Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero Stepway

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandero Stepway

    iata viitorul dacia SUV !!
    Următorul model ce va debuta în gama Dacia va fi un SUV pe platforma lui Sandero, ce a fost deja suprins în teste cu minimul de camuflaj.

    Dezvoltarea noului proiect Dacia are loc de mulţi ani, şi după ce am putut vedea primele poze cu modelul complet camuflat, dar şi testat cu o caroserie de Logan , acum avem şi primele poze ce nu pot da primele detalii cu privire la designul exterior. Deşi se poate observa cu lejeritate că în cazul de faţă avem de a face cu o grilă faţă specifică Renault, cu un romb slab camuflat, este de aşteptat ca viitorul SUV Dacia să fie în proporţie de 95% identic.

    În ceea ce priveşte partea tehnică, transmisia integrală va fi preluată de la Nissan X-Trail. Viitorul Dacia Sandero SUV va fi de altfel cel mai scump model din gamă, urmând să atingă cel mai probabil suma de 15.000 de euro chiar şi în România, lansarea fiind preconizată pentru anul viitor.
    aspectul este aproape identic cu al lui sandero,arata destul de bine
    Attached Files
    Last edited by cj_03_grm; 6 June 2008, 14:03.

  • #2
    Arata super. Sandero e una din masinile mele preferate, dar acest suv este... Nici nu mai cuvinte.
    Scuzati absenta indelungata. I'm back

    Comment


    • #3
      ala e Sandero Cross nu Dacia SUV. Sunt doua chestii diferite.

      Comment


      • #4
        ai dreptate...
        poti sa schimbi numele threadului in sandero cross?

        Comment


        • #5
          Done. Interesant cum au evoluat lucrurile la Daciuca. Acum vreo 2 ani ma minunam cum poate o marca sa reziste pe piata cu un singur model. Iar acum apar ca ciupercile nici nu mai stii pe care sa le alegi.
          Vine si intrebarea, ok, ati scos o gramada de caroserii pe platforma Logan, dar... alta platforma nu mai iese?
          Mai sus sau mai jos de B0 nimic? Un mini sau poate o compacta foarte competitiva, ceva gen kia c'eed?

          Comment


          • #6
            pana la urma vanzarile vor scadea din cauza ca au o singura platforma pentru ca se va invechi, lumea a avut-o,si este nevoie de alte modele si platforme
            modelele ce le au acum sun toate frati si surori,sa lanseze modele pe alte platforme si sa aiba doar designul putin asemanator,sa se vada ca este dacie ,dar restul sa fie diferit.....ABS,ESP ,climatronic.....oare vise imposibile???

            Comment


            • #7
              update foto sandero cross......photoshopuri...........
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Cam asa o sa arate Sandero Cross, dar aia nu e o versiune finala.
                sigpic

                Comment


                • #9
                  update foto,posibila versiune de serie........
                  Dacia Sandero cross a fost surprins complet dezvelit de francezii de la AutoPlus.
                  Revista AutoPlus pare să fie publicaţia de casă a constructorului francez, reuşind şi de această dată să dezvăluie primele poze cu un model din grupul Renault fără deghizarea clasică. Este vorba de noul sandero cross realizat pe baza lui Sandero, surprins de francezi în timpul unei prezentări secrete. Deşi exemplarul din paginile publicaţiei franceze poartă sigla Renault, un exerciţiu mic de imaginaţie prin care punem sigla Dacia în locul rombului ne poate ajuta cu o imagine mai clară a modului în care va arată viitorul SUV românesc.
                  Attached Files

                  Comment


                  • #10
                    mda...in primul rand Salut baieti !!!
                    nu mi se pare buna politica asta renault ,probabil pe baza Sandelului vor aparea si urmatoarele 4 noi modele Dacia pana in 2012 ,de care vorbeau oficial cei din conducerea grupului !
                    Se spunea ca Sandero va fi o alternativa pentru tineri ,bun dar tineri sint atrasi si de sistemul audio.. nu e tocmai buna exprimarea ,eu spre exemplu nu sunt deloc multzumit de preechiparea radio + ca la toate masinile noi mp3'playerele sint facute special pentru acel model de masina si se potriveste ... macar la varfu de gama puteau sa vina si ei cu ceva care sa schimbe putin consola centrala a masinii sa fie mai atractiva!
                    Dar sa raman la subiect e bun venit un SUV de la Dacia se vor gasi destui cumparatori dar cu ce motor va veni ? 1.4 ... sau 1.6 si 1.9 la varfu de gama care va concura la pret cu fratii coreeni ?
                    edit* scz pentru exprimarea slaba sint foarte obosit

                    Comment


                    • #11
                      Sper ca Sandero sa fie o masina pt romanul de rind.

                      Poate aceasta este, sau se vrea, dar ar trebui sa fie piesele mai ieftine, pt Romania, macar. Avind in vedere ca multe Loganuri au inceput sa viziteze servicele, piesele sint cam scumpe, calitatea slaba. Am avut multe ex de la colegi mei, care dupa 2 ani de LOGAN, acu` vreau masina nemteasca. Da nu reusim si noi , sa construim o masina pt buzunarul romanului si asa necajit destul? Sper si vreau sa fie sa devina realitate, masinuta asta , sa dam scoala nemtilor cu masina poporului lor. De ce sa nu avem si noi o 'masina romanului' .

                      Comment


                      • #12
                        Link poze noi
                        Last edited by Stefan; 10 July 2008, 14:22.
                        Scuzati absenta indelungata. I'm back

                        Comment


                        • #13
                          cam asa va arata viitorul sandero cross doar ca va avea imaginea dacia

                          Comment


                          • #14
                            Se numeste Sandero Stepway si a fost lansat ieri in Brazilia.
                            Renault a lansat pentru pieţele din Argentina şi Brazilia un model foarte interesant, bazat pe caroseria lui Sandero.


                            Oare de cati inchi sunt rotile?
                            Scuzati absenta indelungata. I'm back

                            Comment


                            • #15
                              garda la sol ridicata cu 40 mm
                              roti de 16 inch 195/60 r 16

                              Descubra a gama de veículos Renault para clientes profissionais e particulares: Conheça os nossos utilitários premiados.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google