Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@sand'dana: nu judeca oamenii dupa varsta, apropo, la tine in prosfil nu scrie varsta. si ca sa va surprind, eu am venit de pe 1300.
    @daniel dinutoiu: nu stiu pe cine faci ticalos, dar daca ma vizai pe mine, poti sa-ti ceri scuze si pe viitor sa i te adresezi asa cui vrei tu din familia ta, da? si apropo, dacia ma plateste sa le tin partea. 800 de euro/an, vezi avantajul de a fi "verde" pe forum? ma mir ca va mai suportati unii cat va credeti de destepti si pe restul niste idioti.
    dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

e ultimul off topic pe threadul asta : un super moderator ca tine vede si informatiile ascunse celorlalti utilizatori

Comment

nici un moderator nu vede decat 26 aprilie, ceea ce e irelevant in stabilirea varstei ...si chiar, La Multi Ani!, cu scuze pt intarziere si pt ca n-am percutat la prima vizionare a profilului

Comment

Originally posted by Seba View Post
          @daniel dinutoiu: nu stiu pe cine faci ticalos, dar daca ma vizai pe mine, poti sa-ti ceri scuze si pe viitor sa i te adresezi asa cui vrei tu din familia ta, da? si apropo, dacia ma plateste sa le tin partea. 800 de euro/an, vezi avantajul de a fi "verde" pe forum? ma mir ca va mai suportati unii cat va credeti de destepti si pe restul niste idioti.
          Hopa ... am intrat pe o latura sensibila ... ”ma mir ca va mai suportati unii cat va credeti de destepti si pe restul niste idioti”!!!
          Problema mare este ca unii dintre noi nu au vrut VW sau BMW la pret de DACIA, dar nici DACIA la pret de caruta (o caruta care este ridicata in slavi de cei platiti de la DACIA, apreciata de cei ce o au moca de la servici sau de la DACIA pentru ... te miri ce post il au in uzina sau cine stie pe unde ... sau ca vezi doamne cine stie ce ....) ci am vrut o masina decenta. O masina pe care sa o iei de noua, sa o ti 4 - 5 - 7 ani sau cati or vrea fiecare (dar sa nu uitam ca majoritatea o au cumparata in rate, leasing) dar sa nu stai in service cu probleme de genul : schimat caseta directie de 4 ori ( pai la un schimb astepti cam 6 ore .... ), schimbat mocheta de 2 ori ( la cere stai si ka asta 4 ore ), probe de drum si teste pentru prostii ce au conceput DACIA si au si asamblat-o si o mai si fac mertan de Romania fara numar ... ( ba ca nu aude nenea ca are aparat audutiv, ba ca nu vede , ba ca nu mai are timp , ... sa imi b ... pu ,.,. in ea de masina de cacat ..... ).
          Parca se spunea ca este fiabila ... costuri mici de intretinere ... .
          Pai Dumnezeu cu mila ... Eu am avut 2 masini SH, tot DACIA, dar cu care nu am avut tatea prbleme ca asta fratilor....
          MAsina ete facuta cu piese din tabla ruginita si probabil turnate in colentina la tigani .... .
          Mai dao dreq de fiabilitate si masina isftina ....
          Masina low cost nu inseamna sa dai putin pe ea si apoi sa pierzi banii economisiti prin service, telfoane, zile fara plata de la servici, zile invoite (lasate cu atentii bineanteles), sau timp fara numar in a repara cacatul pe care l-au vandut.
          PUNCT ...
          Hai sa revenim la oile noastre ca am depasit subiectul...
          Bravos tie SEBA , esti platit de ei; Si eu daca as fi as face poate la fel... dar sa ma dau cu capu in coltu usii ca nu este asa din moment ce problemele sunt evidente este prea de tot.

STIMA SI RESPECT PENTRU VOI CEI CE SUSTINETI FURACIUNEA CELOR DE LA DACIA ....

Comment

Multumesc !
            eii..acum se vede
            tocmai am intrat in clubul celor cu prefixul "4"

Si ca sa nu fiu total off, confirm ca si la mine scartzaie nu scaunul ci vreoceva in portiera mea, de la sofer
            (dar momentan nu e cea mai grava problema, desi am reclamat-o si pe asta vineri in service)
            Last edited by Sand'dana; 1 May 2011, 23:23.

