Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Head unit-uri si boxe pentru Sandelu' meu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    1) pentru o calitate superioara ai nevoie de o izolatie foarte buna.
    2) indiferent pentru ce vrea fiecare sa aibe( presiune sonora, calitate..claritate) este recomandat sistemul.
    3) boxele coaxiale suna prost.
    4) ca sa montezi boxe ovale este foarte mult de lucru si nu merita daca vrei sunet puternic.
    5) in orice masina se poate monta orice player indiferent de ce mufe exista, pentru ca exista adaptoare.
    6) pentru woofer si subwoofer exista kit de instalare care de obicei vine in pachet.Eu recomand sa fie amplificator + woofer respectiv subwoofer.
    7) cei care monteaza stiu meserie asa ca tot ce trebuie facut este sa mergi la o firma de profil si se rezolva.

    Comment


    • #17
      cd

      Salut fratii mei...in sfarsit am reusit sa gasesc difuzoarele perfecte pentru portierele sandelului...insa stau in dubii cuu casetofonul..am vazut de curand un player fara cd ,doar cu carduri de memorie si stick-uri,putere 4.50w.Ma gandesc..il iau pe aasta sau sa iau ceva cu cd....nu prea vreau cu cd acum fiindca toata lumea are..asta are ceva aparte



      INNOCD unitate MP3 fara CD ( disc )

      * USB & CARD PLAYER
      * Tipuri de cartele de memorie acceptate: SD, MMC
      * PORT USB
      * Formate acceptate: WMA, MP3
      * Track - File - Directory Catare
      * Intro - Random - Repeat Play


      RADIO (FM)

      * Frecvente: 87,5 - 108 mhz
      * Frecventa mijlocie: 10,7 mhz
      * Separarea benzilor: 25 db at 1 khz
      * Semnal/sunet: 50 db
      * Numar de benzi: 3x6 FM
      * RDS (Radio Data System)


      GENERALITATI

      * Alimentarea: Dc 11-14 v
      * Polaritate: negativ
      * Impedanta difuzoarelor: 4 ohmi
      * Putere: 4x50 w
      * Iesire: 4 RCA
      * Loudness





      Comment


      • #18
        Pare dragut dar ar trebuii sa iei legatura cu cineva care are deja un asemenea player sa vezi daca este multumit. Ca pret este destul de ieftin.

        Comment


        • #19
          ca pret..la dedeman este doar 190lei la oferta...asta fiindca multi se feresc de ele...insa eu cred ca sunt mai bune deoarece nu sunt mecanisme in miscare,incalzirea acestuia realizandu-se mai greu--si pe deasupra are dimensiunea in adancime mult mai mica decat un aparat normal...
          nu am reusit sa gasesc nici un comentariu asupra acestui player...din pacate..macar sa vad ce reglaje are...defuzoarele pentru portiere le-am ales cu multa greutate..in sfarsit am gasit firma kenwood cu dimensiunea exacta...defuzoare pe 2 cai - inalte si medii cu impendanta 4 si putere muzicala de 160W-probate pe un amplificator Blaupunkt GTA2 Special de 375W in punte.Defuzoarele rezista pe tot parcursul pontentiometrului deoarece ,dupa cum am spus au 2 canale sonore cu condensatoare pentru a minimaliza tensiunea intrata.In portiere,acestea au fost puse peste un suport din material antivibratii(-burete peste care sa presat defuzorul).Peste tabla portierei am intins cum am putut un material spongios cu grosimea de 0.3mm si da rezultate..nnu am vibratii in portiere
          Faza e ca se aude TARE dar nu am bass!O sa imi pun si subwoferul pe care tocmai l-am facut in bazar!Sa vad ce se intampla



          Comment


          • #20
            As mai avea optiunile astea in loc de subwoferul asta in care nu am baza eu:

            Astea doua in spate ,acolo la luneta


            Si asta as mai putea sa mi- cumpar...insa nu stiu cum sa il pun



            In rest toate au niste preturi fenomenale de mari

            AAA...si o sa spuneti ca MNC nu e firma..insa eu nu sunt adeptul sony,pionner sau aiwa...cu toate ca eu recunosc ca sunt cele mai bune..mai ales alea aiwa cu reglajele lor de iti rup toate ideile si cu sunetul impecabil...eu vreau ceva ce nu are lumea..si daca tot am gasit astea...cred ca e un inceput bun!

