Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

1,2 16v vs 1,4 8v

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  stiti cum era intrebarea aia: mica si jucausa sau mare.
  totdeuna am ales mare, cat mat mare,imens
  deci aleg 1.4 prntru ca e mai MARE
  -fara-

  Comment


  • #32
   aleg mare pentru ca, consider ca face fata cerintelor mele.

   motorul de 1.6 90 CP mi se pare mai bun decat 1.4 75 CP, iar dif de consum nu este mare. Insa stiind cum merge 1.6 si 1.4 pe logan tind sa aleg Sandero 1.6 decat Sandero 1.4 cu toate ca Sandero este mai usor decat Logan
   Last edited by angelblack; 4th February 2009, 11:15. Reason: Automerged Doublepost

   Comment


   • #33
    nu e mai usor sandero decat logan

    Comment


    • #34
     depinde de versiune.
     prima versiune de logan e mai usoara ca ultima versiune, la fel si la sandero.
     sandero laureat 1.4 (a mea are 1140 kg) mult fata de opel insignia a lu nasu meu care are 1500 de kg si 140 cp pe un motor 1.6 benzinar
     -fara-

     Comment


     • #35
      la aceleasi versiuni, sandero si ligheanul au greutati apropiate. nu confundati insignia (limuzina medie) cu sandero (clasa mica). apropo, sandero de 1.4 in echipare laureate are cu 30 de kile mai putin decat logan prestige 1.6_16v...mi se pare cam grea, tinand cont ca e mai mica, totusi.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #36
       abia astept sa vad cum se comporta pe sandero motorasul ala.totusi ia mai uitati-va o data pe graficele celor 2 motoare pt ca 1.4 la 2000 rpm are .29 de cai si la 3000 rpm are 47.
       Last edited by alecs55; 4th February 2009, 20:29.

       Comment


       • #37
        eu am spus de multe ori ca e o masina grea pentru motoarele mici. Nici aerodinamica nu ajuta prea mult..Cei de Dacia nu s-au gandit la performante si nici nu se vor gandi. Ei fac masini inalte, patratoase, calitativ slab.... pe scurt: doar sa mearga.

        Comment


        • #38
         Mie mi se pare ok si motorul de 1.2 16V si cel de 1.4 8V, mai ales pt oras si pentru cei care vor un consum mic, si care vor o masina doar pentru a-i duce din punctul A in Punctul B.
         Sa nu uitam ca motorul de 1.2 16V se afla si pe RENAULT CLIO 3 si pe NOUL REANULT SYMBOL, si se pare ca se este ok pana acum.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google