Comment

Ma baieti..eu mi-am luat Sandero ,,peste noapte"...Sincer nu am avut bani sa imi iau o masina adevarata (peste 16000 euro ....)..Nu am cumparat-o nica ca as fi nationalist ..nici ca sunt fan Dacia.Astea au fost posibilitatile la momentul respectiv.Dupa aproape 3 ani de birjarit am ajuns la concluzia ca ,,aproape"isi face banii.Poate sunt eu mai norocos ...dar la cat am dat pe ea (chiar daca puteam la banii astia sa iau un second occidental)...merge..asta este .Renault 1.9 TDI l-am cumparat in vremurile ,,bune " si a costat 21ooo de dolari full ..discuri marite pe sapate ..etc fitze .Imi aduc aminte ce imi spunea mecanicul acum doua saptamani la revizie: nu ai joc in pivoti,bucsi,placutele de frana inca mai au carne...!!!! CUM DRACU MERGI CU EA??!!

Sincer nu am ce reprosa masinii mele decat slaba insonorizare si faptul ca este mult prea gurmanda.IN rest ...ca am pierdut freon pe undeva..ca mi-a lacrimat pompa de servo-directie...Astea s-au rezolvat si se vor rezolva sigur cu promptitudine la servisul meu .

Saptamana trecuta am avut ocazia sa conduc un duster pe coclauri..Bunicica ,ma simteam ca intr-un sandero (ca doar interiorul este identic )..dar fata de alte 4x4 din clasa ei este ,,ieftina" ..prefer la aproximativ acelasi pret o coreanca.

Acum sincer : un sofer de 20 si ceva de ani va avea alte asteptari de la masina asta decat unul de peste 40..

Comment

Serghei, eu am spus aici pe forum ca Duster e o involutie fata de Sandero, nu o evolutie...

ps. eu daca aveam 20' de ani nu ma uitam la dacia...luam sigur un Bemveu din 95' chit ca bagam benzina si ulei in el cu galeata

Comment

@daniel dinutoiu: speram sa ai mai multa minte decat sa crezi ca dacia ma plateste pe mine sau pe vreun alt moderator ca sa le tina partea. citind postul tau, imi pare rau ca n-am insistat mai tare pe langa xp sa puna test de inteligenta la inscrierea pe forum si doar aia cu scor de peste 100 sa fie admisi...

Comment

Hai ca am ajuns la treaba aia ... sula cu prefectura ... .
                    Dar asta este ... fiecare cu ale lui ... .
                    Last edited by Seba; 4 May 2011, 21:08.

Comment

mda..eu nu ma agit ca scartaie scaunul nu are rost sa ma agit de abia nu ma ia somnul la volan...

Comment

seba ...daniel nimic?

Comment

pai eu astept sa imi inlocuiasca iar spatarul de la scaunul sofer ... deh iar se macina si imi face mizerie sub scaun.
                          se pare sa solutia lor este sa inlocuiasca spatarul la infinit ...
                          oricum nu ma vait de scartaieli ... inca nu am... si sper sa nu apara vero data .

Comment

Am descoperit ca imi scartaie si mie spatarul scaunului. Se pot pune niste poze sa vad si eu cum se face adapatarea ca sa scap de scaratieli? Si @bunicuta...decat skoda fabia prefer sandero.

Comment

Poze nu pot pune ca e undeva sub scaun...am tras pe acolo un fel de material de spalat pe jos...gasesti in Kaufland, Cora...etc.
                              ps. mie acum nu imi mai scartaie sezutul, ci probabil, arcul din dreapta jos, sub scaun..care intra in mecanismul de ridicare a scaunului...dumnezeule, in ce hal imi scartaie...

ps. decat dacia sau skoda..mai bine cu bicicleta sau pe jos !

Comment

La mine a inceput cu usa dreapta fata care am vazut ca atinge de aripa
                                si sunt sigur ca e vina lu ala de la service care mi-a reglat-o ca nu se inchidea bine,apoi a inceput scaunul dreapta fata,si azi dimineta am vazut ca si usa soferului a inceput sa scartaie (am de 2 ani masina)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google