Dragii mei, am primit si eu masina si am 100 km parcursi. Nu vreau sa par paranoic, insa vreau sa stiu daca poate fi o problema.
Azi a fost prima zi parcursa cu geamurile deschise pt ca nu a mai plouat. Mergand am auzit o bataie la roata din partea soferului care tine de rularea rotii...M-am uitat, nu vad nimic....
Sa o mai las, sau merg cu ea in service? Se lasa ea...poate fi de la faptul ca e noua?
Multumesc mult pt ajutor.
Azi a fost prima zi parcursa cu geamurile deschise pt ca nu a mai plouat. Mergand am auzit o bataie la roata din partea soferului care tine de rularea rotii...M-am uitat, nu vad nimic....
Sa o mai las, sau merg cu ea in service? Se lasa ea...poate fi de la faptul ca e noua?
Multumesc mult pt ajutor.

. Mai multe persoane miau spus ca sar putea sa fie de la ABS, dar cand am fost cu ea in service, au tras de ea in orice directie si tot nu a descoperit de unde provine haraitul. Si a ramas ca ma suna cand or sa vina si cei de la Pitesti( asta se preconiza ca se va intampla joi pe 16.10.2008) ca sa se uite la ea... si de atunci tot astept telefonul :-j.

1.4 

Comment