Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

probleme martor bord

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    masina merge bine ca sa nu spun perfect ca sa nu o deochi

    Comment


    • #17
      Acelasi lucru pot spune si eu, masina merge bine, culmea nu are greierasi. Nici eu nu ma hazardez cu superlative din superstitie

      Comment


      • #18
        tablou bord inlocuit

        Buna ziua !

        Eu am ajuns la service pt o cu totul alta problema si surprinderea a fost destul de mare cand mi-au zis ca tb sa imi inlocuiasca tabloul de bord ( introducand datele masinii in program, au fost anuntata de sistem necesitatea inlocuirii )
        La randul meu am intrebat daca e de bine sau de rau. Cica de bine !
        Aveau deja pe stoc un tablou, operatiunea a durat in jur de juma de ora, s-a lucrat frumos, curat. Aveam la venire vreo 300 km in bord, am plecat cu zero de la ei.( dar acei 300 se iau in calcul in momentul apropierii de nr de km pt revizie)
        Masina e din decembrie 2008, in (unica) posesie insa ii sunt de 17 zile.

        Comment


        • #19
          si pana la urma cum aflam daca trebuie schimbat martorul acela sau nu?se poate face o verificare de catre noi,sau doar de catre cei din service?ca vad ca nu prea conteaza data achizitionarii!de primit acasa plic de la dacia,n-am primit.voi a-ti sunat la ei ca sa intrebati?

          Comment


          • #20
            Salutare,

            Am sunat si eu la Dacia si mi-au spus ca doar in cazul in care primesc acasa "plicul" mirific trebuie sa ma prezint la service.

            Au mai spus ca este un lot de masini care a fost standard fara ABS si au montat ei apoi ABS promotional sau ceva de genul - masinile alea ar fi vizate.

            Comment


            • #21
              inseamna ca au uitat sa schimbe si bordul cu unul care are martorul de "abs malfunction". tipic romanesc, sa nu verifici bom-ul cand pornesti linia de productie pt un anumit produs sa chemi sute de masini in service pt un led si-o rezistenta...sa vezi cati bani ard aiurea, dar nu-i problema, ca platim noi la achizitia masinii bani cacalau, care sa acopere si chestiile de genul.
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #22
                Cum sa nu aiba ABS, chiar si versiunea chiala are ABS cum sa uite acest lucru. Maine am programare in servis si din cate am inteles eu nu mai verifica nimica, ci il schimba. Vedem maine ce surpriza imi mai ofera cei din servis.

                Comment


                • #23
                  toate daciile sandero sunt echipate cu abs ,deci nu avea cum sa fie la acele loturi care s-a pus optional abs

                  Comment


                  • #24
                    Asta pentru cele produse in Romania dar cele din Brazilia nu au standard ABS sa fie vreo legatura ???

                    Comment


                    • #25
                      Am fost in servis si mi-a schimbat tabloul de bord, a durat cred ca o ora. Nu au fost probleme si sper sa nu mai apara alceva.

                      Comment


                      • #26
                        Mi-a schimbat tabloul de bord.Dureaza cam 1/2 ora
                        Nimic deosebit decat ca din 5.500Km cat aveam inainte, acum m-am ales cu 0 km.
                        gabya99 si tie ti-a resetat kilometrajul? (Eu am fost la IPSO Ploiesti)
                        Last edited by Kamath; 6 May 2009, 21:47.

                        Comment


                        • #27
                          da tot de la 0 defapt 1, eu am luat masina de la ipso dar nu am fost niciodata la ei in servis, o parte din vizitele le-am facut la poliserv dar din cauza "prostiei" celor din servis am renuntat sa mai calc pe la ei si am ales sa ma duc la iatsa chiar daca e mai departe si sa sti ca nu am regretat acest lucru.

                          Comment


                          • #28
                            salut , am fost la servis si au schimbat bordu -ceasurile- durat o juma de ora . inainte de al da jos baiatu ea facut un test ceasu functiona s-a schimbat ca trebuia , facut test si la cel nou functiona si ala ca doar era nou . problema este alta de marcheting a fost lansat un nou model si am impresia ca dacia a primit si ea ceva subventie de la guvern s-a uitat cineva la nota de plata de pe factura care se intocmeste este in jur de 1400 lei . eu nu trag concluzi fiecare crede ce vrea dar concesionari trebuiau sa manince si ei ceva pe criza asta . deci dacia vrea sa arate ca le pasa de clienti dar de ce nu-i lasa pe clienti sa puna dupa ce au cumparat masina orice pe ea in servisurile agreate " cica din cauza procesului tehnologic nu se pot face modificari " daca meseriasi din servis nu pot face acest lucru sa se duca la pascut oile si sa aduca ciobani poate se pricep aia sa monteze un servo , un aer , filtru polen si oate multe altele
                            concluzie dacia si servisurile nu au nevoie de bani dacia ca producator iar servisurile ca meseriasi la montaje

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google