asa a ajuns sandelul un rahat in ploaie! avea el hibe, dar asta cu apa chiar e de cacao. e de evul mediu. vad ca si chitziman e cu poze de sub mocheta soferului
am pus si eu! de cateva luni tot spun asta. de cand e topicul asta. partea mai aiurea e ca intre scaunele de pe stanga, in dreptul montantului C sub mocheta e o conexiune electrica importanta - tot ce inseamna electric spate. aia sta in balta mereu. pana face scurt. mi s-a luat pana peste cap
am pus si eu! de cateva luni tot spun asta. de cand e topicul asta. partea mai aiurea e ca intre scaunele de pe stanga, in dreptul montantului C sub mocheta e o conexiune electrica importanta - tot ce inseamna electric spate. aia sta in balta mereu. pana face scurt. mi s-a luat pana peste cap

. dupa ce le-am spus ca am factura cu montaj la ei in service...au intors-o. e de la inchiderea centralizata montata de alt mester. prost si ala. am zis ca am inchidere pe toate 4 usile si nu doar pe stanga. ... liniste. pana la urma au dat-o ca nu trebuia eu sa desfac fata de usa pentru nimic. de ce imi trebuia mie difuzor spate si inchidere centralizata? Dar de ce mi-a trebuit dacie????

Comment