Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Tablou sigurante

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Tablou sigurante

    Salut,

    am avut eu ceva treaba la tabloul de sigurante (langa usa sofer, in bord, in stanga), si am observat niste chestii care nu mi se par in regula:

    - siguranta "incalzire scaune" (15A) este prezenta, desi nu cred ca asa ceva este disponibil pe Sandero produs pentru Romania,

    - siguranta pentru "directie asistata" lipseste cu desavarsire.

    In plus, la pornire, in timpul detectarii cheii, cand se fac testele pentru airbag-uri si celelalte (se aprind scurt iconurile din bord), cea de directie asistata (pictograma cu volanul) nu se aprinde.

    Stiu ca Laureate ar trebui sa aiba directie asistata. N-as putea decat sa spun ca volanul e mai usor de manevrat decat la vechea 1310 pe care am condus-o inainte . Alta referinta nu am.

    Sunt doua variante:
    - circuitul pentru directie asistata este prezent, dar siguranta si celelalte sunt necesare doar la versiunile pe motorina (pompa electrica separata sau mai stiu eu ce).
    - circuitul nu este prezent, pt ca cineva, pe linie, a uitat sa-mi puna siguranta, si volanul se misca usor doar din cauza ca e nou

    Intrebarea, pentru cei care au Laureate: la voi este prezenta siguranta respectiva? (directie asistata). Daca da, la pornire, are loc si un test ? (o scurta aprindere a pictogramei din bord).

    Atasate sunt pozele cu cele doua sigurante care au provocat nelamurirea.

    Multumesc.
    Attached Files
    Last edited by theodors; 3 September 2008, 08:19.

  • #2
    na, se pare ca imi dau singur raspunsul .

    Daca e tot ca la Logan, am studiat putin forumul "frate" si se pare ca doar versiunile superioare de dCi-uri au pompa electrica la servo, deci si circuit separat, cu sigurante si tot ce trebuie.

    Toate MPI-urile au pompa actionata direct de motor, astfel ca circuitul respectiv (inclusiv fuzibila din tablou) nu mai este necesar.

    Presupun ca si la Sandero e la fel, deci asta s-a clarificat.

    Mai ramane misterul prezentei sigurantei de "incalzire scaune".
    ;)

    Comment


    • #3
      salut , eu am sandero laureat 1,4 mpi si am observat ca lipseste siguranta de care ziceai si nu se aprinde martorul (servo-directie)la punerea contactului dar in schimb volanul merge ff usor.Cat despre siguranta de la scaun o am si eu dar nu-i vad rostu atata timp cat nu am scaune incalzite.

      Comment


      • #4
        Cu directia asistata, cred ca e ca la logan (am scris mai sus, dupa ceva sapaturi ).
        Iar cu rezistenta... nici eu nu inteleg. Desi sub ambele scaune din fata, data te uiti, ai sa vezi ca sunt niste cabluri care vin din bord, si intra sub scaune. Mai mult nu am reusit sa investighez inca.
        Parerea mea e ca ar fi o preechipare pentru incalzire la scaune (ma gandesc ca in Rusia, de exemplu, incalzirea in scaune ar trebui sa fie dotare standard), si fiind in zona (de la rusi vine frigul), au pus scaune din astea pentru orice eventualitate. O sa ma uit odata si sub scaune, sa vad exact la ce se leaga firele alea (daca se leaga la ceva).
        O posibilitate ar fi ca respectivele fire sa fie contacte de la centurile de siguranta, dar cum nici asta nu-i disponibila ca echipare, nu pot fi sigur.

        Ramane de investigat .

        Comment


        • #5
          Scaune incalzite!

          Salut! am si eu un Laureatte 1,4 si am observat si eu firele sub scaun , daca afli ceva de ele poate ma anunti si pe mine? merci mult!

          Nu cita mesajul anterior
          Last edited by Stefan; 4 September 2008, 11:45.

          Comment


          • #6
            theodors , muzikboy , Oliseh aveti airbag`uri laterale ????
            dak nu , trebuie luata in calcul si varianta asta

            Comment


            • #7
              din pacate nu am airbeguri laterale

              Comment


              • #8
                Posibil sa fie si precablaj pentru airbaguri laterale si pretensionare centuri (care presupun ca e pirotehnica)...

                Comment


                • #9
                  Fratilor mare framantare pe noi de cand cu, descoperirea cablurilor sub scaune. Hmmm eu cred cat de cat ca ar fi vre-o legatura cu scaune incalzite , avand in vedere ca si pe fisa tabloului de sigurante apare desenul cu scaun incalzit.

                  Comment


                  • #10
                    Baieti... sunt doua fire din cate imi amintesc eu sub scaun, unul pt. incalzire in scaun (care deocamdata nu s-a montat pe nici un sandero) si celalalt pentru airbag lateral.

                    Comment


                    • #11
                      firele de sub scaun le am observat si eu.am un sanderico laurreat cu toate obtiunile.am inteles ca sunt de la airbegurile laterale

                      Comment


                      • #12
                        Din ce-am citit prin alte posturi, cu raspunsuri bine documentate, gen intrebari la Vocea Clientului si lectura din jurnale externe, incalzirea in scaune a ramas la stadiul de concept pentru tara noastra, desi au pus acele cabluri..treaba ca la romani, adica daca ne trebuie ne facem singuri din pacate nu merge cu tapiteria actuala...
                        Vinee!!!!

                        Comment


                        • #13
                          Salutare,
                          Sti de unde e poate procura o siguranta din aceea galbena de 20 A?

                          Multumesc anticipat!

                          Comment


                          • #14
                            ma gandesc ca te referi la siguranta aceea mica, galbena. in principiu de la orice statie peco sau supermarket real/selgros, sau mai simplu la magazine de piese de schimb. ceri siguranta fuzibila "mini" de 20A. tanti aia daca are habar ar trebui sa-ti dea exact ce ai nevoie.
                            daca te referi la sigurantele mari de 20A, imi "scapa" acum din pacate denumirea lor alea mici sunt "mini fuse", asta stiu sigur
                            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                            Comment


                            • #15
                              Salut din nou,
                              Este vorba de siguranta pentru bricheta care habar n-am din care este mini sau maxi.
                              Sa auzim numai de bine!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google