Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Blocare automata a usilor

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by yr-zbg View Post
    Imi bazez afirmatia pe faptul ca pe www.dacia.fr (site oficial dacia in franta) se gaseste de exemplu si Dacia Sandero 1,5 dci (ambele versiuni),
    Off topic
    Conform celor de la Dacia, siteul dacia.fr nu este site-ul oficial al Companiei dacia. Uite un raspuns de la VC primit la intrebarea mea "de ce pe dacia.fr Sandero are 975 kg iar pe dacia.ro are 1093 kg.

    "Va multumim pentru mesajul dumneavoastra din data de 19.06.2008.
    Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la caracteristicile tehnice pentru noul produs Dacia Sandero, va comunicam faptul ca site-ul www.dacia.fr nu reprezinta site-ul oficial al companiei Dacia si, ca atare, nu va putem confirma datele respective.
    Atasat, va transmitem datele tehnice pentru Dacia Sandero, date tehnice afisate si pe site-ul oficial Dacia, www.dacia.ro." Ciudat a fost ca dupa 2 saptamani de la raspunsul lor, pe dacia.ro au schimbat greutatea la Sandero la 975 kg, iar dupa alte 3 saptamani au revenit iar la greutatea de 1093 kg.
    Scuze pt Off topic

    Comment


    • #17
      diferenta de 100kg poate fi cea dintre modelele de 1.4 fara optionale si 1.6 full. clima, geamurile electrice, servo, abs, motorul mai mare, airbaguri suplimentare, toate astea trag la cantar. asta e o presupunere, de fapt cred ca nici cei de la dacia nu stiu exact cat le cantaresc masinile
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #18
        s-a rezolvat problema tetierelor fata.Mecanismul de coborare presupune trei maini sau doua persoane.Oare cei de la dacia ne cred mutanti?
        Sandero Laureat 1.4 MPI

        Comment


        • #19
          Ajung 2 maini si o bărbie, cu mainile deblochezi sigurnata aia si cu barbia apesi pe tetiera , al mine a mers

          LOGAN KISS FM 1.4 MPI

          Comment


          • #20
            domnilor, sunteti off-topic, grav: ce au tetierele cu blocatul usilor? va rog folositi "search" sa gasiti topicul de tetiere sau deschideti unul daca nu exista deja. multumesc
            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

            Comment


            • #21
              Seba , se mai intampla! Acum vrei " ca sa ne certi"?
              Sandero Laureat 1.4 MPI

              Comment


              • #22
                da. nu de aia-s pus aici? sper sa fie ultimul post off-topic pe threadul asta...
                apropo, ati facut topicul de tetiere? va rog, hai sa pastram forumul asta cat se poate de organizat si de limpede pt oricine intra si citeste. mai ales ca acum, la inceput, inca nu suntem multi si daca pornim calumea, e mai usor de tinut ordinea pe viitor. mersi de intelegere...
                dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                Comment


                • #23
                  mie nu-mi place acel sistem de blocare automata a usilor cand pornesti motorul. inca un tacanit in plus. mai bine ca nici nu au facut functionala aceasta optiune. cine vrea sa inchida usile...are buton. si in plus la ce sa mergi cu usile blocate. cine iti poate intra in masina din mers ? suntem in romania dar in sandel nu prea se omoara sa intre toti mafiotii. asa ca stati linistiti ca e mult mai bine ce-au facut ei. da...daca nu ar tacani asa as fi acceptat 1% . cel mai bun lucru este si faptul ca nu poti inchide masina fara cheie. eu am un Preferance 1.4 mpi si lucrul asta nu l-am reusit,deci un motiv in plus ,bun,ca nu poti ramane pe afara daca uiti cheia in contact cu motorul pornit. la o dubita am blocat odata usile ca la aceea mergeau inchise fara cheie si ghici unde era cheia ? in contact ,dar era oprita,bine ca am avut cheie de rezerva acasa. la 2 km distanta de locul unde o blocasem masina. asadar un plus pentru Sandero pentru cei ca mine,si cred ca e de ajuns sa ti se intample o data sa ramai pe afara si o sa preferi imediat un sandel

                  nu mai scrie "mirc"...
                  Last edited by Seba; 9 January 2009, 12:50.

                  Comment


                  • #24
                    Ai dreptate, alarma care mi-am montato pe masina inchide si deschide inchiderea centralizata la fiecare pornire sau oprire a motorului, este stresant, plus ca nu stiu cat vor rezista actuatoarele in regimul asta.

                    Comment


                    • #25
                      pai daca nu faci taxi, e ca si cum vii la masina si o descui sau pleci si o incui, totul de 2 ori. daca actuatoarele tin normal 100000 de actionari, la tine probabil vir tine 50000. cifrele sunt doar ca exemplu, nu le-am luat din vreo documentatie.
                      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                      Comment


                      • #26
                        In primul rand nu as incuia usile la plecare, daca pornesti si mai trebuie sa urce cineva trebuie descuiat, acelasi lucru daca iesi cu masina din garaj si trebue sa urce cel care a ramas sa inchida usile garajului, s-a intamplat ca la plecare sa opresti pentru ca ai uitat ceva sau sa iei pe cineva in masina fara sa mai fie nevoie sa opresti motorul, sa astepti pe cineva in parcare si din cand in cand sa pornesti motorul pentru a te incalzi. Nu spun ca este un lucru rau dar ar fi trebuit sa ai posibilitatea sa dezactivezi aceasta functie, pe mine unul ma streseaza.

                        Comment


                        • #27
                          si daca ai pornire automata...cand porneste motorul si tu nu esti in masina ,iti deschide si usile ? fain asa

                          Comment


                          • #28
                            Era un banc, negustor striga prin targ, vand otrava de purici. Un cetatean intreaba cum se foloseste otrava. Simplu, prindeti puricele si ii dati otrava cu pipeta. Pai daca tot il prind nu il pot sal omor fara otrava. Raspunsul negustorului: da, se poate si asa.

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by beny View Post
                              [...] si in plus la ce sa mergi cu usile blocate. cine iti poate intra in masina din mers ? suntem in romania dar in sandel nu prea se omoara sa intre toti mafiotii[...]
                              Nu îţi intră mafioţii din mers, dar în Bucureşti de pildă, îţi pot deschide uşa borfaşii la un stop, într-o zonă aglomerată şi poţi rămâne fără borseta, servieta, poşeta pe care de obicei le punem pe scaunul pasagerului atunci când suntem singuri în maşină.
                              Mama proştilor este mereu gravidă!

                              Comment


                              • #30
                                Ai dreptate numai ca printr-o simpla apasare de buton a inchiderii centralizate se rezolva problema.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google