-Sandero vs Dacia Logan 2008 Sandero vs ...
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Sandero vs ... Logan...si altele |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
ce sa aleg dintre un sandero echipare laureate 1.6 mpi 90 cp + mp3 +vopsea metalizata (35000 ron pe configuratorul dacia ) sau noul logan 2 in echiparea laureate 1.6 16 v 105 cp + mp3 + vopsea metalizata +abs afu (35000 ron ) ?????????
Comanda vreau sa o fac saptamana asta . |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 26
Posturi: 1,490
|
eu am dat comanda de sandero inainte sa apara logan 2.si acum regret.e asa frumoslogan 2.are spate de vectra si fata de kia.super misto.deci sa iti iei logan 2, pt ca interiorul e de sandero.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 05-26-08
Motorizare : 1.6 MPI
Posturi: 100
|
Pana la urma am mers pe sandero deoarece este prima mea masina si am vrut ceva mai mic si mai tineresc .M-am uitat la Dacia Logan 2 dar nu m-a cucerit .
Asa ca am facut comanda pentru un sandero , imi vine la inceputul lui septembrie . Nu regret comanda facuta. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
si eu regret.e si prima mea masina.dar cand am comandat-o nu am stiut de logan 2. ideea e ca loganul are o experienta.sandero e la inceput.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
|
Mai, dar esti pesimist rau.
![]() Alegerea ta e cea mai buna alegere. Asa trebuie sa gandesti, daca o tii cu regretele astea in continuare, nu o sa fii multumit de masina niciodata, o sa te gandesti - dar daca alegeam Loganul, nu era mai bine? Si daca nu era, te-ai gandit la asta? Logan PH2 a imprumutat multe din noutatile aduse de Sandero, dar nu le-a imprumutat pe toate. Sfatul meu ar fi sa nu te mai gandesti la ce ar fi fost daca, si sa te bucuri de noua masina. Altfel oricum ti se va parea o masina proasta Sandero din cauza placebo-ului. |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-01-08
Motorizare : 1.4 mpi
Posturi: 454
|
![]()
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#7 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu eu mi-am luat masina.tata mi-a luat-o.eu voiam ceva v6...260cp..dar a zis ca mor repede ca sunt vitezoman.asa ca o sa am ceva mai putin rapid.
si sandero nu imi place in mod deosebit.eu i-am zis logan dar directorul mac auto slatina care a fost coleg cu tata in facultate nu l-a lasat sa ia logan. a zis ca sandero e mult mai buna.numai la gandul ca 60% e pt export te duce cu gandul ca e mai buna ca loganul. asa am ajuns la sandero.totusi nu e asa urat.dar parerea mea e ca logan 2 e mai stilizat. |
|
|
|
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||||||||
|
Membru Manelist
![]() Data inscrierii: 11-20-06
Motorizare : 1.4 MPi (peste 75 de martoage)
Varsta: 25
Posturi: 30
|
sandero si logan is facute de Dacia (si renault)...cum poti sa zici ca loganu are o experienta si sandero nu ar aveaua...are aceasi platforma tehnica, deci mecanica ii 98% asemanatoarePS: se poate spune ca DACIA a capatat o oarecare experienta cu fabricarea Loganului
|
|
|
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
#10 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Azi am vazut si eu preturile noii dacii logan, si am ramas socat: versiuena laureate 1.6 16V e doar 8900 euro, chiar nu inteleg politica de marketing a celor de la dacia. Cu pretul asta, noul logan va canibaliza (pe piata noastra) Sandelul, in afara nu va fi acelasi lucru, pentru ca e de stiut ca afara se cauta hatch-uri mai mult decat berline.
Ieri am auzit o stire (antena 3 emisiunea BizBazar) conform careia fata de anul 2007 vanzarile dacia au scazut in romania cu aproximativ 10%, iar de anul acesta dacia s-a reorientat si practic 75% din productie e pentru export (din cauza asta au scos sandero si noul logan) se pare ca directia noua e data de marirea taxei de prima inmatriculare pentru masinile noi, piata second a fost resuscitata brusc de noile taxe de la 1 iulie. Oricum, nu pot sa trec peste o idee: cum e posibil ca un sandero laureate cu 1.4 sa coste 8950 euro iar un logan laureate cu 1.6 16V e doar 8900 euro...nu pot decat sa speculez ca cei de la dacia vor introduce motorizari mai mici pe sandero, gen 1.2 16V, 1.4 16V iar pretul va scadea cu vreo 200-300 euro, altfel, mi-e teama ca sandero nu va prinde la noi, unde pretul e hotarator in ceea ce priveste achizitionarea unui autoturism. ps. vad ca au introdus pe sandero si logan ABS 8.1, deci sa inteleg ca cei care au comandat masina deja, si-au cam luat teapa ? ps2. din 2009 producatorii de autoturisme vor fi obligati sa introduca motoare euro 5, abia astept sa vad reactia dacia... |
|
|
|
|
|
#11 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Super Moderator
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
#12 |
|
"Sandel" de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 04-28-08
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 31
Posturi: 987
|
Ups, sorry, chiar se pare ca nu m-am uitat bine, adica nici prin cap nu-mi trecea ca versiunea Laureate Logan nu ar avea ABS, in cazul asta, lucrurile se complica putin, adica nu mai pare in avantaj net Logan-ul.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
stiu sigur ca sandero este fabricat cu tabla din cehia galvanizata.loganul ???de unde vine tabla de la sidex galati???pt ca tabla celor de la sidex e proasta rau.al doilea lucru care m-ar interesa e stabilitatea...care sta mai bine in curbe???si al treilea...cu ce pneuri vine incaltat loganul???tot kormoranurile alea de toata jena?pt ca sandero vine cu michelin, sau continental, care sunt foarte bune.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Motorizare : 1.4 MPI
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Eu am ales Sandero pentru ca e altceva.E hatchback,e mai frumoasa decat Loganul,fie el asta nou sau cel vechi.Cat despre experienta de care s-a vorbit inainte....toate sunt la fel dragilor,va amagiti daca ganditi altfel.Aceleasi motorizari,aceleasi cutii de viteze ergo aceleasi masini!
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 08-25-08
Varsta: 27
Posturi: 125
|
Linia de asamblare e aceeasi,tabla e aceeasi daca masinile provin din acelasi lot(pt ca sunt furnizori mai multi),motorizarile si cutiile de viteze sunt aceleasi.
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
cum linia de asamblare e aceeasi?adica pe aceeasi linie sunt si loganuri si sandero?
![]() tabla nu e nicidecum acceasi.nush la logan de unde vine dar la sandero stiu sigur ca vine din cehia. |
|
|
|
|
|
#18 | |||
|
Super Moderator
|
Vezi in clipul asta linia de productie unde sunt la un loc si Sandero-uri si EMCEVE-uri? |
|||
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" de 5 stele
|
nu stiu unde ai vazut u mcv(probabil ca la minutul 1 secunda 1) dar eu ma refeream la procesul de fabricatie.unde totul e mecanizat(exista un robot cu ventuze) la sandero fata de logan unde tabla e pusa cu mainile(de catre oameni) la presat ca sa ia forma caroseriei.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 08-27-08
Posturi: 33
|
Salut. Mi-am dat comanda de un Sandero Laureate 1.4 MPI si ar trebui sa apara in jurul datei de 15 Septembrie. Pana acum 2 saptamani am avut un Logan Laureate 1.4 MPI. Ma framanta insa o intrebare: cum se parcheaza un Sandero vs. Logan? Adica: in fata blocului am o parcare foarte stramta si in mod normal cu Logan-ul faceam 2-3 miscari pana definitivam manevra de parcare (datorita faptului ca are raza de viraj foarte mare, nu ca nu ma pricep la parcari). Cu Sandero va fi diferit sau e acelasi lucru? Rog posesorii actuali de Sandero sa-mi dea un raspuns pentru ca am ajuns sa nu mai dorm noaptea din cauza "stresului" asta.
|
|
|
|