Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Baterie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    eu de 3 ani am ochiul magic "verde rau" si de fiecare data pe tester imi da mesajul "REPLACE THE BATTERY"
    -fara-

    Comment


    • #17
      fa totusi o verificare a bateriei , evental vezi daca incarca alternatorul...nu te arunca direct sa cumperi baterie

      Comment


      • #18
        Eu pe cealalta masina am Rombat Premier (aia verde) de 3 ani e OK, si masina e diesel si porneste singura de la distanta.

        Comment


        • #19
          update. am pus o de 2 zile de la un vecin o varta de 72A. astea 2 zile a pornit mai greu dar a pornit. dupa un drum azi de la munca pana aks (15km) m a lasat bateria in fata portii. dadeam la automat, dadea sa porneasca dar nu avea putere. cea de fabrica rombat cand m a lasat era moarta moarta. Cred ca nu incarca alternatorul. dar cum ne explicam ca a tinut cea de fabrica din 2008 pana acum. Unde pot verifica alternatorul? De la service de unde cumpar bateria? sa i rog intai sa mi masoare alternatoru? Am gasit unu pe alea topoloveni prin drumu taberii. rombat calciu 200 de lei si bat veche. AStept pareri v rog frumos! Multumesc dragi forumisti!

          Comment


          • #20
            E ok si calciu, dar recomand premier. E foarte ok si rombat are reprezentante in toate orasele. Intra la ei pe site sa vezi unde au in Bucuresti

            Comment


            • #21
              hmm..deci am avut dreptate..de verificat daca incarca alternatorul poti sa verifici si tu..daca stii sa folosesti un aparat de masura

              Comment


              • #22
                o sa l verific maine la service la astia....

                Comment


                • #23
                  off topic la ce service te duci?

                  Comment


                  • #24
                    am fost la un service no name la un garaj. iti dau adresa daca vrei si un nr de tel. ideea e ca la ei am gasit rombat calciu 62A la 200 lei. garantie 2 ani....

                    Comment


                    • #25
                      Eu am inlocuit azi bateria, la revizia de 4 ani. Desi imi pornea mereu la cheie si culoarea prin "ochiul magic" era un verde superb, frumoasa mea baterie Rombat de 4 ani azi la verificare a dat mesaj de amperaj 0 si "replace the batttery" Ciudat sau nu, asta e. Am inlocuit-o cu una tot Rombat de 60 Ah, sper sa ma tina macar pe atat.

                      Comment


                      • #26
                        Probabil era stricat aparatul de verificare . Cu amperaj 0 cum sa porneasca la cheie? La amperaj 0 nu ai curent deloc, nu ai cum sa pornesti nici macar becurile din bord.

                        Comment


                        • #27
                          Da, si eu m-am gandit ca e ceva ciudat, nu cred ca era chiar atat de uzata , cred ca ar mai fi mers cateva luni dar m-am gandit ca avea 4 ani si bateriile astea fara intretinere mor subit, nu prea dau semne premergatoare si nu am vrut sa risc sa ma lase in drum iarna.

                          Comment


                          • #28
                            Am avut baterie care m-a tinut 7 ani. Pe masina diesel cu pornire de la distanta. Varta din Franta venita odata cu masina. Am schimbat-o nu ca m-a lasat ci ca invartea mai greu iarna.

                            Deci exista si minuni...

                            Comment


                            • #29
                              Bateria mea originala face 5 ani in Decembrie si masina porneste la cheie. Conteaza foarte mult si cum ai grija de ea (Ex: eu iarna cand e frig nu o las la -20 grade cateva zile sa nu o pornesc).

                              masina o pornesc la cateva zile nu bateria Mesaj scris la 2:30 dimineata
                              Last edited by 3VIL; 11 October 2013, 06:08. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • #30
                                replace the batttery am primitsi eu pe testerul din reprezentanta la 1 luna dupa ce mi-am montat subwooferul... si de atunci am mai mers "doar" 4 ani...si inca mai merge.
                                asa ca nu trebuia sa te grabesti sa o schimb.
                                -fara-

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google