Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Senzori parcare / video marsarier

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Pentru ridicarea automata a geamurilor sunt niste module in plus in usi care se cupleaza la inchiderea centralizata. La mine la cealalta masina daca atunci cand o incui tin apasat butonul de incuiere se ridica geamurile.

    Nu stiu daca dacia are optiunea asta. Full option la Dacia difera de full option la o masina straina de 2 ori mai scumpa...

    Comment


    • #17
      Nu contest ce au si ce n-au masinile mai scumpe, sa fie sanatosi, eu sunt foarte multumit cu sandero, doar am mentionat ca daca se ridicau si geamurile, si vorbim de niste module de 20EUR, atunci era jos palaria pentru Dacie. Si daca ma punea sa platesc 20-50EUR in plus la achizitionare, probabil ca dadeam.
      Sau poate in calculatorul masinii exista optiunea asta, doar nu este activat, merita sa ma duc la reprezentanta si sa intreb?

      Comment


      • #18
        E normal sa nu fie. De ce ?
        Pentru ca la Dacia, nu exista miscare automata a geamului ( e doar miscare manuala, adica cat timp tii apasat butonul, geamul se misca ). Singurul geam care e automat, e doar la SL 10, geamul soferului si probabil la Prestige, tot doar geamul soferului si doar din butonul de la sofer.
        La alte marci, miscarea geamurilor e automata, indiferent de unde apesi ( de la sofer sau chiar pe portiera respectiva ) si deci, poti folosi acest fapt si sa dai doar un impuls, ca apoi se inchide geamul automat = functia comfort a masinii.

        De exemplu, poti vedea foarte bine functia de comfort, pe masinile scumpe ( Octavia de exemplu ), care are geamuri manuale ( dai la manivela, in anul 2017 ! ) pe portierele din spate. Lasi toate geamurile deschise, blochezi masina si tii apasat pe blocat. Ai sa vezi ca se inchide geamul soferului si poate, geamul de la pasager fata. Geamurile spate nu se vor inchide.

        Ca recapitulare - functia comfort functioneaza doar daca ai miscari automate pe ce vrei tu sa inchizi - geam, trapa, carpa ( atat de la trapa cat si portiera ). Nu ai miscari auto, nu ai comfort.
        Alta zi, alt idiot

        Comment


        • #19
          Întrebi degeaba, testat pe un B52ph2, activat nu face nimic, deși are aceeași macara cu impuls la șofer (nu butoane cu impuls cum visează unii) ca SL10(seria limitată 10ani).

          Mai ai de învățat, combinația senzori+cameră înseamnă pe lângă posibilitatea de a parca mai repede și un ajutor în locuri înghesuite

          Mașina din semnătură a venit cu senzori din fabrică și din 2014 are și cameră spate - urmează camera frontală anul ăsta
          sigpic

          Comment


          • #20
            Auto Parts, Car Security Products, Car Alarms, Car Horns , Radar Detector , Two Way Car Alarm , Electronic Siren , Car Security System , Speed Sensor, One Way Car Alarm , One Way Car Alarm System , Two Way Car Alarm System Car alarms, car alarm, Car Alarm System, alarm system, alarm, CAN BUS alarm, Alarm, Autoalarm, Radarsensor, Microwavesensor, Tiltsensor, Glasbreaksensor, Transmitter, central door lock, Remote, Tiptronic, tracking, GSM, GPS, Pager, SMS, Interiorlight, LED light, SMD Light, 24 Volt Alarm, comfort, comfortclosure, Receiver, Chrome, Chrome transmitter, Remote, Flipkey, 868 MHz, 434 MHz, 433 MHz, Transponder, cut out, fuel pump cut out, Starter, Starter cutout, Fleet, Caravan, Motorcycle, car tracking, control, SOS, Tracker, car, News, Tracking, Ortung, Boat, Quad, Fleetmanagement, cars, Quadsim, GPS, truck, OBD, OBDII, Pekasat, T3, T4, T5, T6, Passat, Volkswagen, Tiguan, Beetle, Polo, UP, Touareg, Corando, BMW, F10, F11, F12, F30, F31, F32. KIA,, Jammer, Jamming, AntiJamming, Ampire, Cobra, Directed, Voafone, Patroline, Pandora, Thitronik

            39€

            Comment


            • #21
              Nu sunt plug-n-play, puțini fac module cu implus plug-n-play, unul singur face cu ridicare/coborâre la încuiere/descuiere sau ridicare la 2/3/4/5 ore după închidere

              Fiind ph2 ai butoane în cascadă și nu se pot folosi module cu impuls fără alte modificări ale instalației
              sigpic

              Comment


              • #22
                Atunci singura si cea mai ieftina rezolvare este sa am grija, inainte sa opresc motorul sa fie toate geamurile sunt inchise... si gata. Amanunte, noi sa fim sanatosi.

                Comment


                • #23
                  Acuma nu cred ca asta cu lasatul geamurilor deschise este o problema de viata si de moarte.

                  Se poate monta monta un senzor volumetric de interior si chiar daca e geamul deschis si baga unu mana incepe sa guite alarma la masina.

                  Comment


                  • #24
                    Ce tare, nici nu stiam ca exista senzor volumetric de interior. Merci de info, ascomp.

                    Comment


                    • #25
                      chestia asta e misto cand iti pui pe bord , pe parbriz in interior o de aia de protectie la soare si chestia se misca si incepe sa sune alarma :-)

                      Comment


                      • #26
                        Din cate vad sunt foarte utili senzorii de parcare, imi voi lua si eu.

                        Comment


                        • #27
                          ideal ar fi senzori de aprcare spate si camera video mers inapoi

                          Camera video de mers inapoi pt Dacia cu monitorul in oglinda retrovizoare si camera in becul de luminat numar spate e pana in 200 lei pe aliexpress in China

                          Comment


                          • #28
                            Originally posted by ascomp View Post
                            chestia asta e misto cand iti pui pe bord , pe parbriz in interior o de aia de protectie la soare si chestia se misca si incepe sa sune alarma :-)
                            Si mai mult, cu senzorii aceia in interior, daca vreti sa va puneti, aveti in vedere ca:
                            -daca lasi geamurile putin deschise sa nu se incinga masina si adie o pala de vant >>> alarma
                            -daca iti ramane o musca/tantar/fluture/molie/paianjen in masina >>> alarma
                            -daca iti lasi animalul de companie in masina si te duci pana in magazin 5 minute >>> alarma
                            -bricheta uitata si explodata de la caldura >>> alarma

                            asa ca... va spun din propria experienta ca ii am montati de 12+ ani si nu mi-au folosit la absolut nimic; doar o grija in plus inainte sa parasesc masina.
                            Sandero Stepway 0.9
                            Clio Symbol 1.4

                            Comment


                            • #29
                              De aia se recomanda senzor de dublu perimetru. Si e normal sa sune alarma cand lasi cainele sau se misca ceva prin masina ( nu o musca, ca nu suna la asa ceva ).
                              Alta zi, alt idiot

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google