-Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero Sandero vs ... Logan...si altele Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero - Dacia Sandero
Dacia Sandero

Inapoi   Dacia Sandero > Forum Dacia Sandero > Sandero vs ...
Īnregistrare Īntrebări frecvente Lista de Membri Calendar Marcheaza Forumurile ca Citite

Sandero vs ... Logan...si altele

Attention Visitor:
You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero

Sandero vs ...

Raspunde

Thread Tools Moduri de Afisare
Vechi 29th June 2008, 21:56   #1
azu
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
azu is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero

Ma gandeam ca nu ar fi rau sa ne cunoastem mai bine ce stie sa faca mai bine Sandero fata de Logan. Sa fie doar plusul AFU si noua caroserie, dragutica de altfel...????
azu e offline   Reply With Quote
Vechi 29th June 2008, 22:51   #2
cj_03_grm
"Sandel" Avansat

cj_03_grm's Avatar

Data inscrierii: 05-06-08
Motorizare : .............
Posturi: 198
cj_03_grm is on a distinguished road
:
["Sandel" Avansat]
Implicit

cam la fel sunt, sandero fiind bazat pe logan............
cj_03_grm e offline   Reply With Quote
Vechi 29th June 2008, 23:30   #3
Stefan
Super Moderator

Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
Stefan is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

Mutat la versus. Plusuri fata de Logan: cel mai important, feelingul. Parca esti intr-o masina total diferita, desi tot aia e. Adica stii ca e tot Logan, dar nu simti ca e Logan.
Au reusit sa pacaleasca simturile mai bine. Modificarile sunt de detaliu, si au mai fost insiruite pe aici.
Pentru unii, minusul cel mai mare sta in portbagaj. Eu nu-l vad neaparat ca pe un minus, ba chiar ca un plus - ma coafeaza mai bine solutia unui portbagaj mai mic dar cu posibilitatea de a fi marit prin rabatarea banchetei.
Alt dezavantaj la Sandero - pretul mai mare.
Vechi 30th June 2008, 00:05   #4
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

Data inscrierii: 06-27-08
Motorizare : 1,4 75
Varsta: 25
Posturi: 1,370
Spanu is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

cred ca unul dintre cele mai mari minusuri este roata de rezerva care este prinsa ca la solenza...intr-un grilaj....daca vine unu nebun ti-o inteapa cu un cutit..asta nu imi place.al doilea minus e lipsa consumului instant functie a computeruli de bord. era draguta functia aia.apoi lipsa impulsului la butoanele geamurilor dar despre asta am mai vb si nu e asa grav(se poate rezolva).si acum intrebarea finala...cat credeti ca va rezista hayonul prin drumurile din Romania?...eu cred ca deja la 10 000 de km o sa incepe sa aiba joc si o sa scartie...voi ce credeti despre hayon?
gata cu minusurile...imi place plansa de bord...ai intradevar alt feeling...manerele usilor din fata sunt dragute...iar la exterior e mult mai frumoasa ca loganul.e mai rotunda, dar un rotund dragut.

as vrea sa stiu si eu daca e doar o impresie sau intr-adevar sandero are volanul mai mare ca loganul...mie asa mi s-a parut.

Foloseste Edit

Last edited by Stefan : 30th June 2008 at 01:28
Spanu e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008, 15:20   #5
sambo
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 12-01-07
Motorizare : 998
Varsta: 36
Posturi: 32
sambo is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

@ Spanu ... Pozitionarea rotii de rezerva, daca o sa fie ca la Clio III sau MCV, are si avantaje. Spre exemplu nu trebuie sa dai toate bagajele jos ca sa scoti rezerva ca in cazul in care aceasta este culcata pe fundul portbagajului...
Singurul plus de partea Loganului ar fi pretul. In rest mai avem de asteptat testele de siguranta etc ...
sambo e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008, 19:07   #6
adimatis
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 06-25-07
Motorizare : 1.4 benzina
Varsta: 35
Posturi: 45
adimatis
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

marele plus sandero: aspect si plus la siguranta.
marele minus sandero: finisaje si motorizare

marele plus logan: experienta si pretul
marele minus logan: mai veche, mai simpla

;) IMO
adimatis e offline   Reply With Quote
Vechi 1st July 2008, 00:54   #7
azu
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 05-19-08
Motorizare : 1.6 , 90 CP
Posturi: 95
azu is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

da..tre sa acceptam ideea ca este un LOW COST, dar totusi cu mai multa atentie si idei mai bune cred ca iesea un lucru si mai bun. Se vede " ROMANISMUL" din ele..nu stiu cum sa spun...e acel ceva.....poate la viitor model va fi altceva....se va copia dupa noul Laguna....spun si eu..ce sa fac acum...
azu e offline   Reply With Quote
Vechi 6th July 2008, 17:30   #8
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

diferenta dintre logan si sandero este destul de vizibila in interior.dar ceea ce regret este ca nu am comandat logan 2 pe care l-am vazut ieri.are interior de sandero, dar insa la exterior...arata super.spatele este ca cel de vectra D. cu eleron care include si triplele.iar fata seamana cu kia ceed.este superba.si este la acelasi pret al loganului actual.deci pentru cei care au o dilema intre sandero si logan 2 eu cred ca logan 2 este superior.am si niste poze dar nu stiu unde sa le postez.
Vechi 7th July 2008, 02:38   #9
chris_t
"Sandel" Incepator

Data inscrierii: 08-26-07
Motorizare : dCi
Posturi: 23
chris_t
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Citat:
Originally Posted by Stefan
Vezi Post
Mutat la versus. Plusuri fata de Logan: cel mai important, feelingul. Parca esti intr-o masina total diferita, desi tot aia e. Adica stii ca e tot Logan, dar nu simti ca e Logan.
Au reusit sa pacaleasca simturile mai bine. Modificarile sunt de detaliu, si au mai fost insiruite pe aici.
Pentru unii, minusul cel mai mare sta in portbagaj. Eu nu-l vad neaparat ca pe un minus, ba chiar ca un plus - ma coafeaza mai bine solutia unui portbagaj mai mic dar cu posibilitatea de a fi marit prin rabatarea banchetei.
Alt dezavantaj la Sandero - pretul mai mare.
Nu mai e valabil, Logan Ph.2 e cel putin la acelasi nivel cu Sandero.
chris_t e offline   Reply With Quote
Vechi 7th July 2008, 02:56   #10
Spanu
"Sandel" de 5 stele

Spanu's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

intr-adevar. rabatarea banchetei 2/3 e o idee ingenioasa.este un mare plus.dar pretul este identic.de ex...daca luam prima varianta de logan 6400 si ii punem abs...ajungem la acelasi pret ca sandero prima varianta.
ceea ce nu inteleg eu este cum au reusit sa ii inbunatateasca stabilitatea desi este mai inalta si mai ingusta ca loganul, iar ampatamentul este mai mic.(informatii luate de pe alte site-uri.-posibil sa gresesc). poate sa fie greutatea apasata de hayon?
Vechi 7th July 2008, 09:18   #11
Stefan
Super Moderator

Data inscrierii: 02-05-08
Motorizare : 1,4 MPI
Posturi: 820
Stefan is on a distinguished road
:
[Super Moderator]
Implicit

Citat:
Originally Posted by Spanu
Vezi Post
daca luam prima varianta de logan 6400 si ii punem abs...ajungem la acelasi pret ca sandero prima varianta.
Daca iei Logan Laureate 1,4 si pui abs... iesi cu 500 euro mai ieftin decat Sandero la aceeasi motorizare/dotare.

Dar, diferenta aia nu o dai degeba, desi asa pare.
Sunt lucruri invizibile la prima vedere. Ganditi-va numai la lateralele celor doua masini. Cum sunt stampate partile caroseriei? La Logan mult mai plat, pe cand la Sandero exista si arcul acela, si ondularea de la usa din spate la pasajul rotii. Care e avantajul la Sandero? Pai in caz de lovire a usii, si infundare, la Logan, fiindca e plata usa, se poate repara cu chit. La Sandero din cauza formei e imposibil de reparat si trebuie schimbata. Asta e un avantaj.
Si mai sunt...
Vechi 3rd November 2008, 12:51   #12
z1nedine
"Sandel" Incepator

z1nedine's Avatar

Data inscrierii: 12-17-07
Motorizare : 105 cai frumosi
Varsta: 23
Posturi: 27
z1nedine is on a distinguished road
:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Plusuri pentru logan:
Spatiu interior mai mare
Portbagaj mai mare
Motorul 1.6 16v
Daca comparam pretul:
Logan Ph2 Prestige 1.6 16v 9550 Euro
Sandero Prestige 1.6 8v 9850 Euro
Deci la aceleasi dotari logan are motorizare superioara si pret mai mic.
Sandero nu are niciun avanta fata de logan. E doar mai mic, mai scump, si mai slab motorizat.
z1nedine e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd November 2008, 16:27   #13
yr-zbg
"Sandel" Fidel

yr-zbg's Avatar

Data inscrierii: 10-22-08
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 33
Posturi: 295
yr-zbg is on a distinguished road
:
["Sandel" Fidel]
Implicit

Pt. variantele prezentate de tine e perfect adevarat...dar totusi trebuie sa recunoastem ca Sandero e ALTCEVA....si in general place ochiului mai mult. (gusturile insa nu se discuta).
yr-zbg e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd November 2008, 18:32   #14
z1nedine
"Sandel" Incepator

z1nedine's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Intradevar gusturile nu se discuta, si eu sunt de parerea ca sandero are un aspect mai modern si mai bine pus la punct decat logan, dar pt mine cel putin alegerea masinii nu tine doar de aspectul exterior. Logan ph2 are acelasi interior ca si sandero deci la capitolu asta nu vad niciun minus. In alegere masinii eu pun motorizarea si raportul calitate pret pe primul loc.
Vechi 3rd November 2008, 18:48   #15
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

Data inscrierii: 06-23-08
Motorizare : 1.4 mpi 75cp
Varsta: 46
Posturi: 1,081
marian66v is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Citat:
Originally Posted by z1nedine
Vezi Post
Plusuri pentru logan:
Spatiu interior mai mare
Portbagaj mai mare
Motorul 1.6 16v
Daca comparam pretul:
Logan Ph2 Prestige 1.6 16v 9550 Euro
Sandero Prestige 1.6 8v 9850 Euro
Deci la aceleasi dotari logan are motorizare superioara si pret mai mic.
Sandero nu are niciun avanta fata de logan. E doar mai mic, mai scump, si mai slab motorizat.
Crezi ca era criza de loganuri cand am luat sandero, diferenta o face aspectul exterior care este net in favoarea lui sandero. Daca vezi un logan in oglinda retrovizoare nu stii ce masina este, oltcit, supernova sau logan are aceeasi linie antica. La nivelul de baza diferenta de pret este data de ABS. Cu portbagajul nu este nicio problema, rabatezi perna din spate si optii un mare portbagaj in care poti baga lucruri pe care in logan nu au loc. Chiar daca era diferenta de 1000 de euro tot SANDERO as fi preferat.
marian66v e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd November 2008, 19:52   #16
z1nedine
"Sandel" Incepator

z1nedine's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Din cate observ voi va atacati cam repede pe aici
Nu a zis nimeni ca sandero e masina urata sau mai proasta decat logan doar ca din punctul de vedere al unui om pragmatic loganul ar fi o alegere mai buna. Si apropo daca tot vorbim de ce vezi in oglinda, daca vezi un logan 16v, n-o sa-l vezi prea mult ca o sa te depaseasca.
Si oricum un sandero e mai scump decat un logan la orice versiune. Chiar daca la logan ii pui ABS optional tot sandero e mai scump, daca nu crezi intra pe site si verifica preturile

Last edited by z1nedine : 3rd November 2008 at 19:55
Vechi 3rd November 2008, 20:12   #17
Shoot
"Sandel" de 5 stele

Shoot's Avatar

Data inscrierii: 07-21-08
Motorizare : 1.4 Mpi
Posturi: 432
Shoot is on a distinguished road
:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit Plusuri si minusuri intre Logan si Sandero

E normal ca fiecare sa "tina" cu masina pe care o are, k altfel cumpara alt model. Titlul probabil ar trebui sa fie "Plusuri si minusuri intre LoganPh2 si Sandero" , deoarece se gaseste pe stoc si ph1, nu vreau sa ii supar pe loganisti dar mi se pare o diferenta maricica intre ph1 si ph2 (vb despre aspect).
Cat pretul sandelului este normal sa fie diferit de cel al loganului pt k este hatchtrack vs berlina (dak gresesc va rog sa ma corectati)

Last edited by Shoot : 3rd November 2008 at 20:14
Shoot e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd November 2008, 22:14   #18
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

De ce sa compari 1.4 cu 1.6 sau cu 1.6 16v. Compara logan 1.4 cu sandero 1.4, 1.6 cu 1.6, cand va iesi sandero 1.6 16v il poti compara cu logan 1.6 16v. Au aceleasi motor. Daca vrei sa compari, compara 1.6 16v de logan (de fapt renault) cu 1.6 16v de peugeot sau alta marca. Intrebare; de ce nu se primea pentru sandero cei 30 mil. cu programul rabla? Poate s-au bazat ca le dispare oamenilor pragmatismul si cumpara numai sandero. Cand va merge prost vanzarea de sandero sigur vor scoate si 1.6 16v si diesel. Si totusi este o diferenta intre zgomotul care se aude in interiorul masinii logan fata de sandero si cel al motorului dar mai ales cel de rulaj. Asa ca z1nedine, vinde cat mai poti loganul si ia-ti sandero sper ca sti de gluma!
Vechi 4th November 2008, 02:10   #19
z1nedine
"Sandel" Incepator

z1nedine's Avatar

:
["Sandel" Incepator]
Implicit

Nu comparam motoarele ci preturile la aceleasi nivele de echipare Am luat un exemplu simplu si anume echiparea de top ca a fost prima care mi-a sarit in ochi cu o diferenta accentuata de pret. Ideea mea era de ce sa dau mai multi bani si sa iau un motor mai slab? doar pt aspectul exterior ?! Titlul topicului fiind sandero vs logan nu are ce cauta peugeot sau alta masina in discutie. La zgomot interior, am avut ocazia sa conduc un sandero 1.6 in ultimul timp si nu mi se pare zgomotul mai mic decat la logan, iar tinuta de drum e aceeasi.

Last edited by z1nedine : 4th November 2008 at 02:14
Vechi 4th November 2008, 08:39   #20
marian66v
"Sandel" de 5 stele

marian66v's Avatar

:
["Sandel" de 5 stele]
Implicit

Si eu am mers cu loganul, la zgomotul motorului nu este mare diferenta in schimb la zgomotul produs de rulaj este, loganul are un huruit continuu si se amplifica cu cat maresti viteza de deplasare. Am colegi care au logan, sunt multumiti de masina, au ajuns la 70-80.000 de km fara nicio interventie dar spun ca sandero este altceva, are un aspect interior si exterior mai placut, plus ca s-au remediat si unele probleme. Una vizibila ar fi partea fixa de pe stalpul masinii unde se prinde incuietoarea usii, la logan este facuta din plastic si cu timpul aceasta se uzeaza si usa incepe sa trepideze. Dar atuul principal principal care m-a facut sa cumpar sandero a fost aspectul exterior, nu numai fata de logan dar si fata de alte marci din aceeasi clasa si apropiate ca pret.
Raspunde

Sari la Forum

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membrii and 1 guests)

Thread Tools
Moduri de Afisare

Reguli de Postare
Nu Poti incepe thread-uri noi
Nu Poti posta replici
Nu Poti posta atasamente
Nu Poti sa iti modifici posturile.

vB code e On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off

Fus orar: GMT +3. Acum este 01:05.

Rulează cu: vBulletin Versiune 3.6.8
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Zoints SEO v2.3.0 by Zoints & DxLwebs.com
| Dacia Logan | Logan
Politica de Securitate Google