Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Kilograme in minus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Eu cred ca lansarea in etape a diverselor motorizari in "Romanica" este o dovada clara a faptului ca Renault trateaza aceasta tara ca pe una de lumea a treia. Am inteles ca pe Sandero care va fi exportat in alte state europene va fi disponibil motorul de 1.6 16v. Daca informatia este reala (sper sa nu-mi spuna vreun moderator zelos ca "zbor de pe forum", desi nu m-ar mira), este de-a dreptul jenant. Se pare ca "frantujii" credi in continuare ca romanii au un drept limitat la tehnologie. Loganul cu airbag-uri laterale a fost disponibil ceva mai tarziu pe aici pe la Miorita iar pe Clio III, dci-ul de 1.5 in varianta sa cea mai puternica nu este disponibil nici pana acum in Romania decat poate pe breack . Pe Sandero sau pe "phasse deux " nu avem clima, ca sa nu mai vorbim de scaune incalzite sau alte dotari. Cu tristete compar modul in care s-au comparat cei de la Wv cu sora mai saraca numita Skoda. Au implementat 100 % performanta germana cu toate beneficiile ei. Pe Skoda regasim aceleasi dotari ca si pe marca mama. Identitatea de marca este cea care face diferenta si nu dotarile in sine. As dori si la Dacia echivalentul lui Rs sau al lui Superb, dar Renault se simte bine in lumea a III a...

    Comment


    • #62
      Zbori de pe forum.

      Glumeam.
      Nu va fi disponibil 1,6 16v nici in Europa de Vest. Sunt deacord cu tine ca e anormal sa nu fie disponibile de la inceput toate motoarele. Mai ales ca nu se poate spune ca au fost constrangeri tehnice in acest sens, iar motoarele exista, nu sunt in dezvoltare. E doar marketing. Ceea ce sucks.
      La Skoda lucrurile intr-adevar stau foarte bine din punct de vedere al disponibilitatilor tehnologice, dar nici ei nu au dus o politica foarte corecta, pentru ca toate astea costa foarte mult. Optionalele la Skoda sunt scumpe, ca si la sora germana. Dar macar sunt acolo; bineinteles deja nu mai vorbim de low-cost.

      Comment


      • #63
        LOW_COST fratilor ce vreti(luati in consideratie ca piesele sunt de renault si nu sunt ieftine de loc). in aceste conditi ca sa scoti o masina ieftina trebuie sa reduci tot ce se poate(si tot scumpa iese),.

        Comment


        • #64
          zvonistica multa...

          Comment


          • #65
            stie cineva cam cat mai asteptem pana la lansare dci; o data ceva?

            Comment


            • #66
              Dacia va începe comercializarea din această lună a modelului Sandero echipat cu motorizări diesel 1,5 dci de 70 şi 85 CP.

              De astăzi a început comercializarea modelului Sandero în Franţa, cu preţuri începând de la 10.500 de euro pentru versiunea Ambiance dCi 70 CP, acelaşi motor fiind disponibil şi în varianta Laureate la 11.300 de euro. Motorizarea mai puternică, de 85 CP este oferită în echiparea Laureate la 11.900 de euro şi 13.000 de euro pentru Prestige.

              Avantajul major al noilor motorizări pe piaţa franceză este dat de faptul că emisiile reduse de CO2, sub 120 g pe km îi aduc viitorului posesor o primă de la stat de 700 de euro. Pentru piaţa franceză Dacia Sandero este disponibilă cu o garanţie de 3 ani sau 100.000 de km plus un interval de service de 20.000 de km sau 2 ani. Progresiv motorizările diesel vor fi lansate şi în restul Europei.

              Având în vedere faptul că în România preţurile la modelele pe benzină sunt în medie cu 1500 de euro mai mici comparativ cu cele din Franţa, ne putem face o părere şi despre banii la care va fi oferit Sandero pe motorină în România. Estimăm 11.500 de euro pentru Sandero 1,5 dci 85 CP în versiunea Prestige. Dar există şanse ca preţul să fie chiar mai mic de atât.
              Sursa XXXX
              URA !!!!
              Last edited by Anytza; 12 September 2008, 18:34.

              Comment


              • #67
                Puteai sa zici si sursa - sub forma de hyperlink. Nu se considera reclama.

                Comment


                • #68
                  nu stiu cum....

                  Comment


                  • #69
                    Pai, cam asa:
                    Attached Files

                    Comment


                    • #70
                      ok, pe viitor asa am sa fac mersi, multumesc si scuze

                      Comment


                      • #71
                        aici aveti toate datele si toate motorizarile pt sandero
                        Erfahren Sie mehr über die technischen Daten des Dacia Sandero : Kofferraumvolumen, Innen- und Außenabmessungen, Leistung u.v.m.

                        Comment


                        • #72
                          Bre, daca mai pui odata datele astea pa forum iti dau cu ele in cap.
                          A ajuns si primul tau post cu ele, iti multumim, dar ajunge.

                          Comment


                          • #73
                            Angelblack: ai poluat toate topicurile de bucurie ca dacia pune alte motoare pe sandero...ajunge! trebuia sa ai deja concediu pt offtopic, spam, postare intr-o categorie necorespunzatoare...linisteste-te, te rog. am inteles toti ideea, asteptam sa apara si la noi, dar, gata!
                            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                            Comment


                            • #74
                              Stefan nu te enerva,da-i un cartonas

                              Comment


                              • #75
                                Pai daca omul intelege de vorba buna nu e nevoie sa iau masuri.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google