Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Piese Si Accesorii Comune Cu Dacia Logan

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Danezu
  replied
  Originally posted by ciomp View Post
  stie cineva bara stabilizatoare de logan e mai ieftina ca cea de pe sandero? se potriveste? mi-as monta bara dar in service mi-au zis ca e cca 575 ron pentru sandero. mi se pare foarte mult.
  hai ca jumatate parca ar merita. pentru cele din dezmembrari nu primesti garantie si probabil nu ai garantia ca masina nu a fost lovita si bara e ok. multumesc.
  e 70 lei la dezmembrari

  Leave a comment:


 • spik1
  replied
  Ce sa mai...

  Leave a comment:


 • Midnighte
  replied
  Din grota. Dar ma intorc inapoi.
  Tu ?

  Leave a comment:


 • albinoium
  replied
  De unde rasariti, nene?

  Leave a comment:


 • Midnighte
  replied
  Exact un diblu trebuie. De 8 !

  P.S. - are aceeasi functionalitate ca un diblu, insa nu e diblu. Dar na, tu esti expertul si o rezolvi.

  Leave a comment:


 • albinoium
  replied
  Originally posted by t0rquemada View Post
  Da le are, dar trebuie,2mânere + 2buc pe mâner:

  Clips mentinere
  7703081184
  1,29e+tva

  surub H embase 6
  7703017104
  1,05e+tva
  H embZ 5-17,5C
  La clipsul de prindere gasesc o chestie gen diblu dar la surub 7703017104 peste tot spune ca nu exista codul.

  Leave a comment:


 • t0rquemada
  replied
  Codurile sunt pentru X52, unde X = L(Logan II), B/Bcross(Sandero/Stepway II), K(MCV)

  Leave a comment:


 • albinoium
  replied
  Multumesc. Rapid si la obiect ca intotdeauna. Vreun indiciu de unde iau clipsurile, suruburile dar si daca se potrivesc cele de Logan?

  Leave a comment:


 • t0rquemada
  replied
  Da le are, dar trebuie,2mânere + 2buc pe mâner:

  Clips mentinere
  7703081184
  1,29e+tva

  surub H embase 6
  7703017104
  1,05e+tva
  H embZ 5-17,5C

  Leave a comment:


 • albinoium
  replied
  Salut. Stie cineva daca Sandero 1.2 Plus are gaurile pentru manerele de viraj? Pentru ca maner nu are decat la pasagerul din dreapta fata. Ma mai intereseaza si daca se potrivesc manerele (gaurile, de fapt) de la Logan 2.

  Leave a comment:


 • Seba
  replied
  am mers cu logan cu si fara bara stabilizatoare. am mers cu sandero cu bara stabilizatoare. sincer, e o diferenta, dar mica. sa nu-mi zici ca la super stabila de sandero toata smecheria e in bara aia, ca incep sa ma conving de cat de "blana" mergi...pe forum daca nu mergi la limita, ci doar mergi decent, cum fac destui de multi si mai mult, mergi ca o bunicuta (cum fac marea majoritate), nu simti mare diferenta intre o masina cu bara si una fara bara stabilizatoare . am mai intrebat o data, dar n-am primit raspuns...zice-ti unul, doar, de cate ori ati dus masina pe circuit si i-ati dat sa aiba 6 linii la apa? de simti tu asa de tare bara aia sau lipsa ei...
  era un fel de-a spune ca se rezolva problemele, pur si simplu tu si cu ciomp vorbeati pe 4 topicuri diferite de aceeasi bara si de cum se poate monta, cat costa si cat de formula1 devine sandelul cu bara montata. las-o asa, ca macane. tot o pocnitoare ieftina ca si loganul ramane, oricat de super stabila si speciala si cum vrei tu o mai vede cate unul. sandero=logan=doua tigai. care nu au nevoie de discuri spate, bari stabilizatoare sau mai stiu eu ce figuri. pt ca nu sunt facute sa fie masini sport, oricat am incerca unii sa mergem mai tare decat un tractor tedei de 90 de cai sau o mata lesinata 316/318...si exemplele de pocnitori pot continua...

  Leave a comment:


 • Spanu
  replied
  seba ce ar fi sa conduci un sandero fara bara stabilizatoare sibiu-pitesti si inapoi. apoi sa mergi cu un sandero cu bara stabilizatoare 2 km... vei vedea cat de obsedanta e bara aia si cum se simte lipsa ei.

  p.s. unde draq am zis eu ca s-au rezolvat problemele?

  Leave a comment:


 • ciomp
  replied
  pe mine ma obsedeaza, recunosc!

  Leave a comment:


 • Seba
  replied
  domnilor, in special ciomp si spanu, al cate-lea topic e asta unde toate problemele de la sandero se rezolva prin montarea vestitei bare antiruliu?

  Leave a comment:


 • ciomp
  replied
  si eu ma gindesc cam la fel. bieletele si bucsile sa le iau noi ori de la ei, ori din alte surse bineinteles piesele sa fie de origine. nu prea stiu cu garantia asta cum e (ma refer la garantia pe tot ansamblul); daca ar da totusi garantie pe bielete si bucsi si pe bara daca o aduci tu second nu, mi s-ar parea totusi rezonabil. stiu din auzite ca bieletele de la capete se si uzeaza destul de repede si totusi 150 ron bucata e ceva. unii in service ziceau a de aia au si scos bara, adica unul dintre motive e ca se uzeaza bieletele astea. eu nu stiu daca e chiar asa, doar am auzit!

  Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google