colegule azu,
uite mailul meu catre ei, dupa ce telefonic m-au luat si pe mine tare - ca nu se poate.
Buna ziua,
Sunt posesorul unui Sandero 1.4 achizitionat in septembrie 2008. De mult am constatat o problema la stergatorul stanga. Bratul acestuia atige capota motorului in momentul in care este ridicat. (Spalatorie , schimbat lamele etc)
Nu am ridicat pana acum aceasta problema, insa am observat ca vopseaua de pe capota s-a cojit in dreptul bratului de la atatea miscari.
Din cate am discutat si cu alti posesori de Sandero si am vazut si pe forumul clubului Sandero, Dacia a schimbat acest brat pe garantie. Acest lucru mi se pare normal, tinand cont ca se poate clasifica drept defect de proiectare, din moment ce problema este pe toate modelele cu acest tip de stergatoare si Dacia a schimbat bratul la modelele mai noi si Stepway. Prin schimbarea facuta, practic se recunoste greseala.
Am facut aceasta solicitare si telefonic, dar mi s-a spus ca nu se poate. Nu inteleg cum la unii s-a putut, dar la altii nu.
Am fost la un dealer Dacia, dar a zis ca nu le schimba pe garantie, ci contra cost, ca "oficial" nu au nimic de la Dacia.
Pana la urma cum ramane?
Conform carnetului de garantie(pe care l-am citit din scoarta in scoarta cand am mai discutat pe tema reviziei la un an cu doamna x) defectul este din fabrica, asadar mi se pare normal sa fie schimbat fara alte costuri din partea mea.
In plus datorita acestui defect mi s-a decojit si vopseaua pe rama capotei.
Multumesc,
O zi buna!
eu venem oricum cu "antecedente" de scandal serios cu ei

am mai scris aicihttp://www.clubsandero.ro/scandal_pe...hlight=scandal
am si atasat un schimb de mailuri cu ei, la care fac trimitere cand mai am contre cu vc

sper ca te ajuta
bafta!
mailul cu stergatoare l-am trimis la 22.30 si a doua zi la 10 am m-a sunat o voce blajina sa ma intrebe unde doresc sa trimita comanda de brat.

a durat 3 saptamani pana a venit, dar ... a venit
Leave a comment: