Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Piese Si Accesorii Comune Cu Dacia Logan

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Piese Si Accesorii Comune Cu Dacia Logan

  Salut baieti , as dori cu ajutorul acestui forum sa gasesc unele din piesele care merg de la sandero si pe logan .
  Consola centrala de exemplu stie cineva de unde o pot procura sau cat costa?
  multumesc
  PS Daca se considera ca nu am postat ok rog un moderator sa modifice thread-ul sau sa il mute.

 • #2
  Aaaa,bun venit pe forum,in primul rand!
  Si-n al doilea: cam 70% sunt identice. Take your pick...

  Comment


  • #3
   in afara de elementele de caroserie (usi, geamuri laterale, luneta, aripi, bare fata/spate...), stergatoare, faruri/stopuri, cam tot ce e pe sandero poti pune pe logan si invers. adica, poti schimba scaunele, motoarele, cutiile de viteza, puntile fata/spate, bancheta (dar trebuie adaptata de la una la alta), bordul, centurile, instalatiile de ventilatie/climatizare, rezervorul, parbrizul...or mai fi si altele. important e ca nu poti elemente de caroserie, desi stalpul central, de exemplu, cred ca e comun
   Last edited by Seba; 23 September 2009, 10:27.
   dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

   Comment


   • #4
    am gasit ce cautam baieti multumesc

    Comment


    • #5
     stie cineva bara stabilizatoare de logan e mai ieftina ca cea de pe sandero? se potriveste? mi-as monta bara dar in service mi-au zis ca e cca 575 ron pentru sandero. mi se pare foarte mult.
     hai ca jumatate parca ar merita. pentru cele din dezmembrari nu primesti garantie si probabil nu ai garantia ca masina nu a fost lovita si bara e ok. multumesc.

     Comment


     • #6
      dupa cum am zis mai sus, puntile sunt identice. asta inseamna ca bara...!? e aceeasi, merge de pe una pe alta. si tot la acelasi pret cred ca e si pt logan.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #7
       575?!!!! du-te fugind si monteazo. mie mi-au cerut 1000 din care 100 manopera. 575 e doar bara la care se adauga in 300 capetele, si inca 200 sistemele de prindere.
       -fara-

       Comment


       • #8
        multumesc! ma gindeam ca e mai ieftina cea de logan!
        ps si mie, dupa cum am mai spus mi-a ajuns la 1.100 ron toata afacerea.

        Comment


        • #9
         asa da! eu sper sa o cumpar de la dezmembrari, sa caut pe net sistemele de prindere si capetele de bara si sa ma duca undeva la 500 toata afacerea.
         -fara-

         Comment


         • #10
          si eu ma gindesc cam la fel. bieletele si bucsile sa le iau noi ori de la ei, ori din alte surse bineinteles piesele sa fie de origine. nu prea stiu cu garantia asta cum e (ma refer la garantia pe tot ansamblul); daca ar da totusi garantie pe bielete si bucsi si pe bara daca o aduci tu second nu, mi s-ar parea totusi rezonabil. stiu din auzite ca bieletele de la capete se si uzeaza destul de repede si totusi 150 ron bucata e ceva. unii in service ziceau a de aia au si scos bara, adica unul dintre motive e ca se uzeaza bieletele astea. eu nu stiu daca e chiar asa, doar am auzit!

          Comment


          • #11
           domnilor, in special ciomp si spanu, al cate-lea topic e asta unde toate problemele de la sandero se rezolva prin montarea vestitei bare antiruliu?
           dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

           Comment


           • #12
            pe mine ma obsedeaza, recunosc!

            Comment


            • #13
             seba ce ar fi sa conduci un sandero fara bara stabilizatoare sibiu-pitesti si inapoi. apoi sa mergi cu un sandero cu bara stabilizatoare 2 km... vei vedea cat de obsedanta e bara aia si cum se simte lipsa ei.

             p.s. unde draq am zis eu ca s-au rezolvat problemele?
             -fara-

             Comment


             • #14
              am mers cu logan cu si fara bara stabilizatoare. am mers cu sandero cu bara stabilizatoare. sincer, e o diferenta, dar mica. sa nu-mi zici ca la super stabila de sandero toata smecheria e in bara aia, ca incep sa ma conving de cat de "blana" mergi...pe forum daca nu mergi la limita, ci doar mergi decent, cum fac destui de multi si mai mult, mergi ca o bunicuta (cum fac marea majoritate), nu simti mare diferenta intre o masina cu bara si una fara bara stabilizatoare . am mai intrebat o data, dar n-am primit raspuns...zice-ti unul, doar, de cate ori ati dus masina pe circuit si i-ati dat sa aiba 6 linii la apa? de simti tu asa de tare bara aia sau lipsa ei...
              era un fel de-a spune ca se rezolva problemele, pur si simplu tu si cu ciomp vorbeati pe 4 topicuri diferite de aceeasi bara si de cum se poate monta, cat costa si cat de formula1 devine sandelul cu bara montata. las-o asa, ca macane. tot o pocnitoare ieftina ca si loganul ramane, oricat de super stabila si speciala si cum vrei tu o mai vede cate unul. sandero=logan=doua tigai. care nu au nevoie de discuri spate, bari stabilizatoare sau mai stiu eu ce figuri. pt ca nu sunt facute sa fie masini sport, oricat am incerca unii sa mergem mai tare decat un tractor tedei de 90 de cai sau o mata lesinata 316/318...si exemplele de pocnitori pot continua...
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #15
               Salut. Stie cineva daca Sandero 1.2 Plus are gaurile pentru manerele de viraj? Pentru ca maner nu are decat la pasagerul din dreapta fata. Ma mai intereseaza si daca se potrivesc manerele (gaurile, de fapt) de la Logan 2.

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google