Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum Sandero 1,4 75 CP

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by sanderizer View Post
    Inca o data: se poate consum de 3.44? Sau imi da eroare?
    Clar iti da eroare, eu chiar acum sunt intr-un test gen: meniu secret 31L resetat CB...verificat consum de benzina + consum mediu + Km parcursi....inca nu am terminat testul, dar se pare ca in rezervor nu erau deloc 31L poate pe undeva pe la 22L (asta aproximez eu acum)
    Oricum, dupa ce termin testul pun aici datele finale cu tot cu calcule.

ps. ideea e ca se poate verifica lejer daca e adevarat cati litri iti indica meniul secret, cu cati litri iti arata CB ca ai consumat de la ultima resetare (pe care evident, o faci chiar in clipa in care vezi cati L ai in rezervor)
    Last edited by bunicuta; 12 August 2009, 21:59.

Comment

• Nu am CB
      Daca aveam,nu mai era cazul sa fac calcule,ma uitam pur si simplu la consumul mediu.

Comment

• Cum vad cati litri imi indica meniul secret? Cum accesez meniul secret?
        Last edited by angelblack; 12 August 2009, 22:21.

Comment

• 1. Se pune contactul.
          2. Se ţine apăsată tasta de resetare a kilometrajului parţial până când acele turometrului şi indicatorului de viteză încep să se mişte aleatoriu.
          3. Se ia degetul de pe tasta de resetare.
          4. Se apasă apoi scurt pe tasta de resetare, de mai multe ori, până când se va afişa cantitatea de combustibil care există în rezervor (parcă la cea de-a doua apăsare apare).
          Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

• Multumesc frumos pentru informatie manic_user.
            Afecteaza cu ceva CB-ul, sau altceva?

Comment

• Cu plăcere!
              Nu este un meniu secret, este de fapt un menu de service/test şi nu afectează cu absolut nimic.

Comment

• MUltumesc. O sa incerc si eu.

Comment

• La cei cu CB nu merge? Acum am incercat dupa metoda descrisa si nu s-a intamplat nimic timp de cateva secunde, dupa care a inceput sa modifice ora (numara minute...) ???

Comment

• Paşii indicaţi în postul meu anterior sunt greşiţi şi îmi cer scuze pentru acest lucru!

Paşii corecţi sunt:
                    1. Se ţine apăsată tasta de resetare a kilometrajului parţial, cu contactul luat.
                    2. Se pune contactul, păstrând tasta apăsată.
                    3. Se ţine apăsată în continuare tasta de resetare a kilometrajului parţial până când acele turometrului şi indicatorului de viteză încep să se mişte aleatoriu.
                    3. Se ia degetul de pe tasta de resetare.
                    4. Se apasă apoi scurt de 2 ori şi se va afişa cantitatea de combustibil care există în rezervor.

Scuze încă o dată!
                    Last edited by manic_user; 13 August 2009, 12:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Am incercat si eu metoda.
                      Am observat ca arata mai mult combustibil decat indica la bord.

Comment

• depinde, se poate sa arate si mai putin. in principiu o liniuta pe bord e aprox 5 litrii...daca ai 9 litrii pe bord poti avea afisate 2 liniute sau una, depinde cum rotunjeste CB valoarea citita de pe rezistenta si care e toleranta rezistentei respective. oricum, alea sunt cifre aproximate, informative...dar da, de cele mai multe ori, arata mai mult in autotest decat la liniutele respective.
                        dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

• Am inteles ca este o cantitate pe care CB-ul nu o vede in mod normal, dar poti rula cu benzina care mai este in rezervor chiar daca CB-ul iti arata 0 rezervorul.
                          Probabil si de aici diferenta intre CB standard si partea de service a CB-ului

Comment

• da, numa ca aia e in plus, nu in minus adica nu "vede" peste 50 de litrii, dar "vede" al dracu de bine ultimii 5 litri. de aia daca faci plinul "ochi" o sa ai surpriza placuta sa crezi ca pt 200km ai consumat 5 litrii (pana cade prima linie), desi ai consumat cam 15... zic 15 pt ca nu stiu exact cat intra in plu, unele voci sustin ca se pot baga aprox 60 litrii in rezervor. 55 intra sigur fara prea mult efort.
                            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

• al meu consuma 6,7 mixt cu AC

Comment

• Salut,

Revin cu o noua problema.
                                Dupa ce am fost in service si mi sa schimbat cablul de la ambreiaj, pompa de apa, iar la cutia de viteze ( se aud zgomote la turatii mai mari de 2500 rpm ) mi sa spus ca "ramane sub observatie" am constatat ca , consumul de carburant a crescut la 99,9 % !!!!!!!!
                                Inafara de asta, de fiecare data cand fac plinul mi se reseteaza tot CB-ul ( mai putin km totali ) !!!!!!!!!! - ce dumnezeu o mai avea???????
                                Oricum e un mare mister si ma astept si la alte probleme.
                                P.S. Am sandel de 1,4 , 16400 km si are abia 7 luni

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google