            Comment


            • #21
              In privinta mecanismelor ai dreptate mai devreme sau mai tarziu apar probleme dar in privinta incalzirii, amplificatoarele sunt cele care se incalzesc asa ca va fi la fel de cald.
              In spate la luneta ! Unde in spate in spate la luneta ? Pentru a avea un sunet bun difuzoarele se instaleaza intr-o incinta iar aceasta incinta nu are o forma sau marime oarecare, se calculeaza in functie de marimea, puterea difuzorului si altele.

              Comment


              • #22
                hm...tu stii sa calculezi o astfel de incinta...adica ....cam cum ar trebui sa fac...boxa pe care am aratat-o mai sus...nu am calculat-o prea cine stie ce..de fapt am mers mai mult pe spatiul din masina..cam cat mias dori sa ocupe..si am pus 2 defuzoare de28cm in diametrusi o adancime de 14cm,cutia avand L64*I32*A26cm.iar gaura de bassreflex a fost la inceput de 5*5cm,apoi 10*10cm iar acum am adus-o la 7cm rotundacu un tub lung in interior de 32cm.....Problema e ca am presiunea mult prea mare pe acolo si nu stiu de ce se intampla asta...cu siguranta cutia e prea mica.

                Asa si in legatura cu incalzirea playerului...amplificatoarele ar trebui sa se incalzeasca doar atunci cand apar distorsiuni in preamplificatorul acestuia sau cand volumul...e asa..mai tarisor...sa stii ca jumatate din caldura unui player auto este data de viteza cd-ului(multi fac mp3 inca la 52x-o viteza enorma)de lentila si laserul playerului.
                Te sfatuiesc sa pui un cd facut la 52x intrun-dvdwritter la calculator,sa fie si putin zgariat...si sa copii cel putin 10 min in continuu de pe el..sa vezi cum arata unitatea optica dupa aia...si nu are nici un amplificator in ea..Oricum..eu nu vreau sa te contrazic,stiu ca e asa cum spui tu..dar am mai luat in considerare si acest aspect.Te rog sa nu te superi pe mine!
                Last edited by diabolick_superior; 11 May 2009, 23:12.

                Comment


                • #23
                  Nu ma supar si nu te contrazic, diferenta am facut-o intre vechiul radiocasetofon si noul radiocd care se incing la fel de tare. In privinta calcularii incintei sunt site-uri de electronica care iti dau modelul si modul de calcul al acestora, dar cat de bine ai calcula nu poti ajunge la performantele color din fabrica, conteaza materialele din care sunt construite, etanseitatea, spatiul interior al incintei.

                  Comment


                  • #24
                    Iti spun o chestie, conteaza foarte mult playerul si sunetul care il scoate , poti sa ai tu difuzoarele cele mai cele ca tot rau se va auzi. Iti recomanda o firma gen Alpine, Pioneer Clarion deacat niste playere facute pe vapor, sau chair Sony desi mie nu imi plac cum se aud. La fel si la woofer la difuzoare, sigur o sa gasesti niste produse mai bune cu bani realtiv putini .... eu am gasit

                    LOGAN KISS FM 1.4 MPI

                    Comment


                    • #25
                      stiu...insa un InnoCd de la sony este peste 140euro..si eu vreau sa investesc doar in casetofon.,..mai bine imi iau maniacul si mai beau si 30-40 de beri cand il montez...si se aude la fel..sau chiar mult mai bine de ce..oricum..in dacie nu apuci tu sa faci diferenta dintre un pionner,un sony ,un MNc sau un Domotec..--toate probate cu aceleasi boxe..deci am curaj sa fac pariu cu tine..ca la aceeasi intensitate sonora si la acceasi presiune sunetul va fi la fel)

