Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Suierat la motor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Suierat la motor

    La mine a inceput sa se auda un zgomot ciudat la motor, un fel de huruit sau suierat la o anumita turatie, cu masina pe loc.Am in jur de 8000 de km la inceput nu am sesizat acest zgomot.Seamana cu huruitul capacului de pompa de apa la Dacia 1310, numai un pic mai ascutit.Uneori turand usor motorul pana in 2000- 2500 de rot/min parca suna a motor de Oltcit.Am avut unul si cam asa suna .Sa fiu sincer eu parca am auzit la mai multe loganuri de 1.4 acest zgomot,atunci nu ma interesa, dar acum sunt obsedat de el si am inpresia ca se accentueaza...Pot merge la service sa le cer sa-l remedieze sau sa astept pana la revizia de 1 an si atunci sa pun problema?

  • #2
    mergi acum amice . eu am asteptat pana la 10000 km ca am vrut sa schimb uleiul,dar mai bine te duci mai devreme,daca e problema de la ei o schimba pe garantie. sa te uiti daca ai ceva scurgeri ,chiar si mici pe la cureaua de distributie,si la mine la fel facea un zgomot mai subtire cand acceleram la peste 2000 de rpm

    Comment


    • #3
      Si totusi de la ce era?

      Comment


      • #4
        era de la pinionul de distributie.

        Comment


        • #5
          suierat

          Salutare,

          Si eu am impresia ca am un suierat in partea stanga care nu l-am avut initial. Am fost cu masina la service prin decembrie si mi-au zis ca e de la scut, au ridicat masina pe elevator si au mai stras scutul(eu le-am zis ca aud doar in mers dar un nene cu ureche de soprana a zis ca aude si pe loc daca accelereaza pina la 3000 rpm). Precizez ca eu aud acest suierat pe la viteze peste 40 km/h cand accelerez , sau daca masina e subturata si accelerez. De la service au zis ca totul e ok, am fost cu ei si la plimbare dar mie tot mi se pare ca nu "toarce" ca la inceput. Acum am vreo 4600 de KM.

          Masina nu e lovita pe sub pe la evacuare si nici toba nu e gaurita. Sa fie oare o alta rezonanta acum ca e mai rece afara?

          Orice sfat e bine venit.

          Comment


          • #6
            Si eu sunt interesat, ca si eu am problema asta la Golan.
            Scuzati absenta indelungata. I'm back

            Comment


            • #7
              Cum s-a rezolvat problema? a mers cineva la un service?
              Parol moncher, comedie mare carevasazica!

              Comment


              • #8
                Zgomot motor

                Problema asta o am si eu la Logan.
                Este un semering la motor care se murdareste... se umpre de praf, daca mergi la service iti da cu un spray si ti-l curata si se remediaza problema pt cateva mii de km... in rest nu prea ai ce sa-i faci... e o problema clasica la marca Dacia
                P.S. Acest "simptom" nu prezinta nici un pericol, e doar un mic disconfort auditiv.

                Comment


                • #9
                  am avut si eu aceeasi problema ca si voi, am fost la service si mi-a schimbat curea de distributie.

                  Comment


                  • #10
                    Acest suierat despre care vb. l-am avut si eu ,am mers la service si in prima faza mi-au spus ca sa o mai lasam ca nu isi dau seama de unde se aude, dupa vreo o saptamana acel suierat sa accentuat si m-am dus la ei dar de data asta cu scandal a venit un inginer de la garantie si si-a dat seama imediat ca e pompa de apa , a luat masina si a bagat-o in service, mi-a schimbat pompa de apa (din cate mi-a spus e bine sa nu mai facem acel amestec de antigel cu apa si sa punem antigelul fara apa pentru ca acesta are si rol de ungere ).Asa ca cei care au aceasta problema cu suieratul la motor mergeti la service ca poate fi de la pompa de apa sau la cei ce le-a schimbat simeringul de la pompa de ulei s-ar putea sa fie de la cureaua de distributie prea intinsa.

                    Comment


                    • #11
                      detalii

                      Salutare!
                      Cum ati rezolvat cu 1-stergatorul din dreapta care atinge de capota? mie mi s-a ciupit putina vopsea.. sa intreba la garantie?
                      2- mi se aude un suierat daca pot sa ii zic atunci cand trec 2000 de ture, asta s-a intamplat dupa ce am facut 7000 km
                      Astept detalii de meseriasi!!

                      Comment


                      • #12
                        @andero: de fapt nu e rezolvare ci o "fentare" dar uite la ce m-am gandit eu: cand tb sa ridici stergatorul,il pornesti intai,si cand ajunge la capatul cursei sus,iei contactul. Cred ca se va bloca in acea pozitie si poti ridica fara sa atinga capota. M-am gandit la asta,dar nu am incercat inca. Iar suieratul...service.

                        Comment


                        • #13
                          detaliii

                          Salutare!
                          Cum ati rezolvat cu 1-stergatorul din dreapta care atinge de capota? mie mi s-a ciupit putina vopsea.. sa intreba la garantie?
                          2- mi se aude un suierat daca pot sa ii zic atunci cand trec 2000 de ture, asta s-a intamplat dupa ce am facut 7000 km. camd e la relanty nu se aude nimic dubios, poate nici asta nu e dubios.. dar totusi sa intreb..
                          Astept detalii de meseriasi!!

                          Comment


                          • #14
                            andero cel mai simplu sa rezolvi problema cu stergatorul sa nu-ti mai atinga capota este urmatoarea decupeaz-o

                            Comment


                            • #15
                              mentionez ca am constat ca mi-a fost ciupita capota la spalatorie .. banuiesc.. ca in alta parte nu prea vad unde..
                              deci e o pb de la dacia si tb rezolvata pe garantie.. vb aia prostia se plateste

                              sa inteleg ca tu nu ai problema asta?

                              sa inteleg ca tu esti fericit si nu ai pb asta?
                              Last edited by andero; 13 April 2009, 22:19. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google