Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Nivelul la ulei a scazut repede

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Succes maine la service.
    Scuzati absenta indelungata. I'm back

    Comment


    • #17
      Cand am spus ca este grav la garnitura de chiulasa m-am gandit, ori garnitura a fost defecta ori cand au asamblat motorul au lovit-o, oricum pata aceea pare a fi ulei si nu are ce cauta acolo. Nu sunt specialist asa ca iao ca o parere personala.

      Comment


      • #18
        Merci Seba pentru descrierea tehnica si tuturor pentru pareri. O sa vad ce o sa-mi zica si aia de la service, cand o sa ajung acolo... Mai intai, mi-am amintit, trebuie sa-i iau numere definitive deci o sa mai zaca in parcare un pic...

        Comment


        • #19
          Si la mine a scazut un pic nivelul uleiului dar e normal am 10 000 km si a inceput sa aiba o culoare ceva mai inchisa

          Comment


          • #20
            - pata din poza: antigel (scapat pe langa carcasa termostatului)
            - nivelul de ulei: cantitatea inghitita de filtrul de ulei.

            Concluzie: nu ma mai duc la Poliserv Ploiesti, ma duc la IATSA Campina cand mai am probleme.

            Totusi, la ei in service e mai nivelat si ce am vazut eu o treime, acolo se vede cam un sfert scazut din nivelul maxim, dar explicatia aia cu filtrul de ulei, data de un "inginer", nici cu picioarele daca o gandeai nu suna asa prost.

            Nu mi-au rezolvat nimic cu pata aia, au stat juma de zi sa-i faca poze si sa le tot trimita la aia de la Mioveni si miercurea asta vine special o comisie de acolo de la uzina Dacia sa vada ce trebuie facut... MARE LUCRU, bă... desfaci ansamblul si pui cum trebuie pasta d-aia rosie etansanta, dar nu.... tre sa vina unii de la mama naibii sa se scarpine si ei in cap in fatza masinii...

            M-a mai enervat si faptul ca mi-au zgariat cu salopetele bandoul "cromat" din botul masinii... O sa iasa niste scandal miercurea asta, mai postez dupa...

            Comment


            • #21
              Chestia cu uleiul din filtru este valabila in momentul in care schimbi uleiul nu dupa aceea. Pe langa cei 3L de ulei se mai pun in plus inca 200ml pentru filtru sau mai putin daca inainte de a monta filtrul se pune in acesta cam 100ml ulei.

              Comment


              • #22
                Fa-le scandal pentru orice si nu lasa dupa ei ca te poarta...eu stiu prin ce am trecut si vad ca si pe acolo se intampla ceva asemanator...Succes!

                Comment


                • #23
                  Ce s-a intamplat pana la urma? Ce a decretat marea comisie de la Mioveni?

                  Comment


                  • #24
                    Pai dupa ce mi-au spus ca uleiul ala lipsa ar fi fost absorbit de filtru (aiurea), mai ramanea sa-mi schimbe carcasa termostatului de care zic ei ca ar fi defecta (de acolo era pata aia ca de ulei care era de fapt antigel). Vroiau sa-mi imobilizeze masina la service pana venea piesa. Le-am facut ditamai scandalul si le-am zis sa-mi monteze la loc carcasa termostatului (pe care o demontasera, golisera sistemul de racire) si au fost de acord sa iau masina de acolo cu conditia sa revin imediat ce vine piesa... Nici nu mai stiu cat timp a trecut de atunci... cred ca 2 luni si nici acum nu le-a venit piesa pe stoc. Va dati seama ce ar fi insemnat sa stea masina mea degeaba pana isi aminteau aia sa-mi comande piesa?

                    Acum ce cred eu:
                    - de ulei nu stiu ce sa zic, dar vad ca nu a mai scazut
                    - carcasa termostatului nu avea nici pe dracu, dar cred eu ca a bagat-o p-asta ca sa nu fie de vina Dacia pentru montaj ci Renault pentru furnizare de piese defecte. Tin sa mentionez ca masina merge perfect, nu am pierdut deloc antigel desi merge cu piesa aia "defecta".

                    De vina cred eu ca au fost cei care au montat-o, pentru ca s-au zgarcit cand a trebuit sa puna pasta d-aia de etansare.

                    Verdictul meu: NESERIOSI si lipsiti de profesionalism. Nici nu ma mai obosesc...

                    Comment


                    • #25
                      La care servis ai fost, din Ploiesti

                      Comment


                      • #26
                        Poliserv... se chinuie ei sa fie "draguti" dar e doar de estetica... Nu cred ca fac revizia la ei.

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google