Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Scartaie scaunul ? Rezolvare simpla

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Stai bre Seba, habar nu am pe unde vin capetii astia tiranti...dar atunci de ce dracu schimba astia casetele, daca doar tirantii aia sunt problema ? Asta nu pricep eu...chiar atat de idioti sunt ? Sau poate nu le pasa, nefiind ei cei care suporta pierderile componentelor defecte, ci producatorul direct ?!

Comment

@Seba
      "iar fara reglaj lombar nu-i o vaca, mai ales ca ala oricum se strica la majoritatea".
      Acu' nu stiu cum e cu vaca, dar din 2008 pana acum reglajul meu lombar nu s-a stricat.
      Stiu insa cum este cu "boii" (persoanele de fata se exclud desigur) care se arunca in scaun in timp ce actioneaza reglajul lombar si fac asta de cateva ori pe zi.
      Daca nu vedeam cu ochii mei nu credeam.
      Saracul reglaj are si el un mod de utilizare...

Comment

nici la mine la primul logan in 3 ani nu s-a stricat, dar adevarul e ca nici nu-l folosesti zilnic, iar la asta fara reglaj lombar chiar nu-i simt lipsa. probabil m-am invatat asa, eu oricum tin scaunul aproape drept, deci chiar nu duc lipsa unei sarme care sa ma fosteze sa stau drept in spatar
        eu ziceam de capetii tiranti pt ca la mine aia au fost problema, din cauza suspensiei, a gropilor si a modului in care dadeam in ele. partial si tie pot sa-ti dau dreptate, nu-i intereseaza pe dacia de ce se defecteaza casetele trw-ului, de exemplu.
        dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

Originally posted by bunicuta View Post
          Pai masina o am din iunie 2009, deci voi mai fi posesor de Sandero cam pana prin 2016 - 2017 cam pe atunci cred ca o sa pot schimba masina.
          Aoleu, pai mai ai 7-8 ani de chinuri.

Suportul lombar functioneaza si la mine fara probleme. Eu cred ca acolo unde se strica este exact cum a zis UrsBrun , proasta utilizare.

Comment

vaca bou catel astia au scos cam tot ce se putea scoate si au lasat masina la acelasi pret....nu mai zic de mine ca am avut oferta prezenta pe foaie cu reglaj lombar de la dealeru IPSO (amin ca s-a cam dus) in care scria reglaj lombar.. si abia dupa un an am observat ca nu am...vina mea..

Comment

Aaaaaaaa...pai eu inseamna ca sunt un norocos in 60 de mii doar cu pompa de servo care ,,lacrima"..Si am si lombar care este tot acolo..nu stiu daca mai lucreaza pt ca l-am reglat o data pt spatele meu si gata ..

Si cu scaunele : da-le dreacu ca se rezolva singure dupa cateva mii de km..sau dai pe sarme cu ceara ..(nu de lumanare evident.Oricum,la ce ofera masina asta putem spune ca pretul este jegmaneala curata .Data viitoare vom privi in alta directie ..nici macar spre renault..(am avut un 1.9 TDI ..discuri pe spate ..etc ..consum de iti era rusina..mic mic mic ...fara probleme fix 5 ani ,pe urma m-a rupt la piese)) Si sa fim sinceri ,romanul nu schimba masina la 3-4-5 ani ...

Comment

pun pariu ca tedei-ul ala de-l visati toti nu costa de nou 8000 de iepuroi

Comment

Originally posted by Seba View Post
                  pur si simplu fiind masina low-cost, au luat in calcul si varianta greierilor si alte maruntisuri si asta e, cui nu-i convine, nu-si mai cumpara, oricand se vor gasi mai multi care sa-si ia decat de-astia carora le cresc pretentiile.

Imi pare rau ca gandesti asa...sa fie tipic romanesc ? Chiar conteaza cati bani dai pe masina ? Banii reflecta dotarile dar calitatea trebuie sa existe la orice varianta. Si daca au luat in calcul si varianta greierilor ar trebui sa fie prezentat straveziu, in ofertele expuse in showroom-uri ca masina se livreaza cu tot cu greieri, no ? sa-si cumpere omu' in cunostinta de cauza ...

...ma intreb ...esti cu noi, ne intelegi ? sau esti impotriva noastra a tuturor celor care din pacate mai avem cate o problema la masina? nu am ales noi sa avem probleme ..noi am ales doar ...DACIA ...

scuze de off-topic
                  Last edited by Sand'dana; 29 April 2011, 22:12.

Comment

@sandana: te contrazic, banii intotdeauna vor reflecta calitatea.

