nu are voie sa trancane. vezi ca acea chestie se fixeaza in 2 locuri. daca unul e iesit, atunci trancane. si eu am patit-o cand am umplut portbagajul cuy bagaje si s-a ridicat dintr-un locas. a ramas scoasa si trancanea.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Fara probleme
Collapse
X
-
trancaneala politei din spate e "built-in", depinde cat de atent este soferul la zgomote, dar de trancanit trancane toate, si nu numai la sandero (astra 2 hatch face la fel, de ex.) o varianta de rezolvare este sa tii ceva mai greu (gen poseta, etc) pe ea, ca sa nu mai sara la denivelari/gropi.
Comment
-
nu are voie sa sara la gropi sau alte denivelari pentru ca ea trebuie sustinuta de hayon. daca eu am ceva voluminos in portbagaj care depaseste linia politei din spate hayonul nu se mai inchide.
concluzia: trancane doar daca iese din suporti aia de prindere.-fara-
Comment
-
ce e drept, daca tin mana, sau ceva greu, nu mai trancane.
si nu, nu e desprins nimic, ca am verificat de n-spe ori, amandoi, si eu si sotul.
singura chestie care ar putea fi vinovata e ca treaba aia nu e perfect la dimensiuni cu suportul, si se poate de acolo sa vina problema...
mergem noi zilele astea la dealer, si il intrebam de sanantate, ca soferul are... fobie de zgomote, si "orice zgomot, e o problema, si orice problema, e ceva grav..."
Comment
-
Am ajuns de la fara probleme la alte probleme, polita aceea din spate nu are voie sa trancane, poate va lipsesc tampoanele acelea mici de cauciuc pe care se aseaza polita(ies foarte usor). Ceva s-a intamplat daca spuneti ca atunci cand deschideti portbagajul va cade polita in cap. Cu o solutie si foto a venit Milea Vladimir, sa va edificati cautati pe forum. Totusi cred ca cel mai corect este sa mergeti in service.
Comment
-
Nici eu nu am nici o problema la hayon, polita e prinsa cu acele fire, iar cand sta jos, adica cu hayonul inchis se sprijina pe doua capacele de cauciuc montate in carcasele alea de plastic care acopera centurile laterale.
Problema poate veni din alta parte: pe plasticul hayonului, de unde tragi hayonul in jos, e acolo o bucata maricica de cauciuc, care la mine joaca putin...ei bine, aia preseaza polita; daca acea bucata de cauciuc se pierde, atunci ma gandesc ca polita poate sa scartaie.
O sa pun poza cu pozitia cauciucului respectiv.
Comment
-
Eu am intacta acea bucatica de cauciuc si tot imi troncane la gropi,limitatoare de viteza, linii de tranvai. Polita, sta chiar bine in cele doua prinderi laterale, nu stiu ce sa mai verific.
Ma gandeam ca poate acea bucata de cauciuc nu e de ajuns si ar trebui sa mai pun ceva pe ea sa preseze, stranga mai mult atunci cand e inchis portbagajul.
Comment
-
subscriu si eu la treaba asta.
lipiram niste bucatele de scai pe dunga aia, si n-am avut probleme 2000 de km!
asa ca se rezolva, frumos si ieftin.
apropo, am avut ceva probleme cu radioul (se inchidea din senin, rotita de volum nu raspundea la comenzi, sau canta fara fata aceea montata), inainte sa plecam in concediu, dar si-a revenit miraculos! probabil trebuia si el rodat, cine mai stie?
Comment
-
Ma alatur si eu, Sandelul meu are 8000 km august 2008 (n-am km ca am folosit mult masina de munca si-n rest, sandelul era sambata si duminica) n-am nici cea mai mica problema, nici huruit, nu bate, nu scartzaie...oare suntem norocosi, ce-am citit pe aici, cam au probleme(in special cea cu crapatul parbrizului, mi se pare oribil)
Numai bine
Comment
-
ma pot si eu alatura -pot spune -celor care au subscris la acest capitol "fara probleme"
desi masina m-a dezamagit usor dupa achizitie, in special din cauza cutiei prost etajate
(treapta 4 mult prea lunga si nu te ajuta in depasiri si treapta 3 mult prea scurta; a fost cred ca prima masina la care mi-au trebuit citiva km buni sa ma obisnuiesc cu cutia asta) nu am probleme majore cu ea. exceptiile sunt cele din ciclul "asa fac toate": rulment de presiune care clantzane daca il obosesti, sau cind vrea el si zgomotele ansamblu fata (scirtiieli, trozneli la frinare si viraje, hopuri) care mi-au aparut dupa cca 2500 km.
am masina de 5 luni si am facut 8600 km. marele avantaj pentru mine e ca se comporta excelent pe drumuri forestiere si teren accidentat datorita garzii la sol. sunt extrem de curios ce poate in continuare salutari si multi km tuturor fara incidente!
Comment
Comment