Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Probleme AC: Supraincalzire releu Treapta 2 GMV

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Probleme AC: Supraincalzire releu Treapta 2 GMV

    Salut,

    Am zis sa incep un thread nou deoarece vad ca cel de aici
    Probleme tehnice Dacia Sandero.Probleme motor Sandero,probleme cutie viteze Sandero,probleme ambreiaj Sandero,probleme frana Sandero,probleme bord Sandero

    este din 2009. (am postat acolo un link catre acest thread)

    Pe vreme foarte calda, gen cum este acum, daca pornesc AC si-l las sa mearga in timp ce masina sta, dupa ceva timp se aude cum compresorul se decupleaza, iar la 1-2 secunde recupleaza (auzindu-se si acel zgomot metalic specific ambreiajului electro-magnetic), tot acest cilclu repetandu-se uneori pana nu-l mai suport si opresc AC. Ce am mai observat odata cu aparitia acestei probleme este faptul ca GMV nu mai functioneaza decat pe o singura treapta, prima. Imi amintesc ca atunci cand AC functiona corect, dupa cateva minute de stat cu AC pornit, cu masina pe loc, pornea GMV si pe treapta 2, la o turatie mult mai mare si cu zgomotul aferent.

    Am vrut sa vad daca este vreo legatura intre aceste 2 probleme, am cautat releul care comanda pornirea GMV pe treapta a 2-a, l-am gasit (voi atasa si poze daca este nevoie), l-am scos, si am avut surpriza sa gasesc plasticul din jurul unui pin topit si ars. Am scos capacul releului, am masurat bobina, este buna, dar am observat ca lamela care inchide circuitul nu mai vine in contact cu lamela care alimenteaza mai departe GMV si asta din cauza ca s-a deplasat acel pin, cu lamela din interior cu tot, cand s-a inmuiat plasticul de la temperatura inalta pe care o atinge (140 C, masurat cu multimetru cu termocuplu).

    Am repozitionat acea lamela si acum releul cupleaza corect. Am facut testul instalatiei AC pornite in timp ce masina sta pe loc in caldura si soare puternic si acum porneste GMV si pe treapta a 2-a iar AC functioneaza fara intreruperi. Se pare ca AC decupla compresorul pentru ca radiatorul nu reusea sa cedeze suficienta cladura din agentul refrigerant, crestea presiunea acestuia si intervenea masura de siguranta.

    Acel releu a mai fost schimbat o data, dar atunci nu vazusem legatura intre el si problemele AC. Daca-l mai schimb o data, cred ca problema o sa reapara cand acel pin se va deplasa din nou.

    S-a mai lovit cineva de problema asta. Solutii? Un releu mai rezistent a gasit cineva.

    Va multumesc (si pentru rabdare, daca ati reusit sa cititi pana aici )

    Revin cu pozele
    Last edited by Al3cks; 10 July 2012, 14:18. Reason: Automerged Doublepost

  • #2
    Poze releu

    Si releul desfacut

    Comment


    • #3
      salut. Am si eu o problema asemanatoare. Pe modelul meu de masina GMV ul este bosch si am avut rezistenta arsa.(siguranta termina de la rezistenta) am schimbat-o iar acum cand pornesc AC porneste si GMV pe viteza 2.
      Mentionez ca pana s schimb rezistenta cand porneam AC pornea GMV tot pe viteza a doua pentru cateva secunde apoi se oprea 5 minute si facea 3-4 cicluri din acestea.Nu stiu exact care sunt releele. poti sa mi dai o poza te rog. cele pe care le ai atasat nu s deschid.
      p.s am fost la un vecin care are un sandero 1.2 si cum dadea drumu la AC pornea pe treapta 2 GMV ul. nu am putut s vad daca GMV ul era bosch sau alta marca.
      va rog, am nevoie de ajutor. Multumesc anticipat.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google