Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Consum Sandero 1,4 75 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stefan, in orasul asta mic, Zalau, nici daca circul bara la bara nu o sa scot 12 cu sandelul, e prea mic orasul.
    Auzi, ca doar am stat 7 ani in bucale: gandeste-te ca tu mergi cu masina la ora 8 dimineata din gara de nord inspre universitatii - ceea ce e criminal ; eu, de la mine de acasa, pana in centrul orasului (fiind mic, are un singur centru, nu 5-6 centre ca bucurestiul) am de parcurs cam 3-4 km pe care, daca circul bara la bara, ii fac in maxim 10 -12 minute, si asta pentru ca prind maxim 3 semafoare.
    Deci: ca sa scoti 12l in Zalau, tre sa fii nervos rau la volan

    Comment


    • se poate stefan sa scoti consum mare si in Zalau,gandestete daca de la silvania pana la perla prinzi semafoarele pe rosu si cu circulatie bara la bara in 2 saptamani la rand ne urca si noua consumul la masina.

      Comment


      • @Stefan, am resetat si eu computerul de bord.Si fara sa am motorul cald,am plecat prin oras.Consumul a plecat de la 16 la suta si dupa aia s-a dus in 20 lejer in primele 5 minute.A scazut pana la 10 de abia dupa vreo 100 de km!

        Acum am 7,2 dupa vreo 7000 de km cu ea.Se pare ca mai jos de atat nu prea o sa pot sa il dau.Pe autostrada la 115 imi ia cam 7 si prin oras Dumnezeu stie,ca tot penduleaza instant-ul la 7,3-7,4.Cred ca e peste 9 oricum in oras.
        Lucrurile se mai schimba,oamenii NU!

        Comment


        • sandelul are 7200 si ceva km,si consum mediu de 5,2 dupa un drum de 200km
          Attached Files

          Comment


          • si la mine e la fel..am mers 120km cu un consum de 5,2%..iar la peste 120km/h consuma 5.3l.

            Comment


            • @nfs: ai dizal? las-o naibii, doar 5.3% la peste 120km/h benzinarul? ceva nu "pusca" acolo...
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • atat imi arata, daca computerul greseste atunci si eu....cu urmatoarea ocazie fac poza.

                Comment


                • Traseu: Iasi - Roman - Piatra Neamt- Lacul Rosu - Lacul Sf. Ana - Lacul Rosu - Toplita - Borsec - Bicaz - Piatra Neamt - Roman - Iasi In total cam 823 Km cu 4 oameni in masina si portbagajul plin ochi CB arata un consum mediu de 6,3 l/100. Am mers putin si cu aerul conditionat iar pe europeana cu 100 - 120 km/h.
                  Sunt foarte multumit de masinuta.

                  Comment


                  • Iasi-Roman_Bacau-Onesti-Halos (un satuc la 15 km de Onesti, pe drum de munte)-Tirgu Ocna si retur, cu 5 oameni in masina, basca portbagajul plin cu bagaje, condus cu 60 in localitati si cu maximum 110 in afara, consum mediu de 5,8%. Benzina de 98, de la Petrom. Mi se parte un consum tare bun... Cu benzina de 95 am avut impresia ca inghite mai mult...

                    Comment


                    • Originally posted by need for speed View Post
                      si la mine e la fel..am mers 120km cu un consum de 5,2%..iar la peste 120km/h consuma 5.3l.
                      Vreau si eu sa stiu cum faceti!Vreau sa pornesc si eu cu un consum din asta magic asa!Resetati calculatorul de bord dupa ce v-ati incalzit deja motorul sau cum?Am mai explicat intr-un post anterior ca la mine porneste de la 16 consumul,asa ca sunt interesat cum de il dibuiti voi asa!
                      Lucrurile se mai schimba,oamenii NU!

                      Comment


                      • Rashx ...si la mine porneste de la 16 si uneori chiar si de la 26l/100 dar el scade treptat. Daca mergi in exterior constant cu turatia intre 2300 - 2800 vei obtine consumuri bune. Chiar in jur de 5% nu stiu cum poti ajunge dar in jur de 6 obtii sigur.

                        Offtopic: Bogdan Cris da si tu un PM sau un mesaj pe e-mail-ul meu.....poate putem organiza noi o intalnire in Iasi.
                        Last edited by Sanderooo; 23 April 2009, 22:13. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • si eu cu offtopic: daca tot vreti intalniri, mergeti la intalnirile loganclub. nu va mananca cei cu logan, ba mai mult in locul vostru m-as duce ca aveti ocazia sa aflati una-alta despre hibele masinilor si rezolvarile lor precum si unele imbunatatiri ce le puteti aduce masinii. si loganul si sandero sunt in fapt aceeasi Marie cu alta caroserie valabil pt toate orasele, nu doar pt iasi. mergeti macar asa sa vedeti atmosfera, sunt convins ca multi dintre voi veti repeta "figura". chiar ar fi frumos sa se faca intalnirile la comun logan-sandero...
                          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                          Comment


                          • Nu e problema ca nu putem sa mergem la intalnirile cu Logan...dar sa fie cel putin 2 cu Sandero... de asta am scris offtopic...

                            Comment


                            • a mai sarit consumul de cand cu caldura asta ajungand pe la 6,4 mediucu AC -ul pornit bineinteles
                              Attached Files

                              Comment


                              • Oliseh, eu inca ma minunez ce masina buna ai reusit sa prinzi din fabrica...nu scurgeri de ulei, nu greierasi in bord, usi...consum fantastic.
                                Ehe...ce bine ar fi sa fie si a mea atat de reusita...macar cu consumul.
                                ps. ce-mi place e ca la 3200 ture ai aproximativ 110-120 Km/h ceea ce pentru mine e super suficient ca viteza de croaziera.
                                ps. masina mea se inca se lasa asteptata - dau semn cand e gata...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google