Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Volanul - piesa consumabila

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Echilibreaza-le

Am avut aceeasi problema, dupa ce am iesit din service pentru schimbarea cauciucurilor de iarna cu cele de vara. La viteze mici nu se simtea nimic, dar la 120-130km/h pe autostarda simteam vibratii in volan. Am oprit la un service de pe traseu, le-am zis de problema, le-au reechilibrat si vibratiile au disparut.
    Eu zic sa nu te apuci de alte teste... fa o echilibrare.

Comment

spanule, petardele de barum/conti/michelin/kormoran/debica n-au sens de rotatie, din cate-mi aduc aminte. sunt gumele cele mai ieftine din gama conti/michelin.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

Revenim on topic?Am inceput de la "covrig" si am ajuns la "gume".Multumesc.

Comment

starea volanului meu! imaginile vorbesc!
          Attached Files
          -fara-

Comment

si al meu da semne usoare de tocit. vinilin de rahat. am ajuns sa tin cu 3 degete volanul de teama sa nu se cojeasca. habar nu am, poate trebuie intretinut cu creme speciale. aici chiar au dat-o in bara savantii de la dacia. la duster problema s-a rezolvat cu piele pe volan. si la noi cred ca este cea mai buna solutie.

Comment

daca ar fi numai volanul problema la masina asta...

Comment

Gata si cu volanul meu ....ieri am observat ca s-a exfoliat o bucata de 10 cm pe ,,partea stanga"...Cam repejor (42000)...La VW chestia asta a aparut dupa 140000...-

PS- sa nu cumva sa-l frecati cu creme ...ca se face cat un volan de camion model vechi.

Comment

In sfarsit , dupa o luna de lupta la vocea clientului cu Dacia , azi mi-au schimbat volanul exfoliat cu unul nou-nout. Mentionez ca service-ul nu a avut nici o vina , comanda fiind facut din ziua constatarii defectului , numai ca in depozitul Dacia nu a existat nici un volan pe stoc timp de o luna. Ce sa mai spun , daca pentru o masina produsa in RO astepti o luna dupa un volan produs in Romania , ce se intampla la una straina ? Pun pariu ca iti soseste piesa respectiva mult mai repede.

Comment

Din pacate si eu am observat ca volanul a inceput sa se exfolieze exact unde tin mana cand conduc , nush ce sa mai cred probleme tehnice cu masina nu am avut numa cele care le are toata lumea (stergatoare , prob cu radiocd`u) dar in ultimu timp am mers mai mult cu alte masini vechi de 7-10 ani vw,opel, bmw , si parca nu troncane ca asta de 2 ani . Vb lu Bunicuta nu cred ca`mi mai cumpar Dacie.

Comment

Si eu am avut volanul exfoliat (am facut 50000 km)... am fost la dealer si am reclamat asta, iar in 3 zile m-au chemat sa-l schimbe. Acum am volan nou.

Comment

Originally posted by Shoot View Post
                        Din pacate si eu am observat ca volanul a inceput sa se exfolieze exact unde tin mana cand conduc , nush ce sa mai cred probleme tehnice cu masina nu am avut numa cele care le are toata lumea (stergatoare , prob cu radiocd`u) dar in ultimu timp am mers mai mult cu alte masini vechi de 7-10 ani vw,opel, bmw , si parca nu troncane ca asta de 2 ani . Vb lu Bunicuta nu cred ca`mi mai cumpar Dacie.
                        Off-topic...pai am trecut in era ,,consumista "...Acum se fac masini care sa te tina exact cat garantia ..Si acum plang dupa VW meu batran de 11 ani ..Asta este ,urmatoarea nu va mai fi asamblata sau conceputa in RO.

Comment

Gata si cu volanul...ieri am fost in service (m-au sunat ca mi-au sosit piesele)..si am schimbat covrigul pe garantie evident.Cica astea sunt mai rezistente ca s-a sezizat fabrica .

A....am schimbat si pompa de servo-directie ..era ,,umeda"semn ca a inceput sa ,,lacrimeze "mai mult decat ar trebui..Tot in garantie..Peste 4000 km intru la revizia de 60000 si schimb si distributia + discurile de frana ca au inceput sa faca putin grad.

Uimitor dar ..nu am joc in pivoti,bucsi bascula sau bucile barii stabilizatoare.Amortizoarele sunt curate si ok.

Comment

Si al meu s-a terminat in partea de sus. Pe o bucata de o palma s-a exfoliat pana la spuma. Este deja deranjant, se simte aspru, raman bucatele fine pe mana. Ma duc maine cu masina in service, ca este inca in garantie. Rusinos sa se intample acest lucru la o masina care are doar 21.000 km la bord. Si cand ma uit ca acum cateva posturi eram la stadiul de inceput, si il manevram cu degetelele.

Am vazut ca la Duster au volane groase, solide, bine facute. Numai la Sandero au pus mizeriile astea.

Comment

intrebare pentru cine are volan din piele: la voi s-a exfoliat ? s-a tocit pielea?
                              -fara-

Comment

Am fost la Dacoserv in Militari. Inginerul Sauca, un tip corect si de treaba, a constatat defectul, a facut poze si a trimis cererea fabricii. Dacia mi-a aprobat un nou volan.

Problema mea este urmatoarea. Voi primi un volan la fel, masina iese din garantie anul acesta. Cat va rezista si noul volan? Apar urmatoarele intrebari:

- Cat costa un volan original?
                                - Este bine sa-l protejez imediat pe cel inlocuit cu o husa?
                                - Cine face cele mai bune huse pentru volan, estetica, materiale bune, calitate, nu conteaza pretul?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google