarma insa....e altceva.

Dar parerea mea e sa ne oprim aici cu discutia pt. ca topicul asta isi propune altceva....si anume sa spunem ce ne-am propus sa achizitionam si cand...restul discutiei fiind cam Off-topic.
            Bafta!

Comment

sorry.eu o astept de o saptamana.mult mai face o masina de la pitesti la bucuresti.parca vine din china.

Comment

Pana nu se completeaza o platforma de masini nu va venii masina. La mine a durat 5 zile.

Comment

asta am banuit de la inceput dar dealerul meu nu.el sustine sus si tare ca pana sambata o sa am masina.asta spunea si saptamana trecuta.

Comment

Daca tot vorbim pe langa subiect...
                    Atat la IATSA Campina cat si la Poliserv Ploiesti mi-au zis ca masina vine in 2 saptamani de cand dau comanda. Apoi un nene de l IATSA mi-a explicat ca scrie negru pe alb in acte "termen de livrare maxim 6 saptamani"...si ca daca e pe stoc o am si in 2 zile...daca adaug din optionale si mai aleg si o culoare mai rar intalnita sa ma astept la cel putin 4 saptamani.
                    Bafta!

Comment

Eu vreau sa imi achizitionez un Sandero Laureate 1.6 MPI, Gri Comete, Airbag-uri laterale, Radio CD MP3, in total 9855 Euro si ma mai gandesc daca sa optez pt geamuri electrice spate si jenti din aluminiu in total 10255 Euro, sau 10550 Euro in caz ca optez si pt garantie extinsa 24 luni sau 120.000 KM

Comment

Angelblack, poti sa te interesezi la mai multi dealeri, si sa intrebi ce reduceri iti ofera, sau ce optionale gratis. Merita sa verifici!!!
                        Vinee!!!!

Comment

Da ai dreptate.
                          O sa fac asta luna viitoare pentru ca eu vreau sa o iau in leasing prin firma unui prieten, caruia ii tin contabilitatea, iar el vrea sa isi ie si el o Dacia in leasing ca sa mai bage ceva cheltuiala pe firma sa plateasca mai putin impozit pe profit si mai putin TVA.
                          Faza proasta este ca firma este din judelul Dambovita cu activitate in judelul Dambovita si nu stiu daca el ar vrea sa faca comanda la un dealer din Bucuresti.

Vreau initial sa dau comanda la sf luni martie, si sper ca pna la jumatatea luni aprilie sa imi vina masina.
                          Last edited by angelblack; 11 February 2009, 19:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Achitata ieri laureat, 1.4, bleu mineral o astept
                            Cei de acolo mi-au spus ca daca am noroc azi o am daca nu maine
                            Masina vine de la CT
                            Daca ai timp de "santajat" dealeri potine cadou de la ei ce au de oferit (alarma gratis spre exemplu)
                            Ma grabesc incet, sa intarzii la timp.

Comment

Acum depinde si de dealeri si de cum negociezi cu ei. La mine dezavantajul este ca s-ar putea sa fiu nevoit sa o achzitionez din DB si acolo este un singur dealer, dar eu o sa trimit o cerere de oferta si la dealeri din B sa vad ce optin.
                              Eu urmeaza sa fac la sf luni martie un leasing pe firma unui prieten caruia ii tin contabilitatea, iar el are firma pe DB si nu stiu daca il comving sa vina in B sau sa imi faca mie imputernicire sa depun dosarul de leasing in B, mai ales ca vrea si el sa achizitioneze o DACIA Logan in afara de Sandero pe care il iau pt mine.
                              Astept sa mai discut cu el sa vad la ce rezultate ajung.
                              Last edited by angelblack; 18 February 2009, 20:55.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google