Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Garda la sol coborata

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Garda la sol coborata

    Din cate stiu sandero are suspensie cam la fel cu Loganul poate arcuri un pic mai lungi deoarece este mai inalta. Stie careva daca suspensia sport de Logan s-ar potrivi si la Sandero? Pe mine ma intereseaza in primul rand arcurile, vreau sa o cobor pana la 5 cm ca sa dea mai bine jentile pe care le voi pune.Deocamdata nu sunt interesat de amortizoare...macar arcuri.Nu vreau o suspensie super -sport ,dar totusi e prea inalta...

  • #2
    Nimeni , nimic?

    Comment


    • #3
      se potrivesc...din cate am inteles.
      Arcurile care cobora cel mai mult costa in jur de 190-200 euro ,H&R si coboara 4.5 cm

      Comment


      • #4
        exista un set de suspensi, arcuri tot tacamul profesionale si costa undeva la 1000 euro. Sunt ajustabile de la surub, deci poti cobora sau ridica cand doresti tu.Nu stiu daca am voie sa iti dau adrese de firme...eu fac parte din clubul care aduna toti "tunari" din romania , acolo sunt o gramada de firme care iti ofera tot ce vrei...

        Comment


        • #5
          Profesionale inteleg, dar totusi e cam mult pt bugetul de care dispun eu acum.Ma gandeam la niste arcuri doar ,care sa coboare cativa cm ca cele prezentate mai sus de Cristi.Fara sa schimb deocamdata si amortizoarele.Multumesc pt. informatie!

          Comment


          • #6
            ok ma intereseaza si pe mine de unde se poate achizitiona un set complet de suspensie sport deoarece sunt de parere ca o data ce punem niste arcuri mai rigide si mai scurte ar fii cazul sa schimbam si amortizoarele.
            Need for speed daca ai gasit si ca specificatii de montare scrie ca sunt pt sandero da si tu un nr de contact o adresa de e-mail ceva .

            Comment


            • #7
              vezi ca au scos cei de la h&r special pentru sandero. coboara undeva la 6 cm ca e inalta al naibii. am citit intr-o revista cu specific auto.
              SupeRNova Clima 1.4 75cp 2000 albastru catifea

              Comment


              • #8

                Sixt Car Sales Gebrauchtwagen kaufen - 6x in Deutschland ✔ Große Auswahl ✔ HU/AU mind. 12 Monate ✔ Finanzierung ✔ Inzahlungnahme


                Poze cu Sandero H&R







                Last edited by Stefan; 11 October 2008, 18:54.

                Comment


                • #9
                  Ce bine ii sta :x

                  Comment


                  • #10
                    Daca cobor garda la sol nu am probleme cu garantia si/sau cu Garcea?
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • #11
                      o sa ai probleme cu gropile si bordurile

                      Comment


                      • #12
                        politisti nici nu stiu ce inseamna garda mai joasa cu 6 cm...pe tine trebuie sa te intereseze consecintele...unde stai, cum sunt drumurile pe care umbli de obicei...eu planuiesc sa iau un kit serios cu telescoape ajustabile din surub, arcuri sport...undeva la 1200 euro ar costa totul..dar o pot lasa pana la 5 cm de sol sau ridica cu inca 5 fata de cum e acum. Iti repet.... totul depinde pe unde umbli cu ea. In pitesti sunt ceva firme, in ploiesti, bucuresti, baia mare..Incerc sa fac rost de telefoane si e-mail-uri
                        Last edited by need for speed; 12 October 2008, 20:40.

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by manic_user View Post
                          Daca cobor garda la sol nu am probleme cu garantia si/sau cu Garcea?
                          Cu garantia se poate sa ai probleme in cazul cand se strica, doamne fereste,un amortizor,iti dai seama ca o sa dea vina pe arcuri,cu toate ca nu au efect asupra amortizoarelor,acestea lucrand practic in alta pozitie.
                          sigpicVN 93 LIZ

                          Comment


                          • #14
                            In urma unei solicitari in privinta garantiei la vocea clientului cei de la Dacia spun ca: ,,Referitor la solicitarea dumneavoastra, conform Carnetului de Garanatie a autoturismului: "Interventiile complementare efectuate de societati specializate, beneficiind sau nu de acord tehnic Dacia, sunt excluse de la garantia comerciala a vehiculului nou". Dar inteleg ca, garatia se pierde numai la partile componente unde se intervine ,,Astfel, elementele autoturismului IMPLICATE, nu mai beneficiaza de garantia comerciala vehicul nou oferita de catre producator,,.

                            Comment


                            • #15
                              Deci vei pierde garantia, numai la amortzioare si probabil sistemul de directie. Dar, eu zic ca, la o revizie, cei din service nu isi vor da seama.
                              Cand deschizi capota, dai de un motor:
                              Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google