Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Detectoare radar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Detectoare radar

Ce detectoare radar aveti ?
    Ce parere aveti despre ele , merita investitia ?
    Cam cat sunteti dispusi sa dati pe ele ?

Am folosit un cobra de 200 ron si mi s-a parut relativ ok in linie dreapta , dar cand radaru era mai in curba il detecta tarziu, trebuia sa calc frana in podea ca sa nu ma prinda.

Cobra ESD7000, entry-level. Multumit.
    Cand deschizi capota, dai de un motor:
    Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

Comment

Prima zi cand am pus detectorul de radar, m-a luat radarul. Mai bine fara, merg mai linistit, la fiecare km scoate cate un sunet, este stresant.

Comment

cobra xrs 9740, 400 ron, nu am luat niciun radar de cand il am, mai da alarme false dar nu foarte multe, per ansamblu e ok, sunt multumit.

Comment

eu nu am, nu am avut si nici nu-mi iau pentru ca nu-i vad rostul. Daca ai un GPS stii unde sunt radarele fixe ( cele care au camera), iar pentru cele mobile inca se semnalizeaza de catre cei care vin din contra sens. In plus nu aud tot felul de sunete, nu am de transportat inca un obiect...

Comment

Vulpea cand nu ajunge la struguri, zice ca sunt acrii ...
            Cand deschizi capota, dai de un motor:
            Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

Comment

Folosesc un cobra ESD-7000 de 250 ron si sunt multimit de el.Nu m-a luat radarul niciodata k el.Il am de aprox 2 ani.Iti da alarme false daca nu activezi modulul city,activeaza modulul si nu o sa te mai streseze bipuitul.
              Spuneti NU drogurilor

Comment

eu nu am inca.
                Scuzati absenta indelungata. I'm back

Comment

eryc.....cand ai dat 250 lei pe esd-7000?? eu le am la 139 lei.....asa ...eu folosesc un XRS-9440 - 300 lei...super ok.....detecteaza TOT...m-a scos din 3-4 belele prin oras..si in afara....+ ca are si strobe alert care iar e foarte bun in oras...ca eu cam merg cu muzica "blana" si cand in fata sau in spate am ceva cu girofar urla de imi vine sa-l arunc.....asa ca recomand tuturor XRS-9440.

Comment

Doresc achizitionarea unui detector ,as dori sa ma incadrez intr-un buget de 800 de ron.

Comment

poti sa-ti cumperi si mai ieftin,la 400-500 ron

Comment

Originally posted by billy_loc_dog View Post
                        Doresc achizitionarea unui detector ,as dori sa ma incadrez intr-un buget de 800 de ron.
                        La 800 de lei iti iei GPS cu detector de radar.

Comment

Originally posted by JmEk View Post
                          [...] recomand tuturor XRS-9440 [...]
                          Şi eu, dar dacă dispune de 800 lei, de ce nu un GPS cu detector de radar, vorba lui marian66v!
                          Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

am gps , doresc doar detector de radar.

Comment

Eu iti recomand sa mergi pe gama Beltronic mi se par pe departe cele mai bune de preferat RX65 sau 995(merita un efort suplimentar la buget ) hai si rx55 daca vrei ceva mai ieftin poti sa mergi si pe un Wistler XTR 695. Nu te lasa pacalit de modele gen Cobra, PNI, Black Spiderzz ,Bytrex, Yupiteru etc eu m-am fript cu un cobra acum cateva saptamani.
                              Numai bine , sa ne spui ce ti-ai cumparat !

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google