Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Accesoriile, cum vi se par?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    @Marian66v: eu ma refeream la postul lui rara, de la ambiance + optionale nu are dotarile preferance`lui si costa si mai mult decat preferance. Normal cea mai buna alegere este Laureat dar deja a plecat de la Sandero. Eu am fost in aceeasi situatie si am putut ajunge pana la Preferance.

    Comment


    • #77
      Depinde ce preferi geamuri electrice sau alarma care rezolva si inchiderea pe telecomanda, radio cd 2X15W la care asculti numai format audio de 774 de lei (pe piata nu ar costa mai mult de 250 de lei cu boxe cu tot) sau radio cd mp3 cu iesire 4x50W si 4 boxe la 500 de lei.
      Ambiance 31639+ directe asistata1743+alarma400+radio cd mp3 si 4 boxe500 de lei= 34282 de lei
      Preference 34652 de lei.
      Daca radio cd-ul este montat de altcineva mai punem 100 sau 200 de lei. Deci sumele sunt undeva apropiate, acum depinde ce se prefera. Trebuie tinut cont si de garantia la radio cd, totusi nu stiu cati din cei care au radio cd-ul din fabrica nu l-au schimbat.

      Comment


      • #78
        in fine. nu are rost sa mai discutam. daca laureat e mai bun decat preference-ul, asa si preference-ul e mai bun decat ambience. oricum atat mi-e bugetul- preference. peste 3 ani cand imi termin facultatea si devin arhitect cu siguranta o sa-mi schimb masina cu una mult mai buna, dar acum pe moment sunt multumita de preference.

        Comment


        • #79
          Rara este ok alegerea facuta.
          Daca pe tine te multumeste si crezi ca este ce iti trebuie ia Preference.
          Parerea mea este ca ar merita sa adaugi airbag-uti laterale si proiectoare

          Comment


          • #80
            intelege-ti ca ,rara are bugetul limitat doar preferance,nu o mai incurca in decizie

            Comment


            • #81
              Daca a plecat de la Sandero Sandero pana la Sandero Laureate este foarte mare diferenta.

              Comment


              • #82
                nu ma mai incurca nimeni, eu am deja luat decizia. peste cativa ani cu siguranta o sa-mi iau o masina mai buna decat laureat. am doar 21 de ani. am timp pentru masini mai bune. pentru moment e foarte buna. oricum decat una SH si cu mult mai multe dotari dar cu mult mai multe probleme, mai bine una noua nu cu atatea dotari dar fara atatea probleme.

                Comment


                • #83
                  In 3 ani isi pierde mai mult de jumatate din valoare, asa ca gandeste-te foarte bine.

                  Comment


                  • #84
                    Rara imi place cum gandesti. Ai dreptate este mult mai buna o masina noua decat una SH.
                    marian66v ai dreptate, dupa trei ani masina isi mai pierde din valoare, dar depinde foarte mult si cine o cumpara, si de felul cum este intretinuta.
                    Am un prienten care acum 5 ani si-a luat un Logan Full Option in leasing, iar dupa 4 ani adica dupa expirarea leasing-ului l-a vandut. Sti ce mi-a zis? "Am pierdut foarte putin la ea. Am vandut-o aproape ca pe una noua."
                    Si vreau sa zic ca cel care a cumparat-o stia foarte bine ce masina cumpara.

                    Comment


                    • #85
                      Eu am vazut aici si pe alte site-uri loganuri din 2005-2006 de 8000-9000 de euro care se vand cu 4000 de euro. Totul depinde de cerere si oferta, daca oferta este mare si cererea este mica atunci pretul scade, dar sunt si persoane care pun ochii pe cate o masina si nu prea se mai uita la bani.

                      Comment


                      • #86
                        Va rog sa reveniti la subiectul theardului, nu la cat de mult isi pierde valoarea in 3 ani un Sandero.
                        Scuzati absenta indelungata. I'm back

                        Comment


                        • #87
                          on topic:accesoriile sunt putine si scumpe. nu ai de unde alege.
                          -fara-

                          Comment


                          • #88
                            Asta cam asa e Spanu.
                            Sa speram ca o sa mai apara si alte accesorii, la preturi rezonabile.

                            Comment


                            • #89
                              Originally posted by angelblack View Post
                              Dj_cosmin17 te rog zi-mi si mie cum functioneaza, si mai multe detaliii despre oglinda cu pricina
                              Pachetul in care vine oglinda asta cuprinde: 4 senzori de parcare, modul conectare senzori, cablu alimentare modul, banda dublu adeziva pentru fixare modul, burghiu pentru gaurit bara de dimensiunea senzorilor, oglinda, casca handsfree si alimentator pentru oglinda cu mufa de bricheta, coliere de prindere cabluri.
                              O data ce ai gaurit bara si ai infipt senzorii, poti intra cu firele in portbagaj pe la blocul de lumini dreapta-spate (se da jos foarte usor). Aici cuplezi firele de la senzori la modul, precum si alimentarea lui care se face de pe becul de marsch-arriere. Nu exista cablu intre acest modul si oglinda, transmisia datelor fiind wireless.
                              Oglinda se monteaza peste oglinda originala a masinii, iar ca sa nu am fire intinse aiurea (alimentatorul care merge la bricheta) am taiat firul alimentatorului si l-am legat la lumina de la plafoniera.
                              La pornirea oglinzii te conectezi cu telefonul la ea prin bluetooth (este vazuta ca dispozitiv handsfree). Partea cea mai tare este alta: cand te suna cineva, iti apare scris pe oglinda numarul si este si citit, astfel nu iti iei ochii de la drum; apesi pe un buton al oglinzii si vorbesti. Oglinda are un microfon si 2 difuzoare. Daca nu vrei ca toti ocupantii masinii sa auda ce vorbesti, scoti dispozitivul handsfree din suportul lui (care este deasupra oglinzii) si il folosesti.
                              Alte feature-uri: conectarea cu casetofonul/playerul masinii prin radio in vederea ascultarii muzicii de pe telefon in sistemul audio (nu l-am folosit niciodata, mi se pare inutil).
                              Nu stiu daca ai vazut si pozele, sunt in my_ride/sandilica_mea.
                              Sper ca ti-am dat detaliile pe care le voiai, iar daca mai ai nelamuriri te rog sa-mi scrii si o sa-ti raspund cand o sa vad mesajul (intru mai rar in ultimul timp ca nu mai am timp).

                              Comment


                              • #90
                                dj_cosmin17 iti multumesc frumos pt informatii

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google