S-a lansat cu mare tam-tam varianta de 6890 euro pentru un Sandero.Acum ce ar spune multi:"La banii astia nu poti sa emiti prea multe pretentii".Este,dupa parerea mea o continuare a liniei pe care a mers si logan.Adica o masina ieftina care sa fie croita pe masura romanului.L-a gadilat acolo unde trebuie.Adica:spatiu mai mult decat suficient,un motor de origine Renault,cutie la fel si in rest ... sanatate.Ideea este in felul urmator: Intr-adevar 6890 euro pentru un Sandero este un pret mai mult decat bun la prima vedere,dar....nu e chiar asa.Pe zi ce trece descopar niste lucruri elementare care NU ar fi trebuit scoase din echiparea de serie,adica:
-Manerul de care tragi ca sa inchizi usa a ramas la fel ca la vechiul Logan(la variantele mai scumpe este pusa un fel de extensie argintie).
-Inchiderea centralizata lipseste cu desavarsire.M-am interesat sa ii montez ulterior.Am sunat la "vocea clientului" si mi s-a spus ca momentan nu este disponibila nici ca accesoriu.Altfel de inchidere nu pot sa ii montez, ca astfel pierd garantia la partea electrica.LOOLL
-As dori sincer sa ii montez si o cotiera.Dar iar "minune".Ma uit intre scaune si nu are dupa sch de viteze nimic...doar mocheta(nu are consola aceea de plastic).Ar trebui sa dau gauri cumva in jos ca sa pot monta cotiera,sau sa iau consola ...
-LOL ...nu este de loc bricheta.Este doar un capac din plastic.
-Ornamentul cromat din fata lipseste.
-Pedala de acceleratie zici ca e de jucarie.Daca ridici un pic de ea zici ca se rupe.
Ce imi place
-Sistemul de franare face fata mai mult decat satisfacator(ABS-ul Rulezzz)
-Este destul de silentios motorul.
-Consum rezonabil.Aprox 6.8 mi-a iesit mie.
Atept sa ma criticati sau sa ma sustineti cu argumente.
P.S.Mi se pare incredibil urmatorul fapt:Sa ai la o masina ABS serie,dar sa nu ai capace la roti.
-Manerul de care tragi ca sa inchizi usa a ramas la fel ca la vechiul Logan(la variantele mai scumpe este pusa un fel de extensie argintie).
-Inchiderea centralizata lipseste cu desavarsire.M-am interesat sa ii montez ulterior.Am sunat la "vocea clientului" si mi s-a spus ca momentan nu este disponibila nici ca accesoriu.Altfel de inchidere nu pot sa ii montez, ca astfel pierd garantia la partea electrica.LOOLL
-As dori sincer sa ii montez si o cotiera.Dar iar "minune".Ma uit intre scaune si nu are dupa sch de viteze nimic...doar mocheta(nu are consola aceea de plastic).Ar trebui sa dau gauri cumva in jos ca sa pot monta cotiera,sau sa iau consola ...
-LOL ...nu este de loc bricheta.Este doar un capac din plastic.
-Ornamentul cromat din fata lipseste.
-Pedala de acceleratie zici ca e de jucarie.Daca ridici un pic de ea zici ca se rupe.
Ce imi place
-Sistemul de franare face fata mai mult decat satisfacator(ABS-ul Rulezzz)
-Este destul de silentios motorul.
-Consum rezonabil.Aprox 6.8 mi-a iesit mie.
Atept sa ma criticati sau sa ma sustineti cu argumente.
P.S.Mi se pare incredibil urmatorul fapt:Sa ai la o masina ABS serie,dar sa nu ai capace la roti.
Comment