Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Kilograme in minus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Nu va fi nici un dCi disponibil la lansare.
    Din toamna, sau cel tarziu primavara viitoare, vor fi disponibile si ele.
    sigpic

    Comment


    • #32
      De ce nu vor fi disponibile si cu motoare diesel ? Poti da mai multe informatii ?
      Pare ciudat ca vor fi doar benzinare, deoarece, cu greva asta de la uzina, si la cati bani au pirdut cei de la reno' era mai logic sa vanda diesel-uri tocmai pentru a mai recupera din pierderi, la fel cum fac acum cu Logan Pick-up, care e restrictionata pentru Romania, Bulgaria si Turcia, uzina producand mai multe Logan MCV pentru export, datorita pretului de star t cu aprox 2000 euro mai mare si a multiplelor posibilitati de echipare...pentru a recupera din pierderi.
      In fine, eu oricum vreau benzinar. Poate nu scot Sandero pe diesel ca se pregatesc sa le echipeze cu ceva motoare noi ?

      Comment


      • #33
        La fel au facut si la Logan......intai au lansat motorizarile pe benzina iar mai tarziu cele diesel..........din ce cauza?? ca sa poata sa scoata un pret mai mare mai tarziu si sa aiba cat mai multi cumparatori........asta ii strategia
        Last edited by Stefan; 8 May 2008, 18:02. Reason: Nu cita postul anterior
        1.5

        Comment


        • #34
          Pentru ca se pare ca exista o criza de motoare dci la Renault. Pacat pentru ei, din cate stiu eu dieselurile aveau ponderea cea mai mare in vanzari.
          Last edited by Stefan; 8 May 2008, 18:20.

          Comment


          • #35
            dieselurile sunt foarte importante pentru un producator auto ar trebui sa scoata de la lansare diesel si in legatura cu greutatea s-ar putea sa fie la fel cu a loganului daca va avea mai multe echipamente adica abs,aer conditionat etc.

            Comment


            • #36
              E criza de motoare diesel, hai sa fim seriosi ! adica nu cei de la reno' produc motoare diesel ? (daca nu le fac ei, atunci inteleg ca paote e criza, ca doar stau dupa producatori, distribuitori) De ce nu fac motoare benzina / diesel in functie de cerintele pietei, ori sa nu-mi spui acuma ca liniile de asamblare pentru B / D sunt diferite si ca linia de productie a D e la limita superioara pentru ca cererea e mult peste capacitatea liniei de productie ?

              Comment


              • #37
                S-ar putea sa ma insel, asa ca nu dati cu pietre daca e gresit ce urmeaza sa spun: din cate stiam la noi se fac motoarele pe benzina, iar dieselurile vin de prin alte parti.

                Comment


                • #38
                  nu gresesti.
                  era vorba ca de anu asta sa faca si dieseluri la noi, daca tin minte bine.

                  Comment


                  • #39
                    cel mai bine era ca de la lansare sa fie cele patru motoare iar prin 2009 sa scoata ceva diferit, ceva special si pt sandero si pt logan pe langa ceva modificari

                    Comment


                    • #40
                      Pai puteau nemernicii de la Reno' sa puna pe Sandero si motorul de 1.2 16V 75 CP de la Clio, dar nah, nu vor sa-si elimine direct "concurenta" (adica Sandero pe Clio)

                      Comment


                      • #41
                        Desi pare, nu este asa usor sa montezi un alt motor pe un model in fabricatie. Plus ca vorbim de costuri, motorul 1,4 mpi se face la noi din 2001 parca, si echipeaza modele Renault de prin 1995 (!!!). E amortizat si rasamortizat.
                        Logan cu motorul de pe Clio nu ar mai fi asa ieftin pentru un model de intrare in gama si atunci a-i tipa pe aici ca "uite ce nesimtiti sunt astia de la Reno ca-mi cer 10 000 de euro pt o masina de 75 de cai".

                        Comment


                        • #42
                          Asa cum cei de la Mazda (chiar si Opel cu motoarele lor Twinport) pot scoate pe piata masina la 10000 euro cu tva inclus (intr-adevar nu cu dotarile de logan) si cu motoare de ultima generatie SVT cei de la Reno' de ce nu pot ? Da, pentru ca nu sunt japonezi, de-aia...

                          Comment


                          • #43
                            Logan 1,4 mpi pleaca de la 6400 si e si mai mare ca un Corsa sau Mazda2. Iar la 10 000 nu poti cumpara niciun Logan cu motoru de 75 de CP.

                            Comment


                            • #44
                              sandero va avea disponibile cele 4 motorizari inca de la lansare urmand ca 16v sa fie diponibil intr-un viitor apropiat
                              si modelul full va costa 9500euro

                              Foloseste Edit
                              Last edited by Stefan; 13 May 2008, 20:31.

                              Comment


                              • #45
                                de unde stii?? toata lumea zice ca ar fi numai motorizarile pe benzina disponibile la lansare
                                Last edited by Stefan; 13 May 2008, 20:32. Reason: nu cita postul anterior

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google