-Sandero Laureate 2008 SV03TBH My Ride Jurnal de bord, poze, laude :) Sandero Laureate 2008 SV03TBH - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > My Ride
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

My Ride Jurnal de bord, poze, laude :)

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Sandero Laureate 2008 SV03TBH

My Ride

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 29th November 2011, 21:29   #1
sv03tbh
"Sandel" Avansat

sv03tbh's Avatar

Data inscrierii: 09-15-08
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 162
sv03tbh is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit Sandero Laureate 2008 SV03TBH

Ei iata ca au trecut deja cei 3 ani de garantie. De acum sunt pe cont propriu in ce priveste partea mecanica si electrica. A mai ramas garantia pentru caroserie (6 ani). Sandelul are deja 50.000km deci, probabil, anul viitor voi schimba kitul de distributie.
Rememorand problemele aparute pana azi in decursul celor 3 ani amintesc:
- razuire cant capota motor la prima schimbare a lamelei stergatorului - rezolvat in timp dupa scandalul facut la OPC-uri, Vocea Clientului si cu sprijinul membrilor forumului;
-patruns apa de ploaie in masina pe la portiera stanga spate- rezolvat in service prin aplicarea de mastic sub chederul usii si in interiorul usii aranjat cu grija si lipit bine cu mastic partea de jos a fetei de usa;
- rupt fulia alternator - remediat in garantie rapid, fara probleme, inginerul stabilind ca a fost un defect de fabricatie (norocul meu a fost ca am sesizat cand am plecat de pe loc , la iesirea din parcare cand a trebuit sa iau tare dreapta si am constatat ca volanul se invarte foarte greu);
- masina zgariata in parcare- rezolvat pe RCA-ul celui neatent;
-spart parbriz datorita unei pietre aruncate de roata unei masini ce se deplasa in sens opus- inlocuit cu parbriz nou la reprezentanta pe CASCO;
-pete pe capitonajul tavanului , mai ales in partea din spate a masinii- rezolvat , cel putin pana acum, prin curatarea capitonajului la o spalatorie mai de doamne ajuta care avea un aspirator ce injecta si apoi aspira spuma si mizeria.
- deteriorarea vopselei la manerele exterioare, exfoliere observata dupa cateva spalari- remediata in garantie prin inlocuirea integrala a manerelor afectate.
-montat aftermarket aparatori de noroi fata si spate si filtre de polen in interior si in exteriorul masinii.
Acum stand si analizand ce s-a intamplat pe parcursul acestor ani si starea masinii in prezent eu sunt multumit.
Daca analizam costul reviziilor pana acum iar pot spune ca nu e rau.
Ce mi-as dori in prezent?
- o antifonare mai buna a caroseriei sa nu mai aud chiar toate pietrele ce lovesc caroseria, aruncate de roti;
- poate nu ar fi rau sa existe niste aparatori pentru muchia caroseriei la pasajul rotilor( orice piatra care loveste acolo poate deteriora vopseaua)
- un consum mai mic de combustibil ( vara scot la drum lung sub 6l/100km dar iarna nu coboara sub 7% nicicum)
- niste covorase mai bine profilate, mai ales cel din partea soferului care e prea scurt si nu poate evita uzura mochetei sub pedale sau in locul unde sta si se odihneste piciorul stang.
Cam asta ar fi, concluziile le trageti voi.
Vechi 29th November 2011, 21:38   #2
bogdan_cj
"Sandel" Junior

Data inscrierii: 03-02-11
Motorizare : 1.4
Posturi: 112
bogdan_cj is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Ce sa zic, multi km inainte fara probleme. Legat de partea cu aparatori la pasajul rotilor, eu am luat folie de protectie caroserie pe care urmeaza sa o aplic acolo. E transparenta si doar de foarte aproape se vede ca acolo este folie.
bogdan_cj e offline   Reply With Quote
Vechi 29th November 2011, 21:53   #3
sv03tbh
"Sandel" Avansat

sv03tbh's Avatar

:
["Sandel" Avansat]
Implicit

Cunosc folia transparenta, mi-a facut cineva o demonstratie infoliindu-mi un far. Treaba e ok dar costa prea mult cu folie transparenta.
Farul arata bine, nu e ingalbenit ,si in teorie nu se va crapa usor. Vom vedea. Oricum tipul m-a convins prin profesionalism. Am reparat la el cealalta masina , un Audi , si am fost multumit de calitatea lucrarii.
Vechi 30th November 2011, 08:53   #4
doar_adi
"Sandel" Junior

