Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

CD Playere MP3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • CD Playere MP3

    Vreau sa imi aleg playerul potrivit. Care e cea mai buna alegere pe care ar trebui sa o fac. Argumentati.


    Eu am ales Sony, pentru ca sunt frumoase, destepte si ieftine, in detrimentul Alpine care am inteles ca sunt si mai destepte si mai scumpe dar urate rau.
    20
    Alpine
    20.00%
    4
    Clarion
    5.00%
    1
    JVC
    15.00%
    3
    Kenwood
    10.00%
    2
    Pioneer
    25.00%
    5
    Sony
    20.00%
    4
    Panasonic
    5.00%
    1
    Last edited by Spanu; 19 May 2009, 19:41.
    -fara-

  • #2
    Am un radiocd mp3 AEG CS FMP 400 care l-am avut montat pe fosta dacie, inca il pastrez pentru ca nu se stie cand am nevoie de el, iar acum am un Panasonic CQ-C1425. Firma difera, in rest sunt la fel, aeg-ul chiar are un afisaj mai dragut.

    Comment


    • #3
      ma-m uitat la 200 de playere pe net. am vazut ca majoritatea au 4 x 50 insa difera puterea nominala. la sony am vazut ca domina cele 4x25 sau 4x27. la panasonic 4x19.
      Eu am bxele de pe fata de 55w rms si nu le duce playerul care e 4x15. si vreau un player care sa dea cat mai tare in ele. cred ca o sa comand un sony 4x27.corectati-ma daca gresesc. multumesc.
      -fara-

      Comment


      • #4
        Problema cu iesire de 15 w si difuzor de 55 w nu prea sunt lamurit, in mod normal ar fi trebuit sa mearga fara probleme, totusi ma gandesc ca, sa faci un difuzor de 55 de w in 13 cm este destul de greu si din constructie difuzorul este facut sa se excite mai greu, adica peste un anumit nivel al volumului. Este o parere personala. Daca vrei neaparat volum in defavoarea calitatii sunetului este ok.

        Comment


        • #5
          / difuzoare coaxiale cu 2 cai diametru: 13cm putere RMS: 55W putere Max: 220W impedanta: 4Ohm SPL: 91.5dB (2,83v/1m) raspuns in frecventa: 60Hz - 22KHz con din polipropilena bobina


          astea sunt cele pe care le am pe masina. dar daca dau bass-ul la maxim si volumul sare de 30 incepe sa bazaie urat. daca scot basul si le dau la maxim nu poti sa stai in masina. sunetul pe inalte e foarte clar si foarte tare. dar basul nu merge decat pe volum mic. mi-a zis cel care mi le-a montat ca e de vina playerul. chiar mi-a facut un test cu un player panasonic si basul era mai puternic.
          -fara-

          Comment


          • #6
            Ionut , ti-am mai zis nu te uita numa la design, Sony se aud aiurea rau de tot, nu au deloc fidelitate, orienteaza-te pe Alpine (alegerea mea) , Pioneer, Clarion . Boxele sunt ok.
            Asa, vad ca multi nu inteleg care e faza cu watajul. Watajul trecut pe player este un peak power defapt, la un 4 x 45 W el scoate un maxim 4 x 27 W reali. La fel si la Boxe ele au un peak power si o putere RMS , rms-u este cea reala .

            LOGAN KISS FM 1.4 MPI

            Comment


            • #7
              bad: pioneer scoate 4x19, am gasit ceva de la clarion care scoate 4x30 da e foarte scump. la 1200 lei.si sincer nu merita.
              -fara-

              Comment


              • #8
                Eu iti recomand Bose sau Sony.
                Scuzati absenta indelungata. I'm back

                Comment


                • #9
                  Originally posted by Bad_Wolf View Post
                  Asa, vad ca multi nu inteleg care e faza cu watajul. Watajul trecut pe player este un peak power defapt, la un 4 x 45 W el scoate un maxim 4 x 27 W reali. La fel si la Boxe ele au un peak power si o putere RMS , rms-u este cea reala .
                  Daca ai fi avut rabdarea necesara ai fi citit ca, cei care nu inteleg, au scris despre descoperirile tale senzationale.
                  ,,la 14,4 V (masina pornita) iesirea este undeva la 27 W nu 50 W cum este dat in caracteristicile radiocd-ului. Atentie la watti reali si la ohmi, adica, astia trec watti RMS sau watii PMPO sau si una si alta, dupa cate stiu RMS sunt reali ceilalti sunt comerciali adica scrie pe cutie 300 w PMPO si boxele au 30 w RMS.,,

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google