                      Comment


                      • #26
                        Boxe schimbate

                        In sfarsit am reusit sa schimb toate boxele de pe sandelul meu,am renuntat si la ideea de a-mi monta un subwoofer.Am ales niste defuzoare nici prea scumpe nici prea ieftine ,prietenii miau spus ca sunt de firma,le-am cuparat de la un baietas cu 300 lei toate 4



                        Basul e bass si inaltele sunt inalte...voi reveni la un player cu cd si stick usb mai puternic fiindca mnc-ul nu face fata deloc deloc

                        Comment


                        • #27
                          ..oricum..in dacie nu apuci tu sa faci diferenta dintre un pionner,un sony ,un MNc sau un Domotec..--toate probate cu aceleasi boxe..deci am curaj sa fac pariu cu tine..ca la aceeasi intensitate sonora si la acceasi presiune sunetul va fi la fel
                          Nu as vrea sa te contrazic pt. ca fiecare are urechea lui muzicala, urechea mea muzicala de exemplu a facut diferenta dintre un HU Sony si un HU Alpine cu aceleasi boxe, si cand am schimbat boxele stock cu unele Alpine din nou, urechea mea muzicala a simtit o diferenta. Incerca intr-un magazin cu stand audio care au mai multe branduri, asa am facut eu cand mi-am luat primele boxe n-n-stoc pe logan niste JVC-uri de 13" dintre toate jvc-urile astea se auzeau cel mai clar si mai nedistorsionat la volume mari, si le-am luat. Deci apna la uram am ajusn sa te contrazic , un player bun si niste boxe pe masura fac diferenta BAFTA !!!

                          PS: Fainutze Magnat-urile , de pret , pot sa zic ca e ok, desi de banii aia iti lui 2 perechi de Alpine, asa ceva am eu pe fata si se aud excelent in combinatie cu un player Alpine. Hai noroc !

                          LOGAN KISS FM 1.4 MPI

                          Comment


                          • #28
                            eu iti pot spune din cate cunosc ca "magnat" e o firma buna dar acest model e slab comparativ cu alte firme la acelasi pret. De multe ori am spus-o ca nu este corect sa se compare firme care sunt axate pe calitate (SQ) cu cele care redau presiune sonora puternica (PS). Vrei calitate mergi pe firme gen Focal, Sal....daca doresti presiune sonora mergi pe Hifonocs, MTX, Magnat... Un sistem bun de la Magnat pe 13" incepe de la 1500 ron, tu avand coaxiale ai fi putut sa le gasesti prin magazinele de specialitate undeva la 110 ron perechea.. Ce ai pus tu sunt comerciale ca si cele de la sony varianta expload sau blaupunkt.
                            Last edited by need for speed; 5 November 2009, 16:55.

                            Comment


                            • #29
                              Spusesem eu inainte...ca miam pus Player MNC,acum am si doua filmulete facute in mashina...eu sunt multumit de felul in care se aude

                              PANA VA UITATI VA ROG SA CLICKUITI SI AICI


                              ATENTIE: Acest filmulet este hostat pe YouTube.com . Daca filmuletul nu porneste asteptati un minut si incercati din nou .
                              Apasa aici


                              ATENTIE: Acest filmulet este hostat pe YouTube.com . Daca filmuletul nu porneste asteptati un minut si incercati din nou .
                              Apasa aici



                              VAD CCA FILMELE NU MERG DIRECT AICI

                              FILM 1
                              FILM 2

                              Comment


                              • #30
                                Si-a cumparat cineva subwooferul de la reprezentanta? Daca da...ceva impresii....???
                                1.4
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google