Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum inexplicabil la Sandero 1.6 MPI

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  concluzia e una singura: motorul de 1.6 benzina de la dacia consuma mult ca dracu, toti se plang de asta pe toate forumurile....

  Comment


  • #17
   Depinde...eu am trecut de la Nova pe injectie, 1,6 la Sandero 1,6...nu este diferenta la consum, dar la performante da!
   Fiesta 1,25 ...la mine era cam acelasi consum, dar mai putin fasneata!
   Motorul de 1,4 de pe Dacia nu-mi place...acum fiecare dupa preferinte!!!

   Comment


   • #18
    Originally posted by ascomp View Post
    concluzia e una singura: motorul de 1.6 benzina de la dacia consuma mult ca dracu, toti se plang de asta pe toate forumurile....
    Ca fapt divers, pe trotineta anterioara (o simboala de 1.4 cu 75 ponei) mi-am tinut consumul pe un sit nemtesc. Si cum broasca nu stia de CB, am tinut-o cu metoda plin-plin vreo 69000 km. Dupa ani buni, am revenit la acelasi sit sa-mi verific consumul (aceeasi tronineta, aceeasi metoda). Rezultate:
    -consum vara: 6.21% pe 31.000 km
    -consum iarna: 6.51% pe 38.000 km

    Sper sa mearga si linkul: https://www.spritmonitor.de/en/detai...ge=2&cdetail=1
    Sandero Stepway 0.9
    Clio Symbol 1.4

    Comment


    • #19
     Consumul depinde foarte mult si de aglomeratia din oras, si mai ales de stilul de condus, etc. Daca conduci sportiv sau mai agresiv, clar obtii consumuri mari cu orice masina dotata cu motor cu ardere interna. Eu, in Vrancea, cu Sandero 1.6 MPI 85 CP, euro 5, fabricat in 2011, avand 101 000 km rulati, am un consum MEDIU de 5.7 %, obtinut pe ultimii 300 de km, facuti in proportie de 50% urban-50% extraurban, la o viteza medie de 31 km/h. Insa, folosesc frana de motor cu 20-30m inainte sa ajung la semafoare, accelerez calm, schimb treptele intre 1500-2500 turatii, iar in exterior nu am folosit viteze mai mari de 110 km/h.

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
     Politica de Securitate Google