Comment

@sand'dana: nu am nimic impotriva celor care au prbleme la masina, Doamne fereste! dar mi se pare ca uneori exagerati cu niste mari probleme care de fapt nu sunt mari probleme si care daca le-ar fi avut un bmw din 1900 l-ati fi indragit mai mult pt ca saracu' e obosit. pur si simplu cateodata imi lasati impresia ca nu judecati obiectiv, ati venit multi de pe 1300 si ati crezut ca sandero o sa fie miezul din coco, la 7000 de euro. ei bine, pt unii a fost un soc sa constate ca nu e asa, ca o cotoarba sa devina masina, pretul sare de 20000 de coco. si da, pretul reflecta calitatea unei masini.

Comment

multi de pe 1300 si ati crezut ca sandero o sa fie miezul din coco, la 7000 de euro.
                        Pai evident ca asa aveam pretentia, mai ales ca la 1310-le meu, dupa 14 ani nu-mi scartaia bordul, cupla centurii, armatura din scaun, tapiteria de pe scaune arata mai bine decat la sandero dupa 2 ani, mocheta era bine fixata pe podea nu ca la sandero ca e pusa acolo sa fie, stramba, nefixata...etc

Cum dreaq sa nu am pretentii ? Orice Dacie, e supraevaluata ca pret in raport (cu) calitatea executiei !!!

De fapt, pentru dacia termenul de calitate, e un ideal...

ps. de ieri imi scartaie manerul de la usa soferului, din exterior...cand trag sa deschid usa...scartaie ceva in interiorul balamalei......

Comment

Scaunul nu-mi scartaie (inca),dar usa dreapta spate m-a inebunit.Service-ul Dacia este vis-a-vis de mine,dar trebuie sa-mi fac timp sa ajung...

Scataituri sunt si la case mari:am condus prin 2008 timp de 3 zile masina ex-sefei mele,MB seria E 270 CDI din 2005.Nu ma asteptam ca la o masina de cca 40.000 E sa scartaie bordul si zona tetierelor spate!Pana atunci eram deranjat de orice zgomot/scartait la Fiat-ul meu,dupa ce am vazut ca astfel de scartaituri pot sa apara si la masini de 40k E m-am linistit.

Comment

@sand'dana: nu am nimic impotriva celor care au prbleme la masina, Doamne fereste! dar mi se pare ca uneori exagerati cu niste mari probleme care de fapt nu sunt mari probleme si care daca le-ar fi avut un bmw din 1900 l-ati fi indragit mai mult pt ca saracu' e obosit. pur si simplu cateodata imi lasati impresia ca nu judecati obiectiv, ati venit multi de pe 1300 si ati crezut ca sandero o sa fie miezul din coco, la 7000 de euro. ei bine, pt unii a fost un soc sa constate ca nu e asa, ca o cotoarba sa devina masina, pretul sare de 20000 de coco. si da, pretul reflecta calitatea unei masini.
                            N-am comparat niciodata Dacia cu o masina straina de clasa superioara.
                            Dar daca e sa o compar (si fac asta inca de cand am renuntat la vechea masina si am luat-o pe asta) cu o masinica de clasa inferioara ...zic unii..., da imi pare rau, al naibii de rau ca nu am ramas cu tigaia mea de Tico. Consum putin, fasneata, motorul aproape nici nu-l auzeam, la familiuta mea mica nici nu aveam pretentii de mare spatiu, si aveam si AC pt o idee de respiro, chiar daca trebuia sa-l inchid ca sa fac o depasire. Asta e...am zis sa-mi iau "masina" ...

Deci apropos ! nu am venit de pe 1300 ... nu mai judeca oamenii dupa varsta ...
                            Mda ...scuze iar de off....

Comment

Originally posted by Sand'dana View Post
                              Deci apropos ! nu am venit de pe 1300 ... nu mai judeca oamenii dupa varsta ...
                              Mda ...scuze iar de off....
                              Eu zic sa nu te simti jignita ... unii sunt mai ticalosi de fel ... deh ... brand romanesc ... poate sunt platiti pentru asa ceva, sa le tina partea... ca doar mai stim si altii care au cumparat cu toate ca stiau de probleme ... tipic ramanesc.
                              Imi pare rau ... dar asta sunt si eu ... Roman ... dar pana aici nu am sa ajung niciodata ... sa dau banii pe ceva ce stiu ca are defecte sau sa ii tin pe aia in brate care se imbogatesc pe seama oamenilor de rand.
                              Eu am condus si 1100 dar am avut SuperNova, dar nu s-a comparat si nici nu o sa se compare cu Sandero ... la cate probleme are cel din urma ...
                              Last edited by Daniel Dinutoiu; 30 April 2011, 23:50.

Comment

Dupa cum s-a spus si mai sus mai multe marci si mai scumpe au probleme si unele destul de serioase. Imi pare rau ca ai aceste probleme , eu il vad ca un ghinion deoarece sunt destui ce nu au nici o problema si sunt multumiti. Decat sa dau 12000euro pe o fabia ce la 10.000 km discurile de frana s-au ovalizat si nu recunosc la garantie mai bine 9.000 pe un sandi si in 50.000 nu are nimic.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google