Originally posted by user2000
View Post
) daca ai piciorul mai mare , apesi mai tare pe frana si asta inseamna o uzura mai mare a placutelor de frana
) deci cei care aveti 45 , pazea a voi mergeti 2k cu placutele de frana si 5k cu discurile
)

Glumesc- depinde mult si unde mergi cu ea. Bravo, oricum esti catastrofa pentru service.

placute de frana ... ferodo premier fdb 1781 , nu din incercate , din auzite , anul trecut vroiam sa-mi iau placute , noroc ca le-am verificat inainte , catastrofa pt service ? ajunge cata teapa mi-am luat prin service-uri , cum sa fie 250 ron un schimb de ulei ?
lasa ca eu il schimb eu singur la jumatate din pret ca doar nu ma doare mana sa desfac un buson si filtrul de ulei
oricum pe forumul asta sunt la moda produsele "de origine"; daca nu "este" de origine, nu "e" bune
oricum pe forumul asta sunt la moda produsele "de origine"; daca nu "este" de origine, nu "e" bune
Aceste placute originale se gasesc in magazine de piese auto sau doar la reprezentantele Dacia? Eu am intrat intr-un magazin de felul asta, aveau 3 modele de placute de frana cu preturi intre 50 si 70 lei, pe unele scria ca sunt piese de origine dar tinand cont de pretul lor nu prea cred ca ar fi originale.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment