ps. cuplul motor e bun pentru aia 70 Cp...dar oricum destul de grea masina pentru motor...asta a fost impresia mea la drive-test...antifonarea masinii in schimb nu se compara cu ce face dacia, e net superioara

, asa e mi-am luat skoda fabia trend 1.2 htp 70 in plus (fata de trend normal )are vopsea metalizata gri, bandouri laterale cheie briceag cu inchidere centralizata si jante de 15 din fabrica si avea pretul de 10900 si ceva din care am obtinut o reducere de 220 de euro nu mai e 400 ca la dacia si cam atat, prima mea impresie este ca se conduce diferit fata de logan/sandero cel putin la pedale e gen pasat, golf, seat si treptele de viteza se schimba diferit e mai preciza cursa schimbatorului, maine sper sa o iau de la dealer mai am ceva probleme cu un tichet rabla la care mai trebuia o adeverinta, dar azi sper sa o obtin de la cel care a dus masina la casat si maine dupa munca sper sa o iau, daca nu numai luni
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Leave a comment: