-sandero orange gri platine My Ride
![]() |
|
|||||||
| Īnregistrare | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) |
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de Afisare |
|
|
#1 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 06-01-10
Motorizare : 1.2 16V
Posturi: 43
|
salutari,
dupa mai mult de un an de cand urmaresc forumul, in sfarsit astazi am fost sa imi ridic masina. este un orange argintiu, 1,2 16V + proiectoare. imi place de mor, iar mirosu' de nou e bestial ![]() ce mi s'a parut mega ciudat este CASCO la grupama...e 230 lei pe luna. mi se pare enorm.voi ce ziceti? am sa pun mai tarziu poze cu masina!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 111
|
Sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente!
230lei/luna? Eu am platit anul trecut in noiembrie(atunci am luat masina) 660lei/6luni, deci 1320lei/an Casco tot la Groupama. Cu ce cauciucuri a venit masina din fabrica?Maneta de la stergatoare are butonul pentru CB?? Cum te impaci cu tetierele desenate cu animalele orange?
|
|
|
#4 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-29-08
Motorizare : 1.4
Varsta: 30
Posturi: 743
|
eu platesc 40 de euro lunar..la omniasig prin rci leasing..
hehe....daca nu stai la curte..si o sa o tii in strada....te-ai scos...
Last edited by chitziman : 18th October 2011 at 19:17 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
ms pt urari!
![]() e bine ca pot sa renunt la el.am sa platesc o luna si caut alt broker!ma rog... masina a venit cu cauciucuri de vara.de cand am dat comanda i'am rugat sa puna macar all season dar au zis ca politica uzinei suna ceva de genu: conduci mai multe luni vara decat iarna deci punem de vara. maneta nu are butonul de CB.a fost unul din primele lucruri pe care le'am cautat cand m'am urcat in masina expusa in showroom insa surpriza a venit la reglarea volanului pe verticala.are aceasta optiune desi nu este trecuta nici macar in brosura de prezentare a modelului tetierele sunt funny insa o sa le caut o husa + ca stau cu spatele la ele si nu ma deranjeaza ![]() am sa urc o singura poza facuta cu telefonul insa in uichend scot masina la o sesiune de poze si am sa pun atunci poze detaliate cu diverse de prin ya! o seara placuta tuturor!! |
|||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#10 |
|
"Sandel" Incepator
|
![]() aduce un pic... anu' trecut cand am vrut sa imi iau masina, Black line vroiam tocmai pentru blocurile optice pe fundal negru + tapiteria + volanul si satelitul de comanda! acum a aparut orange si mi s'a parut ca e tot p'acolo... daca avea si volan imbracat era perfect... am sa pun in uichend poze detaliate si la interior sa vedeti ca da super bine cu masca consolei si aeratoarele de culoare neagra. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
"Sandel" Fidel
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-18-09
Motorizare : 1.4
Posturi: 254
|
Felicitari,mahay!S-o stapanesti sanatos fara probleme si evenimente rutiere!
Am asigurare casco fara fransiza la Garanta de cand am luat-o.Anul trecut era 250E/an,anul acesta 200E/an. "Cea mai buna firma de asigurari este cea care iti plateste daunele imediat".Am un coleg care a apelat la ei si au fost prompti. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 07-09-11
Motorizare : 1.6-85 cai
Posturi: 28
|
Felicitari pentru alegerea facuta.Masina arata foarte bine si eu am optat pentru grii platine.Iti doresc un milion de km cu ea fara incidente neplacute.
|
|
|
#14 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
|
multumesc tuturor pt urarile de bine!
sa vad ce rezolv cu casco... duminica am sa pun si pozele frumoase!! o seara placuta tuturor!!!
Last edited by mahay : 20th October 2011 at 19:18 Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#15 |
|
"Sandel" Incepator
|
azi am facut primul drum mai lung si anume 164 KM.
nu am CB insa m'am uitat in meniul secret si a consumat 10 l. rezulta un consum de 6.1.nu'i rau. am observat si ceva nasol astazi la ya si anume tasta "-" de pe satelitu de comanda merge f greu...mai bine spus nu merge.trebuie sa trag tare de ya si smulg satelitul de langa volan...asta e!! mai pun cateva poze pt cei ce vor sa vada cum dau animalele de pe tetiera cu culoarea masinii ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
"Sandel" Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 10-17-10
Motorizare : 1.2 16V empei
Posturi: 111
|
Frumoasa foc!
Si satelitul meu face la fel ,deci merge mi greu. Arata ciudat cu negrul ala lucios pe bord, dar imi place. In exterior nu-mi place cum arata cu bandourile laterale si manerele negre,dar se asorteaza cu farurile , deci este ok. Odata cu masina ai primit si un telefon mobil.Cum se comporta acest telefon?Ai incercat modulul GPS?
|
|
|
#17 |
|
"Sandel" Incepator
|
ms pt aprecieri!
genul asta de dotari sunt de pe prima varianta pe care au pus diverse pentru confort!si a iesit Orange ![]() telefonul nu il folosesc , din contra e la vanzare ![]() daca vrei sa-ti iei unu' am sa testez GPSu si iti zic ce si cum. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 26
Posturi: 78
|
salut , sa o stapanesti sanatos !
La fel este si a mea parca o vad in pozele tale . Obs ca de la meridian ai luat-o. nu aveau o oferta cu 1000 de lei ? eu am prins oferta asta si am mai reusit sa mi procur cate ceva in + . Si eu am obs ca tasta "-" de pe satelit funct cam greu dar funct daca apesi mai tare. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
"Sandel" Incepator
|
am tot auzit de oferta insa nu am prins'o!
era buna pt niste cauciucuri de iarna ceva sa o stapanesti sanatos deasemenea!! daca stai in berceni se poate sa fi parcat chiar langa tine astazi. am parcat langa un sandero orange insa le'am vazut pe amandoua cand am coborat a doua oara din casa ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |||||||||||||||||||||||||||
|
"Sandel" Incepator
![]() Data inscrierii: 10-29-11
Motorizare : 1.6
Varsta: 26
Posturi: 78
|
Ms , uite nici nu m am gandit sa incerc pt cuciucuri , eu am prins oferta dar am optat pt covorase de iarna , cotiera si alarma . Din pacate nu stau in Berceni ci pe Titulescu langa pta. Victoriei
|
|
|
|