Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Bataie La Roata Din Stanga Fata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bataie La Roata Din Stanga Fata

    Dragii mei, am primit si eu masina si am 100 km parcursi. Nu vreau sa par paranoic, insa vreau sa stiu daca poate fi o problema.
    Azi a fost prima zi parcursa cu geamurile deschise pt ca nu a mai plouat. Mergand am auzit o bataie la roata din partea soferului care tine de rularea rotii...M-am uitat, nu vad nimic....
    Sa o mai las, sau merg cu ea in service? Se lasa ea...poate fi de la faptul ca e noua?

    Multumesc mult pt ajutor.

  • #2
    si eu am auzit bataia asta. si am pus o frana brusca, apoi am schimbat treptele pana intr-a 4 pe la 4000 de ture si a disparut
    ideea e ca o simteam in podea.nu numai ca o auzeam. a disparu la fel de repede pe cat a aparut.numai ca ma streseaza huruitul motorului cand ajung la 2000 de ture.
    -fara-

    Comment


    • #3
      bataia aceea este cel mai probabil de la o piatra intrata intre rizurile de la cauciucuri ... cand roata ajunge cu zona respectiva pe asfalt, il loveste si produce zgomot
      si eu am avut prob. asta, am tras oe dreapta, am scos fo 2 pietre si....problem solved

      Comment


      • #4
        sau poate o fi vreun surub in roata. Se mai intampla.... Apropo, ai desumflat rotile la presiunea prescrisa de producator? Din fabrica vin umflate tun

        Comment


        • #5
          Eu cum am primito de la dealer asa au ramas rotile la sandelu meu, se simt destul de bine gropile probabil din cauza ca sunt prea umflate
          Astazi cred ca o sa trec pe la o vulcanizare sa-mi verifice presiunea.

          Comment


          • #6
            Dupa aprox. 1000km de rulat cu masina am verificat si eu presiunea de la roti ca tot omu', si nu erau la fel cu cele scrise de producator...le-am modificat 2.0 fata si 2.2 spate (parca, nu mai tin minte exact ce scrie pe portiera). sper sa nu fi facut vreo greseala.

            Comment


            • #7
              Aud un "harait" la puntea fata!

              Nu stiu care este problema ei... am 5100 km.. si de pe la 4500 am inceput sa aud un harait, care pare sa provina de la puntea fata. Partea interesanta este ca nu se aude tot timpul, doar la franarile bruste sau la plecarile de pe loc cu viraj maxim de volan. Ce credeti ca poate fi ? La inceput am crezut ca este de la planetara :|.

              Comment


              • #8
                Haraitul care se aude cand pui frana poate fi si de la ABS.

                Comment


                • #9
                  Shoot as vrea eu sa cred ca este de la ABS . Mai multe persoane miau spus ca sar putea sa fie de la ABS, dar cand am fost cu ea in service, au tras de ea in orice directie si tot nu a descoperit de unde provine haraitul. Si a ramas ca ma suna cand or sa vina si cei de la Pitesti( asta se preconiza ca se va intampla joi pe 16.10.2008) ca sa se uite la ea... si de atunci tot astept telefonul :-j.

                  Iar haraitul asta pare sa fie mai degraba o bucata de tabla care se rupe. Oricum zgomotul este asa de fin incat nici nu se aude daca stau cu un geam deschis sau cu mp3 player-ul pornit. Iar cei din service mau "asigurat" ca nu este nimic grav, si ca pot circula in siguranta... parerea mea este alta: nu stiu nici ei de unde provine acel zgomot si ca sa scape de mine mau pacalit ca or sa ma sune cand vin cei din Pitesti si ca nu am de ce sa imi fac griji

                  Foloseste Edit
                  Last edited by Stefan; 25 October 2008, 13:28.

                  Comment


                  • #10
                    bara de torsiune

                    Si eu am problema cu zgomotul. Cand iau viraj maxim si plec de pe loc sau dau cu spatele si cand franez usor se aude un zgomot la roata dreapta fata. Am fost cu ea la service s-au uitat la ea si mi-au zis ca masinile care vin acum de la Dacia nu mai au bara de torsiune pe fata si de aici zgomotul. Au mai spus ca m-ar costa cam 1000 rom sa monteze una si ca pana una alta au dat cu mai multa vaselina pe acolo pe la roti. Cateva zile nu a mai facut, dar acum iar.

                    Comment


                    • #11
                      amortizor

                      Salut. Si eu am un zgomot pe partea din fata dreapta si am zis sa merg la servis cu sandelul si surpriza dupa ce m-au tinut vre-o 3 ore mi-sa spus ca amortizorul e de vina si ca trebuie schimbat,(garniturile de cauciuc au cedat si sa scurs tot uleiul din el) dar trebuie sa astept (nu mi-au spus cat timp) pana primesc de la Fabrica amortizorul. Acuma eu nu inteleg cum e posibil ca un amortizor sa cedeze dupa 2200 de Km.
                      A mai patit cineva acest lucru?
                      Si inca ceva, in legatura cu acel zgomot pe care il auzim la cutia de viteze cand ajungem pe la 2000 de rot/min.(intra in rezonanta) cei din servis mi-au spus ca din cauza unei tablite de protectie care este intre teva de esapament si podeaua masini care vibreaza.

                      Comment


                      • #12
                        Gata sa rezolvat. Am fost la servis si mi-a schimbat amortizorul si sper sa nu mai fie probleme.

                        Comment


                        • #13
                          Si la mine se aude acel harait.
                          1.4
                          sigpic

                          Comment


                          • #14
                            In general zgomote la rotile din fata pot proveni cel mai des din 2 cauze :

                            1. etrierele au joc
                            2. dupa 40.ooo km cedeaza pipa bieleta.

                            Comment


                            • #15
                              1-prea repede pt. joc etriere
                              2-deocamdata avem aprox.10000 km

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google