Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ati condus-o? Spuneti-ne ce parere aveti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am ajuns destul de tarziu aseara, a trebuit sa trec pe la toti prietenii si rudele... noroc ca avea si nevasta carnet
    Dupa cei 60km parcursi, pot spune ca mi-a lasat o impresie foarte buna. Inca nu am ce-i reprosa.
    P.S. Cand am plecat cu ea de la depozit imi afisa consum instantaneu de... 19l/100km. Dupa vreo 10...15 km a ajuns in limite normale (9% in oras). Pentru un motor nerodat consider ca este un consum satisfacator.
    Poze:
    Attached Files

Comment

Sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probeme. Sa mai faci poze si azi pe lumina sa-l vedem mai bine si posteaza-l la sectiunea "My Ride"!
      Scuzati absenta indelungata. I'm back

Comment

Alte stiri: a fost primul Sandero livrat de IATSA Campina. Daca nu-l luam pe asta, mai luam masina in septembrie. Cica intra fabrica in concedii, retehnologizari si altele.

Comment

Originally posted by silvester View Post
          P.S. Cand am plecat cu ea de la depozit imi afisa consum instantaneu de... 19l/100km. Dupa vreo 10...15 km a ajuns in limite normale (9% in oras)
          Sa inteleg ca exista si functia de consum instantaneu la computerul de bord?
          Eu parca nu vazusem asa ceva si daca nu ma insel era si un thread pe aici referitor la lipsa acestei functii la Sandero.

Comment

Nu, greseala mea. Nu afiseaza consumul instantaneu, ci numai cel mediu.

Comment

ma speriasem...credeam ca a mea nu vine cu consum instantaneu. dar am intrebat reprezentantul cu care am facut testul si mi-a zis ca lipseste.
              -fara-

Comment

am achizitionat un sandero

Originally posted by Jorjack View Post
                Sunt multi dintre noi cei ce vor sa o cumpere.
                Daca tot suntem aici, haydeti sa ne ajutam reproc.
                Cine a condus-o, sa posteze impresii.
                [IMG]c:/desktop/luncile sugag/P6290255[/IMG]
                Multumim
                am achizitionat deja un preference si sunt multumit de masina.
                Un singur aspect negativ:
                daca fixezi boxele pe bass- la 4,5sau 6 incepe sa vibreze ceva in portiere.
                si apoi alta chestiune:
                am vrut sa pun alarma. au spus ca nu au schema inca , si oricum , daca nu vreau sa pierd garantia sa pun alarma tot la ei.
                de retinut: am inchidere centralizata cu telecomanda. imi cer pe alarma , fara manopera 400 ron.
                o alarma costa 80 - 120 ron.
                ce parere aveti?
                Last edited by VASIU CATALIN; 3 July 2008, 21:28.

Comment

eu deja m-am arata foarte indignat de preturile lor din reprezentanta.dar am si eu o nelamurire...cine a condus logan si acum a condus sandero...sa imi spuna si mie daca eu am doar o impresie sau volanul la sandero este mai mare...(ma refer la diametru).
                  -fara-

Comment

Originally posted by Jorjack View Post
                    Sunt multi dintre noi cei ce vor sa o cumpere.
                    Daca tot suntem aici, haydeti sa ne ajutam reproc.
                    Cine a condus-o, sa posteze impresii.

Multumim
                    eu conduc la servici un opel corsa de 1.3 diesel.
                    va garantez ca sandero se conduce cu f. mult mai usor si are niste comenzi extrem de usoare .
                    o sa va placa.
                    speram sa fie o masina reusita si durabila

singura chestiune este ca mi se parte mult prea inalta pe spate si se vede urat intre aripa si roata

volanu nu este mai mare dar daca nu ati remarcat , va spun ca are volanu de la renault clio

Foloseste Edit
                    Last edited by Stefan; 3 July 2008, 21:59.

Comment

@Spanu - Ca diametru nu cred ca e mai mare. Poate faptul ca e mijlocul mai "plin" iti da impresia asta.

Comment

poate si mijlocul plin mi-a dat impresia asta. dar...totusi niste date tehnice cu privire la diametrul volanului nu exista? si mai am o nelamurire.sandero laureat are volanul reglabil pe inaltime?poate ca era prea sus si de aceea mi s-a parut ca la intoarcerea de 180 grade m-am chinuit mai mult...miscarea mainii a fost mai ampla.
                        -fara-

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                          ... si mai am o nelamurire.sandero laureat are volanul reglabil pe inaltime?...
                          Da, are volanul reglabil pe inaltime.

Comment

merci

deci inseamna ca atunci cand am condus-o volanul era ridicat si de aceea mi-a ramas impresia ca e mai mare.
                            -fara-

Comment

Eu as fi curios care este diferenta intre Noul Logan si Sandero ! Stie careva !

Comment

Daca ai fi cautat si tu pe forum poate gaseai.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google