Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

DVD player vs MP3 player

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • DVD player vs MP3 player

    am deschis acest thread pentru ca sunt curios lumea ce doreste mai mult, un dvd player sau un mp3 player.

    Eu personal am ales un dvd player in defavoarea unui mp3 player din numeroase motive cum ar fi : are acelasi pret cu un mp3 de calitate; pe un dvd incap 4,7 gb de muzica, videoclipuri, filme, chiar si poze.Unde mai pui ca unele au si GPS incorporat; pentru ca are numeroase iesiri pentru USB,I-pod,Bluetooth; are tv tuner, radio..; am un ecran destul de mare si totusi nu e cu mult mai mare decat un mp3 player. Am si poza cu cateva modele...
    Toate aceste lucruri sunt la un pret foarte bun daca ma gandesc ca un mp3 player ajunge cam la acelasi pret si nu-mi ofera decat un display mic, in cel mai bun caz cu grafica gen winamp, si cd in care nu incape mare lucru. Este adevarat ca si mp3 vine cu iesiri USB sau Bluetooth dar atat.
    Care este parerea voastra, DVD player sau MP3 player?
    Attached Files

  • #2
    Eu as prefera dvd player. Exista o singura problema daca circuli prin Bucuresti til fura si cand esti oprit la stop.

    Comment


    • #3
      pe mine ma enerveaza DVD-urile tocmai pt k intra prea mult pe ele si de asta mi-am pus un mp3 adica astea http://www.youtube.com/watch?v=VtouWnDxapE asta e sunetu meu

      Comment


      • #4
        se pare ca mai nou si mp3-urile au tehnologie avansata si unele firme dezvolta foarte mult calitatea sunetului fiind mai bune decat dvd-urile.Am vazut si mp3 care au acel ecran care este identic unui dvd..se deschide..stiti la ce ma refer...Inca nu a ajuns la nivelul de redare video, dar cine stie...

        Comment


        • #5
          Eu mi-as lua un dvd player.
          1.4
          sigpic

          Comment


          • #6
            stii ca majoritatea dvd-urilor sunt mult mai usor de furat, mai sensibile...?

            Comment


            • #7
              de ce?

              Comment


              • #8
                Dvd-playerele is mai scumpe.
                1.4
                sigpic

                Comment


                • #9
                  si daca sunt mai scumpe se fura mai usor?interesant.

                  Comment


                  • #10
                    Ce-i mai scump e mai bun, mai performant. Crezi ca un hot va sparge o masina care are un amarat de mp3? Ia si el ceva care arata mai bine.
                    1.4
                    sigpic

                    Comment


                    • #11
                      ma bucur ca ai inteles....in ziua de azi se fura la comanda. Un mp3 il iei cu 100, 150 ron lejer, dar un dvd inca sta bine peste 600 ron. Am spus ca sunt mai sensibile si va si argumentez: cand e frig afara si pornesc masina imaginee pe display e imartita in 2 cadru cu aceeasi imagine si tine asa cateva secunde bune pana se incalzeste un pic. Majoritatea dvd-urilor sunt touch screen, asta insemnand ca daca il scapi de multe ori posibil sa nu-ti mai mearga unele comenzi....

                      Comment


                      • #12
                        Roby1992,am inteles sa traiti

                        Comment


                        • #13
                          ce parere aveti despre DVD-urile din tetiere? Isi merita bani? Dar cele care inlocuiesc parasolarul din partea pasagerului din fata?

                          Comment


                          • #14
                            Alea din tetiere isi merita banii. Cred ca nu are rost sa mai pui dvd la parasolar daca tot il ai pe cel de la consola centrala. Depinde de preferintele fiecaruia.
                            1.4
                            sigpic

                            Comment


                            • #15
                              Pentru sofer dvd-ul este cam in plus, nu poti sa conduci si sa te uiti si la dvd, nici cu mp3-ul nu este o idee prea fericita, daca am pe fimiu in dreapta nu pot sa ascult o melodie cap-coada in 40 de km parcursi, in permanenta cauta altceva

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google