Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Parbriz zgariat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Parbriz zgariat

    Salutare,

    Am ceva mici zgarieturi de suprafata pe parbriz. Unele de la stergatorul stanga fata care si-a dat duhul, altele de la racleta de gheata(am folosit-o de cateva ori pana mi-am luat ceva lichid pt dezghetat).

    Stie cineva ceva firme sau ceva produse pentru polish de parbrize? Daca firmele sunt din TM e si mai bine.

    Eu am sunat la ceva firme dar nu repara asa ceva.Ei repara doar fisuri si alte probleme de genul asta.

    Multumesc anticipat

    PS:as vrea sa evit varianta "schimba-l"

  • #2
    Ciudat...am si eu zgarieturi din cauza racletei de gheata. Deci sunt si eu interesat,mai mult de produse...

    Comment


    • #3
      nu e ciudat pt. ca asa se intampla cand folosim raclete uzate sau de proasta calitate.Eu nu mai dau cu racleta decat foarte putin pe deasupra si in rest las caldura pe parbriz .

      Comment


      • #4
        Exista prin magazine un spray pentru dezghetat parbrize, incuietori etc
        Dai cu el un pic si se dezgheata.

        Comment


        • #5
          Mersi,dar racleta era noua.Produsele de dezghetare le-am descoperit de ceva vreme,le si folosesc. Eu cand am intrebat de produse,m-am referit la ceva de polish - ca sa nu se mai vada zgaraiturile sau sa se diminueze macar...poate am fost naiv sa cred ca ar exista asa ceva? Nush,ca nu ma pricep. Firme care rezolva parbrize lovite,uzate etc stiu ca sunt dar as fi preferat ceva do it yourself. Mersi oricum.

          Comment


          • #6
            Si eu cautam tot ceva sa scot eu zgarieturile.

            Am vazut pe un forum (discutia era mai veche) ca Expert Detailing din Bucuresti se ocupa cu probleme din astea. Am sunat la filiala din Timisoara si ei zic ca nu fac asa ceva, doar fisuri,ciobiri sau alte de gen. Va tin la curent daca gasesc altceva.

            Comment


            • #7
              Si eu am parbrizul cu multe zgarieturi superficiale..asta din cauza stergatoarelor care acumuleaza particule de praf, racletei cu care dau gheata de pe parbriz iarna, etc... Nu se vad deranjant dar atunci cand stropesc parbrizul (sau cand ploua) si stergatoarele merg, nu inlatura perfect toata apa de pe parbriz, ramane ca si cum ar fi aburit cumva.. Exista vreun remediu, vreun polish ceva ptr zgarieturi superficiale pe parbriz? Ca sa-l schimb parca nu-mi vine...

              Comment


              • #8
                Sunt ateliere de detailing auto care ofera servicii de polishare parbriz cu oxid de ceriu, dar din cele citite pe un forum de specialitate raportul efort depus (cost pasta polish oxid de ceriu, timp de lucru, dificultate) - rezultate nu este unul favorabil (costul unei adtfel de polishari ajungand la 200-300 RON).

                In cazul unui parbriz "incetosat" recomand o degresare cu alcool izopropilic (unele substante rain repellant sau ceara lichida aplica la spalatorii pot cauza "incetosare") si schimbarea stergatoarelor (in timp isi pierd elasticitatea si pot cauza dare si chiar zgarieturi).

                In zilele ploioase inainte de urcarea in masina sterg lama stergatorului si parbrizul, iar stergatorul il actionez abia atunci cand este suficient lichid de spalare pe parbriz. In plus, la fiecare inceput de sezon ploios pun stergatoare noi (un set de stergatoare este mai ieftin decat un parbriz ).

                Numai bine!

                Comment


                • #9
                  Da, adevarul e ca nu am schimbat stergatoarele de parbriz de 4 ani de cand am masina. Am schimbat doar pe cel de luneta ptr ca facand prima cursa "pe uscat" (lucru aiurea gandit de cei de la Dacia, am inteles ca la modelele noi s-a rezolvat) se sfasiase pe lung. Nu stau sa mai curat lamele, parbrizul, si de multe ori le porneam asa, cu praf..de asta s-a zgariat, e clar. Banuiesc ca le pot inlocui fara brat, numai partea de sus, cu lamelele din cauciuc nu? Am vazut prin hipermarketuri, dar nu stiu de care model, ce dimensiuni sa aleg, mi-e sa nu le iau si apoi sa nu se potriveasca De la reprezentanta nu ma incanta, ca sunt dublu ca pret..

                  Comment


                  • #10
                    Am folosit stergatoare Alca, grafitate, germane cu un raport pret/ calitate excelent (cca 8-10 RON bucata), iar ultimele 2 seturi au fost Valeo, tot grafitate (cca 15 RON bucata), toate foarte silentioase.

                    La sofer folosesc stergator de 55 cm, iar la pasager 53 cm.

                    La cateva luni aplic si Rain Repellant de la Abro, ajuta mult pe ploaie la viteze mari (pe autostrada actionez stergatoarele sporadic, apa curge pe parbriz "in bilute"). Am mai folosit produse asemanatoare de la G21 si non-name, toate isi fac treaba bine.

                    Comment


                    • #11
                      nu ai schimbat stergatoarele de 4 ani ? este bestial =)))
                      azi am luat si eu un set valeo..pentru fata ..isi merita banii

                      Comment


                      • #12
                        Nu cred ca ai ce sa-i faci la zgarieturi. Cel putin eu nu am auzit de asa ceva. La fisuri face o gaurica si o umple cu topitura ca sa opreasca inaintarea fisurii.

                        La zgarieturi nu cred ca ai ce sa-i faci.

                        Comment


                        • #13
                          Lasa ca le schimb odata cu parbrizu' acuma Pai zi dom'le ce modele de stergatoare merg pe Sandero, ca am vazut ca sunt unele mai groase de le vand si aia pe la stopuri, limitele de dimensiuni, care sunt mai bune, etc...Va intreb si eu pe voi astia care mai stiti, ca sa mai invat si eu cate ceva












                          Originally posted by chitziman View Post
                          nu ai schimbat stergatoarele de 4 ani ? este bestial =)))
                          azi am luat si eu un set valeo..pentru fata ..isi merita banii

                          Comment


                          • #14
                            Valeo alea din comert sunt ok o vreme scurt si dupa aia sunt praf. Eu am recurs la varianta denso aero, zic ei. Sunt foarte multumit de ele.

                            Cel mai complet catalog de piese auto din Romania ce cuprinde atat producatori OEM cat si aftermarket. Identificare dupa serie sasiu, consultanta de specialitate, retur in 14 zile.

                            Comment


                            • #15
                              Inca ceva: aveti idee pe unde as putea sa gasesc un capacel de la surubul bratului de stergator parbriz? Cel de la stergatorul din dreptul pasagerului imi lipseste, nu stiu cand o fi "zburat"

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google