Data inscrierii: 08-17-09
Motorizare : 1,2 16v
Posturi: 144
doar_adi is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Multi km fara reparatii !!
Referitor la covorase, eu am luat din Cora parca niste covorase tip tavita iar cel de la sofer are "o limba" pentru locul unde lasi piciorul stang jos.
doar_adi e offline   Reply With Quote
Vechi 30th November 2011, 09:03   #5
bogdan_cj
"Sandel" Junior

Data inscrierii: 03-02-11
Posturi: 112
bogdan_cj is on a distinguished road
:
["Sandel" Junior]
Implicit

Eu mi-am gasit folie de protectie caroserie cu 70ron mp. De obicei firmele care fac bannere, prelate si alte minuni de genu au si asa ceva.
bogdan_cj e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd December 2011, 18:10   #6
sv03tbh
"Sandel" Avansat

sv03tbh's Avatar

:
["Sandel" Avansat]
Implicit

Si mai vreu ceva... as vrea sa schimb grila fata cu emblema Dacia cu una cu emblema Renault. Am vazut ca in Rusia Sandero se vinde sub sigla Renault si nu Dacia, chiar daca sunt produse la Pitesti. Cat ar costa o astfel de grila? Evident ar trebui schimbat si logoul de pe hayon.
Vechi 8th December 2011, 16:30   #7
sv03tbh
"Sandel" Avansat

sv03tbh's Avatar

:
["Sandel" Avansat]
Implicit

Naspa, azi sunt suparat pe mine, m-am asezat pe scaun ca din pod si am impins in spatar. S-a auzit un pocnet sec si am verificat imediat reglajul lombar. S-a dus, nu mai lucreaza. Deci nu mai spune-ti ca sunteti multumiti de masini. ca abia atunci pica. O sa vad la primavara de acum cum voi putea remedia reglajul lombar.
Vechi 30th December 2011, 13:57   #8
GgCaTa
"Sandel" Incepator

GgCaTa's Avatar

Data inscrierii: 03-06-10
Motorizare : 1,6
Posturi: 15
GgCaTa is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

ehe...eu am peste 110.000, nu mai am garantie, dar nu am probleme cu ea. La vara schimb a doua oara distributia, si ambreajul da semne de oboseala. In rest alte probleme nu tare sunt. Sunt multumit de masina...la cat costa... e super ok
GgCaTa e offline   Reply With Quote
Vechi 4th January 2012, 14:36   #9
user2000
"Sandel" Incepator

user2000's Avatar

Data inscrierii: 01-03-12
Motorizare : 1.4 top speed mach 5
Varsta: 41
Posturi: 55
user2000 is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

am patit-o si eu cu parbrizul pe a 120 , incetineam pentru ca era un camion in fata mea si exact atunci i s-a desprins o piatra de la roata si fix in parbtiz , am inchis ochii crezand ca ma trezesc cu bolovanul in brate , care nu era deloc mic , avea cam marimea unui pumn , norocul meu e ca nu s-a cipbit decat putin parbrizul... si nu a fost nevoie de schimb, nu aveam nici casco oricum , suntem sanatosi azi si stam de vorba succes in continuare la tot ce ti-ai propus cu ea !!!
user2000 e offline   Reply With Quote
Vechi 4th January 2012, 18:00   #10
chitziman
Super Moderator

chitziman's Avatar

Data inscrierii: 11-29-08
Varsta: 30
Posturi: 743
chitziman is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

pune mana si fa-ti casco sa nu plangi...pe urma..

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 22:42.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google